Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ja tez okna pozamykane mam w takie upaly i rolety pospuszczane a na noc otwieram,ale mimo wszystko w takie upaly to i tak nie ma szans zebysmy mieli chlodno bo mieszakmy na poddaszu...
Arielko ja oglądałam PNŚ i wiesz co mnie najbardziej zdenerwowalo? bo zgadzam sie ze cc to operacja i jak przy kazdej operacji moga pojawić sie jakieś przykre konsekwence,ale dlaczego nie powiedza tez o konsekwencjach porodu SN,tez niesie ze soba jakieś ryzyko.Ja bym chciala uniknąć cc ale powinno się mowić i o tym i otym a nie tylko jakie cc to zło.a co z kobietami ktore nie maja wyjscia i musza miec cc? takie nastraszone z kazdej strony co to sie moze stac. -
jacusianka wrote:Polkosiu, odpoczywaj:)
A co podnośnie tych wczorajszych bas=dań? jest ok? bo wczortaj miałam gości i i od wieczora jakaoś nie nie nadrobiłam...
Badania idealne, lekarz nie mógł się nadziwićMam ledwo co leukocyty podwyższone, ale w ciąży norma jest do 14, a nie do 10, jak w tabeli, więc ta babka jakaś stuknięta.
agaton, Mikejla lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nenka faktycznie duzo tego musisz zabrać ,u nas wszysto daja,potrzebuje praktycznie tylko ubranko na wyjscie(przygotuje i zostawie w domu, mąż dowiezie) krem,chusteczki sensitive i pampersy dla malego.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 11:04
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyPamietajcie dziewczyny ze o niektorych rzeczach nie jest napisane..
jak np. Nakladki do karmienia, wkladki lakracyjne albo smoczki dla dziecka. Wiec wlasnym rozsadkiem tez trzeba sie kierowac..
i jak maja napisane ze zapewniaja podklady poporodowe to moze ich np nie byc na korytarzu i co zrobisz? Bedziesz latac z przepelnionym wkladem i kogos szukac? Wiec lepiej miec pare w torbie -
Polkosia, odpoczywaj! Cały czas trzymam też kciuki za wizytujących
U mnie do szpitala nie trzeba wiele, ale wiadomo, że nie piszą o takich rzeczach jak smoczki itp.
Mały podczas tych upałów leży bardzo nisko. Aż zaczęłam się martwić. Ale kopniaki czuję więc może mu tak wygodnie.
Też kupiłam majtki Canpol - miały najlepsze opnie. Wkładki Lovi, bo też kobiety polecały. Zastanawiam się nad tymi nakładkami na piersi. Warto?
-
nick nieaktualnyWredotka wrote:Polkosia, odpoczywaj! Cały czas trzymam też kciuki za wizytujących
U mnie do szpitala nie trzeba wiele, ale wiadomo, że nie piszą o takich rzeczach jak smoczki itp.
Mały podczas tych upałów leży bardzo nisko. Aż zaczęłam się martwić. Ale kopniaki czuję więc może mu tak wygodnie.
Też kupiłam majtki Canpol - miały najlepsze opnie. Wkładki Lovi, bo też kobiety polecały. Zastanawiam się nad tymi nakładkami na piersi. Warto?
Wedlug mnie warto.. mi uratowaly zycie.. to jest koszt 10-20zl wiec lepiej miec niz nie miec -
Wredotka, ja dostałam jeden zestaw nakladek na jakichś warsztatach, nie mam pojecia po ile normalnie jest w paczce. Ale zawsze można zapytać w sklepie z art dziecięcymi czy nie maja jakichś w gratisie :)ja wole miec na wszelki wypadek, bo moja siostrę cora strasznie pogryzla (czy raczej wymymłała do krwi)