Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Nadrobilam Was .
Agatka nie ma co porównywać bo każdy maluch rośnie w swoim tempie
A jaka masz ta długość kości udowej ? My jesteśmy w tym samym dniu ciąży a mój syn dziś miał 5,3 cm jakoś tak .
Wgle no , jestem po wizycie , wszystko ok:)
Mały miał badane serduszko wszystko ładnie , wazy 1230 gram:) wody wszystko w normie
Co do cukrów, to mi dzisiaj lekarka więcej jeść, bo ciała ketonowe sa i cukry niskie, w okolicach 98, a przed jedzeniem 70-75. Wiec zaczynam więcej jeść
Z innych wieści, to poród będę miala indukowany lub cc w 38tc. -
Ola, Zakrecona super ze wszystko dobrze na wiytach !
aanaa ale pyszna kolacja mniam !
onka bedzie dobrze , to na pewno przez upaly , za tydzien juz wszystko bedzie w normie zobaczysz!
Zakocona dobrze ze wyniki prawidloweTez mam mopa obrotowego kocham go
Polozylam sie i zasnelam na 2h , a co !A teraz wsuwam buleczki bo jakos mi sie zglodnialo przez sen
ola.321, onka lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa jaki masz? Ja kupiłam viledę taką: http://s1emagst.akamaized.net/products/1277/1276756/images/res_f7e475f4509b62c09a9d49dee24b4a6f_350x350c_q29h.jpgp
-
Zakocona ja to dzisiaj wyszłam tylko raz z domu: do mamy na zupe, a mame mam za sciana
Dom zamknięty rolety pozaciągane...i ta siedze na dupie na kanapie calutki dzien, ale...czytam ksiazke no i zrobilam sobie liste rzeczy do szpitala dla mnie i dla malego oraz liste zakupow z kosmetykow dla malego.
Po za tym za niecale dwa tygodnie wyprawiam mojemu mężowi 30 stke, więc siedze w necie i szukam gadżetów typu talerzyki, kubki, spirale etc oraz ciekawych przepisów na garden party -
Zakocona nie wchodzi mi Twoj link , ja mam jakis niemiecki nie pamietam nazwy a kartonu juz nie mam , ale wyglada jak wszystkie te obrotowe , ale nie zamienie go chyba juz nigdy na inny , a juz tyle probowalam nawet te parowe ... a ten jest dla mnie idealny , odnalazlam ten jedyny hehe
Jaroszka i dobrze odpoczywaj ! Ja tez wszystko pozaslanialam mimo ze goroco nie ma ale jakies slonce jest to po co ma sie nagrzewac jeszcze dodatkowo
Bedzie garden party ? Super ! Uwielbiam takie imprezkijaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka wrote:tez mam obrotowy polecam z czystym sumieniem:
http://www.ceneo.pl/21430837
szczęśliwa, parowy też mam, ale on jest do przeparowania podłóg po umyciu zwykłym mopem. Tak, ja wszystko myję podwójnie, normalnie + potem przeparowuję (czy to łazienka, podłoga, czy kuchniaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 17:30
-
Dziewczyny, mój też główkowo ułożony i też zdarzyło się kilka razy w ciągu ostatnich dni, że odbyt mnie kłuł - pewnie maluszek cisnął.
Brzuch też twardnieje od kilku do kilkunastu razy dziennie - nie przejmuję się, kiedyś te nasze macice muszą poćwiczyć
-
agatka - no to fajnie że masz więcej jeść
ja chyba złapałam swój rytm bo od długiego czasu nie chudnę a stoję w miejscu więc jest git. Dalej ok 5-6 kg więcej
Magnosia - też mi się tak wydajeMagnosia, miska2503 lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:matko boska, ola, ty już w 34 tyg jesteś
Toć to zaraz donosisz ciążę! wow
hahah tak
no i miałam być październikową mamą z pierwszych dni października a będę wrześniową.
Tak jak agatce też mi się szykuje raczej cc pewnie za jakieś 6 tygodni jużNynusia, onka, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Zakocona, ja jem 2x w tygodniu wołowinę i chyba dzięki temu hemoglobina zawsze 14
Dziś mówił gin, że nie wie jak ja to robię, ale wyniki idealne jak na ciążę.
Magnosia, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn