Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A tam Paniki narobiłam, a kość udowa nie jest za krótka tylko długo 57 mm. Czyli długie nogi jak u siostry.ZakręconaOna wrote:Nadrobilam Was .
Agatka nie ma co porównywać bo każdy maluch rośnie w swoim tempie
A jaka masz ta długość kości udowej ? My jesteśmy w tym samym dniu ciąży a mój syn dziś miał 5,3 cm jakoś tak .
Wgle no , jestem po wizycie , wszystko ok:)
Mały miał badane serduszko wszystko ładnie , wazy 1230 gram:) wody wszystko w normie
Co do cukrów, to mi dzisiaj lekarka więcej jeść, bo ciała ketonowe sa i cukry niskie, w okolicach 98, a przed jedzeniem 70-75. Wiec zaczynam więcej jeść
Z innych wieści, to poród będę miala indukowany lub cc w 38tc.
-
Ola, Zakrecona super ze wszystko dobrze na wiytach !
aanaa ale pyszna kolacja mniam !
onka bedzie dobrze , to na pewno przez upaly , za tydzien juz wszystko bedzie w normie zobaczysz
!
Zakocona dobrze ze wyniki prawidlowe
Tez mam mopa obrotowego kocham go 
Polozylam sie i zasnelam na 2h , a co !
A teraz wsuwam buleczki bo jakos mi sie zglodnialo przez sen
ola.321, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa jaki masz? Ja kupiłam viledę taką: http://s1emagst.akamaized.net/products/1277/1276756/images/res_f7e475f4509b62c09a9d49dee24b4a6f_350x350c_q29h.jpgp
-
Zakocona ja to dzisiaj wyszłam tylko raz z domu: do mamy na zupe, a mame mam za sciana

Dom zamknięty rolety pozaciągane...i ta siedze na dupie na kanapie calutki dzien, ale...czytam ksiazke no i zrobilam sobie liste rzeczy do szpitala dla mnie i dla malego oraz liste zakupow z kosmetykow dla malego.
Po za tym za niecale dwa tygodnie wyprawiam mojemu mężowi 30 stke, więc siedze w necie i szukam gadżetów typu talerzyki, kubki, spirale etc oraz ciekawych przepisów na garden party

-
Zakocona nie wchodzi mi Twoj link , ja mam jakis niemiecki nie pamietam nazwy a kartonu juz nie mam , ale wyglada jak wszystkie te obrotowe , ale nie zamienie go chyba juz nigdy na inny , a juz tyle probowalam nawet te parowe ... a ten jest dla mnie idealny , odnalazlam ten jedyny hehe

Jaroszka i dobrze odpoczywaj ! Ja tez wszystko pozaslanialam mimo ze goroco nie ma ale jakies slonce jest to po co ma sie nagrzewac jeszcze dodatkowo
Bedzie garden party ? Super ! Uwielbiam takie imprezki
jaroszka lubi tę wiadomość
-
chciałam go kupić, ale nigdzie go dostać nie można, więc kupiłam viledę.jaroszka wrote:tez mam obrotowy polecam z czystym sumieniem:
http://www.ceneo.pl/21430837
szczęśliwa, parowy też mam, ale on jest do przeparowania podłóg po umyciu zwykłym mopem. Tak, ja wszystko myję podwójnie, normalnie + potem przeparowuję (czy to łazienka, podłoga, czy kuchnia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 17:30
-
Dziewczyny, mój też główkowo ułożony i też zdarzyło się kilka razy w ciągu ostatnich dni, że odbyt mnie kłuł - pewnie maluszek cisnął.
Brzuch też twardnieje od kilku do kilkunastu razy dziennie - nie przejmuję się, kiedyś te nasze macice muszą poćwiczyć

-
agatka - no to fajnie że masz więcej jeść

ja chyba złapałam swój rytm bo od długiego czasu nie chudnę a stoję w miejscu więc jest git
. Dalej ok 5-6 kg więcej
Magnosia - też mi się tak wydaje
Magnosia, miska2503 lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:matko boska, ola, ty już w 34 tyg jesteś
Toć to zaraz donosisz ciążę! wow

hahah tak
no i miałam być październikową mamą z pierwszych dni października a będę wrześniową
.
Tak jak agatce też mi się szykuje raczej cc pewnie za jakieś 6 tygodni już
Nynusia, nick nieaktualny, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
Zakocona, ja jem 2x w tygodniu wołowinę i chyba dzięki temu hemoglobina zawsze 14
Dziś mówił gin, że nie wie jak ja to robię, ale wyniki idealne jak na ciążę.
Magnosia, nick nieaktualny lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn