Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
O ale mi szczęśliwa przypomnialas ! Miałam listę sobie naszykowac czego mi brakuje do Polski bo kuzwa potem będę się glowic. . .
No cichutenko tu
Ja tez marzę by moc juz spać na brzuchu ale jeszcze parę tygodni: D i będę spala Ja jak i Wy haha
Wgle teraz na tej drzemce miałam sen , ze w 35 tyg ciąży odszedł mi czop i skurczy dostalamszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Zakrecona , spokojnie to tylko sen
Ja mam takie sny ze o mamuniu ... dobrze ze to tylko sny
Oj kochana rob liste rob , ja tyle rzeczy z Pl zapomnialam ze teraz mam kartke chodze i dopisuje co mama musi mi spakowac tyle zostawilam ...taka skleroza niby wszystko wzielam a po drodze jak sie zaczelo przypominac co zostalo to ... -
Angela no nie !
sny prorocze haha ale EJ oby nie no jak mam rodzic w 35 tyg to będzie we wrześniu , nawet nie koniec wiec helol !
a Ja torbe na koniec września miałam pakować haha
Szczęśliwa wiem ze to tylko sny wiem ale śmieje sie do was właśnie ze z dokladnoscia jak mówi angelika tydzień wyliczony haha i wgle pierwszy raz śniło mi się cos o rozpoczęciu porodu tak to zawsze mój D mnie w snach zdradza hahaha WIEC OBY PROROCZE NIE BYLY hahahha -
wiem wiem , tez sie smialam jak to czytalam
O nie jestem jedyna co sni o zdradzie
masakra z tymi snami nieraz to takie glupoty mi sie snia ze nawet rano nie opowiadam D o tym bo by nie uwierzyl
angella super , oczekiwanie na paczki i dostawanie ich jest najlepsze , uwielbiaaamDo mnie nic juz nie przyjdzie w reszte musze zaopatrzyc sie w sklepie
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:wiem wiem , tez sie smialam jak to czytalam
O nie jestem jedyna co sni o zdradzie
masakra z tymi snami nieraz to takie glupoty mi sie snia ze nawet rano nie opowiadam D o tym bo by nie uwierzyl
angella super , oczekiwanie na paczki i dostawanie ich jest najlepsze , uwielbiaaamDo mnie nic juz nie przyjdzie w reszte musze zaopatrzyc sie w sklepie
Akurat znajomy jedzie, zrobilam zakupy na gemini dla siebie gacie i podklady poporodowe, aspirator do noska dla malego, termometr bezdotykowy ( szkoda mi dziecku w pupe zwykly wkladac, sama bym tego nie chciala), podgrzewacz do butelek, i cos tam jeszczeszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Mnie tez niektore sny się spelniaja ale to normalne a nie kuzwa chore hahaha !
w 35 tyg ciąży okaże się czy to sen proroczy: P
Szczęśliwa oj nie jesteś , większość ciężarnych co znam to maja sny o tym ze maz zdradza hahaha albo ze samemu się zdradza haha.
Ja czasami D mojemu opowiadam ale łapie się za głowę hahaszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki. Ja dziś odpadam, jestem w innym świecie zupełnie, jutro wszystko przeczytam...zaraz pewnie policję będę mieć na chacie i jestem cała w nerwach. Ja nie wiem...rozumiem inni ludzie mają w dupie ze nie powinnam się denerwować, ale miałam nadzieję że wlasna rodzina mnie będzie oszczędzać. Coraz bardziej mi się wydaje ze to patologia
-
Mika ...
trzymaj sie kochana i nie denerwuj tylko
angella tez mam bezdotykowy , wsumie ten drugi tez mam bo dostalam w gratisie do czegos tam , no zobaczymyJa mam nadzieje ze do wrzesnia sie ogarne ze wszystkim i dokupie
Zakrecoona ja mojemu tez opowiadalam ale pozniej przestalam , bo jak mowilam " wiesz co mi sie snilo ?" to o tym tylko pytal " z kim tym razem ?" hahaha
zakocona, ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość