Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:polkosia, średnio mi wołowina wchodzi w ciąży.. Musiałabym jeść polędwicę właściwie tylko, bo mi podchodzi, ale nas nie stać na to, żeby sobie polędwicę 2x w tyg wcinać niestety
I wow, że aż 14 hemo u ciebie!
Ja to zupy na wołowinie gotuję, a potem ją jem, bo najbardziej taką lubięTo wcale dużo też nie daję, ale jak widać dobre i to
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja także już po wizycie
Malutka znów ma główkę u góry, ale mój synek obrócił się dopiero w 38 tygodniu także teraz pewnie będzie podobnie
wyniki z moczu mam w normie tylko hemoglobina minimalnie poniżej normy. No a szyjka ? Ta to mnie zadziwia dziś miała całe 5 cm.
dzidziuś tez ok, ale bez dokładniejszych pomiarów. Następna wizyta początek września
szczesliwa_mamusia21, onka, ola.321, annggela, aanaa, Blondik, agaton lubią tę wiadomość
-
Cieszę się, że wszystkie wizyty udane i dzieciaki zdrowe! Ja już się nie mogę doczekać mojej wizyty pod koniec sierpnia
Przespałam się dwie godziny, ale mam dzisiaj kiepski dzień. Słabo się czuję i cały czas bym spała.
szczesliwa_mamusia21, ola.321 lubią tę wiadomość
-
Ola no właśnie:) będzie super
Agatka no to ciutke dluzsza kość udowa od mojego malca: D będą miały długie kopytka .
Nynusia Ja to samo cos czuje będę miała , na razie twardziej a potem sraliz mazgaliz: D
Zakocona cola to moje ( utrapienie) w ciąży , ciągle mam na nią ochotę ale dziś meeeega miałam na nutelle ale nie kupilam , stwierdzilam nie Agata nie daj się haha
Laski jaka duchota u mnie , cala upocona jestem , zdrzemnelam się z półtorej h max dwie a obudzilam się na brzuchu :o przez chwile aż mnie pobolewal lekko ale ulozylam się na lewy bok i przeszło. Aż dziwne: p
Polkosia a wiesz , ze Ja tez mam idealne wyniki w ciąży krwi: D lepsze niż normalnie hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 19:07
ola.321, Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Zakręcona, ja sobie codziennie mówię, dzisiaj nutelli nie będzie, opanuj się, wcale nie masz ochoty na to, zjedz coś innego. I jakoś tak wchodząc do kuchni, patrzę na spiżarkę i same się drzwiczki otwierają, a nutella sama w ręce wskakuje, więc się poddaję i biorę łyżeczkę i wcinam..
szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Ja wam powiem ze mnie na nutelle nie ciagnie moze dlatego ze tego tu pelno wszedzie , ale w sumie wszedzie pelno nutelli
Jakos bardziej mnie ciagnie na owoce , chociaz nie powiem jak sie dorwe do czekolady to tabliczka idzie na jeden raz
Zakrecona wlasnie myslalam gdzie jestesTez sie budze na brzuchu ... albo D mnie budzi i mowi zebym sie obrocila bo spie na brzuchu , nie wiem jak ja to robie no jakos nieswiadomie , moze dlatego ze przed ciaza tylko na brzuchu spalam
A gdzie jest Mika ? Mam nadzieje ze odpoczywa i u mnie wszystko dobrze ! -
Ooo nutella
nie odpuszcze i ide do lidla :p
Ja wlasnie tez mam problem ze spaniem na lewym boku niby sie klade jak zasypiam ale budze sie na prawym albo na prawym i prawie na brzuchu wlasnie ..staram sie odpoczywac na lewym boku w ciagu dnia .. No i w nocy budze sie jeszcze na plecach lezac a tak tez sie nie powinno ...
Moje nogi tez dzis jak balony stopy sie swieca az i trzesa sie jak galaretaszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
jak tu cichutko
Oj biedne jestescie z tymi nogami
angela juz niedlugo i sie przespisz
Tak pisalyscie o tej wyprawce do szpitala ze zaczelam sobie pisac co mam wziac zeby nic nie zapomniec , tak bede sobie dopisywac do tej listy co sie przypomni bo u mnie zaawansowana skleroza
annggela lubi tę wiadomość