Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyPolkosiu, mam do Ciebie pytanko, jeśli można.
Zrobiłam dziś morfologię i wyszły mi leukocyty i neutrofile sporo powyżej normy... Ty pisałaś chyba wczoraj, że też miałaś problem z leukocytami.
Możesz mi powiedzieć, jakie miałaś te wyniki, i co na to lekarz?
Moja jest na urlopie i nie mogę jej nawet zapytać, a wizytę mam dopiero za 2 tygodnie i trochę panikuję
Leukocyty mam 11,6 (norma od 3,8 do 10)
Neutrofile mam 8,48 (norma od 2,5 do 7,00)
Dziewczyny, jeżeli też macie podobnie, to proszę dajcie znać, czy to powód do zmartwień
Z góry dzięki wielkie!
-
annggela wrote:Mika tak jak Nynusia mowi pamietaj, ze masz nas. Jesli czujesz potrzebe wygadania sie wal smialo, wszystkie Cie wspieramy :********** niech moc rozowej swinki bedzie z Toba kochana
Dobre hehe moc różowej świnkichętnie, ale wstyd mi. Wogole to jutro was nadrobić,.dziś chciałam zrobić sobie taki dzień odpoczynku od wszystkiego i cały dzień leżalam na ogrodzie. No, ale końcówka zje.na.
-
Ei a jak sie wam sni cos mega erotycznego to czujecie cos przy tym ?
Ja nieraz sie budze i normalnie nie wiem czy doszlam w snie czy na prawde
Sory ze tak pisze o tym ale nawet o tym czytalam i niby cos takiego jest , tylko jak juz sie obudze to zaraz zasne a pozniej nie pamietam czy mi sie to snilo tylko tak dokladnie czy na prawde to czuje
sory laski na prawde ale musialam spytac czy ktos tak ma
Staralam sie "delikatnie " to opisac
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 20:59
-
Mikejla wrote:Dobre hehe moc różowej świnki
chętnie, ale wstyd mi. Wogole to jutro was nadrobić,.dziś chciałam zrobić sobie taki dzień odpoczynku od wszystkiego i cały dzień leżalam na ogrodzie. No, ale końcówka zje.na.
Juz myslalam, ze z mezem w koncu sie dogadalismy i bedzie dobrze a tu ch** , uciekam z domu aby sie nie denerwowac. Dopiero 2 h temu wrocila, nawet obiadu dla mnie nie bylo... Zajebisty maz i to 2 mies po slubie .... Bez komentarza -
Uf nie jestem sama !
Mika dokladnie tak jak angela pisze , ale pamietaj masz nas i zawsze mozesz sie wydgadac !
Angelaa tylko sie nie denerwuj , moze cos sie wydarzylo ze nie mogl zrobic obiadu ?
Pogadajcie ale nie stresuj tylko , poloz sie i odpocznij sobie a maz na pewno przyjdzie i sie do was przytuli ;* -
szczesliwa_mamusia21 wrote:jak tu cichutko
Oj biedne jestescie z tymi nogami
angela juz niedlugo i sie przespisz
Tak pisalyscie o tej wyprawce do szpitala ze zaczelam sobie pisac co mam wziac zeby nic nie zapomniec , tak bede sobie dopisywac do tej listy co sie przypomni bo u mnie zaawansowana skleroza
Szczesliwa ja dzisiaj wlasnie to samo robilam...napisalam sobie liste do szpitalaszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:O ale mi szczęśliwa przypomnialas ! Miałam listę sobie naszykowac czego mi brakuje do Polski bo kuzwa potem będę się glowic. . .
No cichutenko tu
Ja tez marzę by moc juz spać na brzuchu ale jeszcze parę tygodni: D i będę spala Ja jak i Wy haha
Wgle teraz na tej drzemce miałam sen , ze w 35 tyg ciąży odszedł mi czop i skurczy dostalam
ja nie tylko marze o spaniu na brzuchu, ale marze o seksie na brzuchu...lubie taka pozycje...ehhhh...a teraz ni ma chu*aszczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
Angela my też prawie 2miechy po ślubie
ale jego da się jeszcze.ogarnąć i "wychować", ale własny rodzic żeby takie.rzeczy. Chociaż w ciąży tylko tyle i to tylko ten miesiąc żeby mnie oszczedzali, jak tu jestem. Nic więcej, niestety alkohol robi z ludźmi...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 21:13
-
Mikejla wrote:Hej laseczki. Ja dziś odpadam, jestem w innym świecie zupełnie, jutro wszystko przeczytam...zaraz pewnie policję będę mieć na chacie i jestem cała w nerwach. Ja nie wiem...rozumiem inni ludzie mają w dupie ze nie powinnam się denerwować, ale miałam nadzieję że wlasna rodzina mnie będzie oszczędzać. Coraz bardziej mi się wydaje ze to patologia
eeeee??? WTF?
trzymaj sie tam, jestes mala, ale masz powera