Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
agaton ja tez sie bardzo ciesze , dziekuje
a przygode mieliscie niezla... i faktycznie szczescie ze to tylko balkon i nic sie nie stało , moze faktycznie cos sie zajelo przez te upaly , ale na szczescie wszystko opanowane i to najwazniejsze !
Nenka ja nieraz tez mam takie dni ze chce cos robic a pozniej nie mam na nic sily tylko spac , dzis jak bylam u lekarza siedzialam myslalam co posprzatam jak wroce , ze w szafkach zrobie porzadek , wrocilam i co ? Tak mnie kima bierze ze pojde spac i na tym sie skonczy -
Ja sie właśnie napociłam przygotowując składniki na kolację - naleśniki razowe z farszem pieczarkowo boczkowym z sosem czosnkowym
wiem ze potem by mi się nie chciało, a tak to wystarczy podgrzać i czekać na zachwyty męża. Niech spróbuje nie ochować i achować
szczesliwa_mamusia21, agaton, BATTINKA, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Nadrobilam Was .
Agatka nie ma co porównywać bo każdy maluch rośnie w swoim tempie
A jaka masz ta długość kości udowej ? My jesteśmy w tym samym dniu ciąży a mój syn dziś miał 5,3 cm jakoś tak .
Wgle no , jestem po wizycie , wszystko ok:)
Mały miał badane serduszko wszystko ładnie , wazy 1230 gram:) wody wszystko w normieaanaa, Muffinka1019, Nynusia, agania, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, agaton, stokrotka25 lubią tę wiadomość
-
magdallenee wrote:Dobra mamusie ja także uciekam na badanie. Mam 50 km. do przejechania także jak tylko wrócę to się odezwę i zdam Wam relacje :-*
Ja co do szpitala to nie pakuje jeszcze torby , daje sobie czas na to do końca września:)
-
A ja właśnie wróciłam z wizyty,
tak jak myślałam gin zmierzyła tylko szyjkę i na szczęście ma 3,8cm więc jest dobrze. Brzuszek mi trochę twardniał więc po ostatniej wizycie gdzie gin mówił że się skraca okazuje się że nie jest źle.
W 35 tyg zaczynam chodzić na KTG co tydzień i muszę zrobić kilka dodatkowych badań, posiew itd.
No i umówiłam się na USG 36/37 tydzień - takie końcowe.
szczęśliwa - ufff no to dobrze że wszystko ok
a dziewczyny z krótkimi szyjkami - odpoczywajcie i mam nadzieję że się poprawi!
aanaa - no to ładnie szalejesz, pewnie pyszne te naleśniki
, daj znać jaki cukier po nich jest
aanaa, Lexie, onka, szczesliwa_mamusia21, jaroszka, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
zakręcona - no właśnie ja ostatnio tak miałam, badanie w 19t a później w 32 i też się stresowałam bo nie wiedziałam ile maluch waży, jakie ma wymiary i czy wszystko u niego ok
. W tym czasie tylko szyjka czasem
anaa - no to nieźle z tym cukrem, ja zmniejszam teraz ilość sterydów które biorę więc cukry powinny się jeszcze bardziej normować. Wczoraj zjadłam długą bułkę pszenną z parówkądeczko majonezu i keczupu i pomidor i cukier był 130 - więc nie było źle
- takiego hot-doga domowej roboty sobie fundnęłam na kolację
aanaa lubi tę wiadomość
-
Ola to Ja miałam odwrotnie właśnie , USG co chwila a szyjka dawno
no cóż , stres jest ale pełną nadzieji jestem ze ok jest:)
Wgle za tydzień ide robić ta krzywe i się obawiam !stres jeden wielki momentami
Wiadomość wyedytowana przez autora: 11 sierpnia 2015, 15:42
-
Dziewczynki gratuluję udanych wizyt
Mogę uroczyście oświadczyć, że dziś dostalam ostatnia paczkę także wszystko dla małej juz mam !!! Teraz pozostało czekać na jej przyjście na świataanaa, Lexie, szczesliwa_mamusia21, stokrotka25, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość