Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiem właśnie
ale on myślał że będzie z głowy - inne podejście ma.
Rodzina z życzliwości daje ale wiadomo z pierwszym wyczekanym maleństwem to sama przyjemność kupować, a już wyszukałam takie jakie chciałam i szkoda że nie zamówiłam wcześniej.
Już się pogodziłam z tym i sobie racjonalnie przetłumaczyłam...
-
O kurczaczki faktycznie drogo... Ja płaciłamm 150 zł , mam nadzieje ze jeszcze cos znajdziesz!
Zakłocona co się dzieje ??
Eh z tymi prezentami to faktycznie... No ale jak juz maz się zgodził to teraz faktycznie zamieszanie by było , ale zawsze można się tym nie przejmować i powiedz ze zmieniliscie zdanie i jednak chcecie nowe.
Ale to już jak uwazasz !ola.321, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
Ola nam dwie osoby chcialy dac lozeczko i odmowilismy bo chcielismy takie jak nam sie od dawna podobalo,biale i nikt sie nie obrazil;)
Apropo to wlasnie maz skonczyl skrecac;))piekne;)jak to cieszy...
I nie wiem co za dzien dzis ale wlasnie dostalam wiadomosc od Natali ze skonczyla nasz komplecik;))) jakis nadmiar szczescia dzis;)ola.321, jaroszka lubią tę wiadomość
-
No właśnie sęk w tym że już klepnięte jest, a już nie chciałam M robić przykrości bo to od jego rodziny to wszystko...
A jak mu powiedziałam że jak to dostaniemy, że ja chcę kupić takie jak ja chcę białe to przykro mu się zrobiło bo on myślał że się ucieszę, a mi z kolei później go było żal.
Taka historia..polkosia lubi tę wiadomość
-
no Ola właśnie poszalej z dodatkami i ciesz się że coś dostałaś
ja praktycznie wszystko musialam kupic
co do usg to ja place 150 i za kazdym razem mi robi 4D czyli jakby film z brzucha i dostaje foty a na kolejnym gin obiecał mi także filmikola.321, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
ola.321 wrote:Wiem właśnie
ale on myślał że będzie z głowy - inne podejście ma.
Rodzina z życzliwości daje ale wiadomo z pierwszym wyczekanym maleństwem to sama przyjemność kupować, a już wyszukałam takie jakie chciałam i szkoda że nie zamówiłam wcześniej.
Już się pogodziłam z tym i sobie racjonalnie przetłumaczyłam...?
Ja miałam podobnie. Od jednej koleżanki dostałam łóżeczko turystyczne, a potem chciała nam dać jeszcze drewniane. Powiedziałam, że teściowie już nam kupili, bo chciałam nowe...ola.321, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
Magnosia wrote:Ola, a nie możecie powiedzieć, ze już zamówiłaś? Oczywiście możesz być bardzo wdzięczna, ale nawet wpłaciłaś pieniądze. Mąż nic nie wiedział, bo chciałaś mu zrobić niespodziankę
?
Ja miałam podobnie. Od jednej koleżanki dostałam łóżeczko turystyczne, a potem chciała nam dać jeszcze drewniane. Powiedziałam, że teściowie już nam kupili, bo chciałam nowe...
Tak jak ja z wózkiem. Powiedziałam siostrze męża, że moi rodzice chcą nam zrobić prezent i kupić wózek. -
Arielka - no właśnie tak źle i tak źle
wiem wiem, taki głupi problem miałam, wiem że wiele osób by się cieszyło z takich prezentów no ale cóż
.
Ja też się będę cieszyła jak maluszek będzie na świecie i wtedy wszystko inne będzie najmniej ważne.
Są większe problemy niż kolorystyka i wygląd więc nie marudzę już.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:29
-
Ola, rozumiem Cię bardzo dobrze... Ja też praktycznie wszystko dostałam. Myślałam, że chociaż przemalujemy to łóżeczko na biały (bo też chciałam białe), ale mąż stwierdził, że szkoda zmieniać, bo takie mu się bardzo podoba. Oczywiście bardzo się cieszę, że tyle wszystko dostaliśmy i myślę, że z biegiem czasu będę się cieszyć jeszcze bardziej i śmiać się, że tak bardzo chciałam sama kupować
W sumie same te higieniczne rzeczy, butelki, proszki do prania, laktator, leki itp itd też trochę kosztowały, więc stwierdzam, że poszaleję z ubrankami jak już będzie większa i będę kupować
Bo wiadomo im później, tym tych ubranek mniej, bo się niszczą lub brudzą. Staram się doszukiwać plusów i myśleć racjonalnie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 16:31
ola.321 lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:piękne brzuchole
mi sie zrobił straszny cellulit:/ mam uda i łapska sflaczałe jak stara baba:( mam nadzieję, że to woda mi się zatrzymuje w organizmie i mi to zniknie po ciąży bo przytyłam tylko 5,5 kg jak na razie a czuje sie flakiem.
dziś już domówiłam wszystko do wyprawki. no prawie wszystko- nie mam jeszcze koszul do szpitala i nie wiem jakie kupić bo żadna mi sie nie podobaa wy wszystko juz macie?
Co do tego kapania, to ja córkę kąpałam i kapie codziennie. Ze względu na higienę, ale tez ze względu na to, ze taki maluszek, musi miec rytuały i kapoel byla ważną częścią planu dnia, który lubila i sie bardzo uspokajala. Poza tym zalezy jakie dziecko, ale nasza bardzo dużo ulewała, inaczej rzygala wiec trzeba ja bylo umyć.ZakręconaOna, annggela lubią tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Tak jak ja z wózkiem. Powiedziałam siostrze męża, że moi rodzice chcą nam zrobić prezent i kupić wózek.
Ja mojej sąsiadce też odmówiłam wózka pod pretekstem, że teściowa funduje nowyKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Little - no to identycznie
, musiałam się doszukiwać plusów które są ale ciężko było
.
Chciałam tak powiedzieć że już zamówiłam, ale mąż już wcześniej rozmawiał że nie mamy i się cieszył że załatwił łóżeczko.
Żal mi go było bo z taką radością mnie o tym poinformował, a moja reakcja była baaardzo średnia.
Ja to taki wrażliwiec jestem.
Magnosia, Little Frog lubią tę wiadomość
-
A dziękuję, mój mąż jest zadowolony oczywiście chociaż czasem mi powie, że mam murzyńskie cycki... ach głupol.
Mi jak znajoma powiedziała, że kupiła mi karuzelkę, żebym nie kupowała, to też mi się to nie spodobało ( wiem powinnam się cieszyć ), ale też chciałam taką swoją jak mi się podoba - i kolorystykę i funkcje. Kobiecie w ciąży nie dogodzisz.
R zaraz wraca, a ja mam wrażenie, że znowu nic nie zrobiłam... mam około godzinę, żeby to nadgonić. Chociaż nie wymaga ode mnie nic takiego, to ja sama się lepiej czuję jak mam porobione na cito.
Jutro powinnam dostać materacykI w weekend składamy łóżeczko!
annggela lubi tę wiadomość
-
Ja tam prawie wszystko kupiłam nowe, bo już fundusz był założony od dawna, a dla mnie to mega frajda
A przy drugim będę miała po pierwszym, więc kiedyś i tak "zaoszczędzę"
Ale są rzeczy, z których cieszę się, że dostałam, bo szkoda mi byłoby kasy, a nie wiem czy się przydadzą (chociażby sterylizator) czy dużo ubranek, które i tak się zużywają i dziecko zaraz wyrośnie.
ola.321 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
ss wrote:Ola nam dwie osoby chcialy dac lozeczko i odmowilismy bo chcielismy takie jak nam sie od dawna podobalo,biale i nikt sie nie obrazil;)
Apropo to wlasnie maz skonczyl skrecac;))piekne;)jak to cieszy...
I nie wiem co za dzien dzis ale wlasnie dostalam wiadomosc od Natali ze skonczyla nasz komplecik;))) jakis nadmiar szczescia dzis;)
SS i jak to lozeczko? -
Mnie przyjaciółka ostatnio powiedziała , ze a to jak przyjedziesz do Pl to do to czasu juz Ci kupie taka mate , kupie Ci karuzele , bujaczek itp
To grzecznie powiedzialam jej ze dziękuje ale wie dobrze ze nie lubię takiego czegośona powiedziała ze wie i przeprasza ale dawno nie miała takiego szału zakupowego , ostatnio 3 lata temu jak synek się jej urodził i ze pojade z nią to wybiore co potrzebuje:)
Nie będę szalała bo nie lubię takiego czegoś ze ktoś płaci za mnie ale ze on wisi mi 500 zł to akurat dług swój odbiorze tym:)