Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej!!
Jesteśmy po wizycie,wszystko jest w jak najlepszym porządku,ktg prawidłowea Tymek waży 2,030Mama natomiast przekroczyła magiczną liczbę 100 kg! :-o
Ps.później Was poczytam idę po raz 10 pod prysznic.. :-oszczesliwa_mamusia21, nat_alia, ola.321, Bąbelek, aanaa, stokrotka25, soraya, agaton, ~Rewianka~, lili_madlen, onka, Little Frog, Muffinka1019, annggela, jaroszka, ss, lojkalojka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
lexie super wiesci :* Tymuś przekroczył magiczne 2 to mamusia tez musiala !
Mikejla tak , tak dzis maja spadac i spadac , jeszcze mi sie nie udalo zapolowac na to , bo zawsze jakies pochmurne niebo ... dlatego was pytam jak tam dzis u was i czy sie wybierac poogladac gwiazdeczkiLexie lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polkosiu mnie wieczorem tak bolało wczoraj ;/
Trochę zaczynam też drżeć przed porodem i TYM wszystkim... z mamą rozmawiałam, że boję się, że będę złą matką, że zrobię małej krzywdę jak będę ją ubierać albo myć... mama mnie uspokoiła bo mówi, że sama też się tak bała ale dam radę niby
Dziś też bardzo bolą mnie piersi, tak jakby mi się już pokarm nie mieścił ;/ masakra, mam nadzieję, że to przejdzie...Robimy drugiego Dziedzica
-
polkosia wrote:Staram się
Dzięki. Te upały chyba mnie tak wykończyły. Ledwo 3 tygodnie temu szyjka długa i skurczów prawie brak...
A upały robią swoje na pewno tym bardziej jeśli chodzi o skurcze -
polkosia odpoczywaj, leż jak najwięcej, a jak coś Cie niepokoi to na IP
wiedzma bedziesz cudowną mama, najlepszą dla swojego Maleństwa, nie martw się
dziewczyny wspominałyscie cos dzisiaj ze najlepszy biały jeleń , o to wam chodzi :
http://www.aptekagemini.pl/bialy-jelen-fresh-young-hipoalergiczna-pianka-do-higieny-intymnej-275ml.html
robie właśnie liste na gemini -
Polkosia ja miałam tak wczoraj...jakieś skurcze i to dość mocne ale co godzine...cztery chyba tylko i cisza. To chyba ta pogoda faktucznie daje nam po dupie...
Natalia a ja wczoraj zapłaciłam nawet i nadal nie mam wiadomości że dostali kaske...
Wiedźma instynkt ppjawi się w swoim czasie :*
Nenka no nie skąd burza?u nas wczoraj parę kropelek spadło i leciałam ciuszki Synka ściągnąć bo suszylam na dworze i ledwo weszłam do domu a tu słońce przygrzało znowu...
Mój przywiózł mi dzisiaj i wczoraj bułeczkę słodką z serem i o mamuniu lody jak mi się tego wszystkiego chciało brrr