Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
polkosia wrote:Pisałyśmy o zwykłym, szarym mydle
dzięki
-
Ja byłam dziś u stomatologa i nie mogłam się oderwać od fotela jak wstawałam, miał wyściółkę z flizeliny, przykleiłam sie
Niunia fikała tak śmiesznie jakby mnie boksowała piąstkami
Wiecie co nie mogę w tym upale przechodzić koło zsypu i kontenerów, myślałam że haftnę jak wyrzucałam śmieci. Zacap jak cholera i kupa much i pszczół, a prostaki odemnie z bloku nie umieją drzwi od zsypu zamknąć. -
Hehe Wiedźma a myślałam że to ja jestem jakis dziwny przypadek że w głowie kłebia mi sie takie myśli . Jdnego dnia jestem TYLKO szcześliwa a nastepnego właśnie pojawiaja się myśli typu " czy bede umiałą sie zająć dzieckiem , przecież nie wiem wszystkiego wiec jak sama mam przekazac najważniejsze wartości które ukształtuja małego człowieka w jego przyszłym życiu..".. a potem znowu tylko szczęście
To chyba te hormony
A co do piersi to mi pojawiły się plamy na brodawkach, nie wiem czy o to chodzi .. plamy sa w każdym razie ciemne -
Polkosiu myślę że nie masz się co martwić z tymi bólami brzucha, powiem szczerze że też miałam takie bole brzucha jak na @ z tym ze byly słabsze a jednak bole byly w dole brzucha,Malo tego bolalo przez kilka dni
Jeśli nic się nie dzieje poza tym to chyba może tak być -
I tak ma byc ! Odpoczywaj nogi do gory parowka do lozka i relax ! A jak robotnicy ? Jutro tez czeka Cie poranne wstawanie ?
Wiedzma bedziesz najlepsza mama i na pewno nie zrobisz krzywdy Hanulce ! :* Znam te kryzysy... ale poradzimy sobie wszystkie z naszymi maluchami !
Ciesze sie ze u was jakies burze i troche ulzy te powietrze , tak jak mowilam w DE chlodno i za okolo 2 dni wszystko do was przyjdzie , wytrzymajcie jeszcze troszke , dmuchne i wszystko do was poleci ! -
Po dzisiejszym dniu stresów, brzucho mnie napieprza też. Byliśmy na kolacji, ale oczywiście to już koniec atrakcji na dzień dzisiejszy dla L
Do dupy ma te urodziny. Ja teraz leżę, wzięłam nospę, bo mnie zaciska za bardzo, a on poszedł mecz oglądać. Najs
Mały na dodatek tak mnie tłucze i jest mi duszno, i w ogóle dzień beznadziejny.
Jedyny plus, że z małym wszystko ok i posłuchałam jego serducha chwilę. Szkoda, że L nie mógł
A L ma jutro wolne, więc trochę pobędziemy razem (kisząc się w mieszkaniu pewnie)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 20:32
-
zakocona , przykro mi ze zle sie czujesz
ale najwazniejsze ze jestes w domku razem z L , ale wiem co czujesz ja w urodziny mojego wyladowalam w szpitalu z moimi siuskami... i tez az sie poplakalam ze ma takie urodziny ... ale tak jak mowisz najwazniejsze ze z maluszkiem wszystko okej , lez i odpoczywaj :*
-
polkosia wrote:Dzięki, najważniejsze, że tak miewacie, bo wtedy jestem spokojniejsza
Na razie leżę z nogami wyżej i jest OK
Polkosia, a nie powinnas miec w tym czasie miesiaczki?
ja mam takie bole jak na okres i potem sprawdzam i sie okazuje, ze wypadalaby mi normalnie miesiaczka.
kilka dziewczyn na forum tez tak mialo i jak im napisalam to samo co Tobie teraz to sie okazywalo, ze okres w tym czasie powinny miec. -
Właśnie nie, sprawdzałam już wcześniej, bo w I tr. miałam plamienia zawsze w terminie @. Najdziwniejsze jest to, że od tamtej pory czuję ruchy tylko na dole. Chyba niemożliwe, żeby się mała teraz przekręciła głową do góry? O_oKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka Ja miałam takie delikatne odczucia w terminach okresu do 3 miesiąca ciąży ale nie bóle a dziwne cmienia chwilowe .
Polkosia a możliwe !!!! Mnie bardzo brzuch bolal parę dni temu co do położnej szlam , 3 dni po miałam USG i okazało się ze mały przekrecil się głową w dol wiec możliwe ze i to u mnie taki bol powodowało , wiesz jakby nie patrzec nasze dzieci maleńkie juz nie są i każdy ruch odczuwamy a co dopiero przekrecenie się . -
Zakocona trzymaj sie! jutro też jest dzień
Dziewczynki ja to dzisiaj na tym forum wpadam i wypadam jak filip z konopi
Zabiegana byłam i sporo załatwiłam, m.in rozmawiałam z położną i zdecydowałam się ją "zarezerwować" ufffff, a bałam sie, że już nie będą dostępne, bo te kobiety z żelaznej są mega rozchwytywane. Odczułam taką ulgę...naprawdę było mi to potrzebne
Zaliczyłam wizytę u teściówki, od której wzięłam zdjęcia mojego męża z lat 0-18! Szykuje dla niego jeszcze jeden prezent taką makietę ze zdjęciami "30 lat - 30 zdjęć z życia Marcina" :)jeszcze musze odwiedzić jego przyjaciela żeby dopełnić te fotki, a resztę to mam w kompie, bo od 20 roku życia jesteśmy już parą
Wybrałam też już tort i dekoracje...ciagle pracuje nad menu....
Zapisałam się na USG III trymestru na 3 wrzesnia to bedzie skonczony 32 tydzien.
Polkosia ide do Pietrasika na Jerozolimskich - ładne fotki Ci zrobił? jednak tam nie maja takiego dobrego sprzętu jak w Wilanowie...annggela lubi tę wiadomość
-
Ja czulam ruchy od dwoch dni na dole nad samym spojeniem i dzis sie dowiedzialam ze Niko sie przekrecil i wisi glowa w dol wiec obstawiam ze wlasnie dwa dni temu sie przekrecil bo mial bardzo aktywny dzien wlasnie dwa dni temu
i czuje ucisk na pecherz ale tylko jak chodze wprost proporcjonalnie do kazdego stawianego kroku jakby mial z pecherza amortyzacje do glowki np :p
-
polkosia wrote:Właśnie nie, sprawdzałam już wcześniej, bo w I tr. miałam plamienia zawsze w terminie @. Najdziwniejsze jest to, że od tamtej pory czuję ruchy tylko na dole. Chyba niemożliwe, żeby się mała teraz przekręciła głową do góry? O_o
Wszystko jest możliwe Polkosia, aczkolwiek oby nie!