Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ss super ze z małym wszystko w porządku. Długie włoski było widać? O kurczę to niezły widok musial być
a zgagę masz? Pokoik świetny zrobiliście!
Powiadamiacie wcześniej rodzinkę ze się zaczął poród, ze do szpitala jedziecie? Ja mam dwie opcje: Albo nikomu nie mówimy albo tylko mojej mamie, chociaż znając ją będzie się stresować i nie spać po nocach wiec być może jej tego oszczędzę. -
Bąbelek wrote:Ss super ze z małym wszystko w porządku. Długie włoski było widać? O kurczę to niezły widok musial być
a zgagę masz? Pokoik świetny zrobiliście!
Powiadamiacie wcześniej rodzinkę ze się zaczął poród, ze do szpitala jedziecie? Ja mam dwie opcje: Albo nikomu nie mówimy albo tylko mojej mamie, chociaż znając ją będzie się stresować i nie spać po nocach wiec być może jej tego oszczędzę.
No i chyba ze Damian nie daj boże by nie przyleciał to i jego .
Ale wierze ze będzie z nami !a resztę powiadomimy juz po !
-
Ja tam nie obserwuję, moje największe marzenia już spełnione
A o Jaguarze i willi z basenem to lubię marzyć, więc nie musi się spełniać
~Rewianka~, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja raczej nie chcę nikogo powiadamiać (oprócz Was)
Ale zobaczymy. Jak pójdzie szybko czy w nocy, to nie zdążę, a jak będzie się dłużyć, to wiadomo...
Bąbelek lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja to Pietrasika na usg chodziłam w pierwszej ciazy, fakt ma specyficzne poczucie humoru
i nie jest delikatny, zawsze bylo to dla mnie nieprzyjemne badanie. Teraz bylam w babce u Bartkowiaka, nie jest zbyt rozmowny
ale zrobil szybko pomiary, niestety 3d nic nie bylo widac, bo zaslaniala sie rączką
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 sierpnia 2015, 22:16
-
Bartkowiak nie jest rzeczywiście rozmowny, ale badanie robi mega dokładnie (przynajmniej jak ostatnio u niego byłam)
Też się rączką zasłaniała, ale jakoś złapał kilka ujęć
Ja to już raczej na 3D się nie wybiorę, więc liczę, że w piątek coś fajnego uda się zobaczyć.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
agania wrote:W dupie to mają, bo mają ful pacjentek. Do tego są już tak znieczuleni, że im zwisa jak się kobieta będzie czuła z tym co jej powie
polkosia lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:dziewczynki i co z wieczorem spadających gwiazd?
ostatnie noce bezchmurne a dziś jak na złość nic nie widać
no cóż idę pomarzyć o dzikim seksie
ZakręconaOna, polkosia, szczesliwa_mamusia21, annggela, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa dobrej nocki :*
Agania to fakt. Czasami staja się mega dupkami !!! No ale co zrobić , taka rasa ...
Polkosia nie dziwie się , sama bym z szyjka juz skracająca się nie zdecydowała się chyba na seks:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Ja uciekam robić kolacje dla D i spać bo oczy mi się kleja juz
Jaroszka mam nadzieje ze u Ciebie cos pospadalo
Babelek dobre to byłooo
Spijcie dobrze :*
a no pospadało! az 10 gwiazd naliczylismy!!! takie piekne z ogonamifajnie było, bo rozłożyliśmy sobie leżaczki i przynajmniej był czas na rozmowe, bo mój mąż dużo pracuje ostatnio i nie ma kiedy nawet pogadać
annggela, szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość