X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 01:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agania wrote:
    A mnie mój mąż dzisiaj tak wnerwia, że nawet nie chce mi się marzyć o super seksie, pomijając już sam seks z nim :/ faceci to dupki i egoiści.

to fakt! mój dziś wrócił z pracy a ja mu opowiadałam coś tam jak spędziłam dzień, jakieś moje nowe spostrzeżenia na sprawy dotyczące np dziecka a on posłuchał i w koncu mowi: " ja rozumiem, że ty siedzisz w domu i nie masz z kim pogadać ale ja w pracy się nasłucham i już w domu nie mam ochoty na rozmowy, chce się wyciszyć." no tak mnie wkurwił, że normalnie dostałam drgawek. to z kim ja mam uzgadniać sprawy domowe itp? chciałam tylko porozmawiać :(

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 01:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka yyyyy ... No przegial takim tekstem ! :/ wcale się nie dziwie , ze wkurzylas się na maksa... :/

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 05:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka nie poszalał. Mój zwykle coś robi żebynie po części słuchać a jak nagle mówię coś ważnego ti widoczne zainteresowanie jest nagle :D

Mamy 8smy miesiąc:* <3
    Pięknie tak ten czas pędzi :) chciałabym już tulić Synka <3

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 06:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magdallenee no to jesteśmy we dwie z rozwarciem. Z tym ze u mnie wewnętrzne 0,6 cm. Szyjka 29mm. Za 2tyg idę na USG i zobaczymy czy coś się zmieniło.

Paula gratuluje 8 miesiąca :) Ten czas leci jak szalony.. Chce juz jesień :D

atdc6iyehd9qphks.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry ! :)
    Witam się w 30 tyg: o <3

Paula jak ten czas leci co

annggela, agaton, jaroszka, Bąbelek, Nynusia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry, dzisiejsza noc slaba :/ twardy brzuch jak diabli mialam :( musze zrobic sobie zastrzyk magnezu.. Zaraz sniadanko i jedziemy w inne miejsce sprawdzic czy grzyby sa :) synek obudzil sie.razem zmamusia <3 <3 <3 kochane dziecko

agaton, jaroszka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja w 33:) to juz tak blisko!
    Wlasnie czekam w przychodni,wczoraj mialam kiepski dzien i bolal mnie brzuch caly dzień praktycznie w nocy tez. Mimo leżenia i nie robienia nic nie przestał,wiec stwierdziłam ze pójdę dzisiaj do lekarza i zapytam. Moze to od tych upalow,nie wiem,ale zawsze lepiej zapytać... Jestem spokojna w miarę,bo Balbina sie rusza,ale będę spokojniejsza,jak mi lekarz powie,ze to nic takiego:) a jeszcze mąż mnie dzis opuszcza do niedzieli i będę sama jak palec,bo nawet mamy nie ma w pl teraz...

Fajny chłodek poranny jeszcze jest, ciekawe kiedy zacznie grzać,pewnie o 8 juz...

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka,faktycznie faceci są z marsa... Nie dziwie sie,ze się wkurzyłaś.

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Ja całą noc się budziłam, spojenie rwało, a mała kopała po pęcherzu. Jestem prawie pewna, że fiknęła. Od wczoraj ani jednego ruchu pod żebrami. Ciekawe co z tego wyniknie...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia fakt Ja czuje kopnięcia pod żebrami ale dużo częściej same uderzenia w dole brzucha , w pęcherz a wiem po USG ze mały jest główka do dołu . Nie grać wiary , może jednak oszczędza mamusi żeberka i tyle:)
    Musisz poczekać na wizytę i być dobrej myśli .

Co do snu i wgle przebytej nocy to tez jakiejś za ciekawej nie miałam , ostatnio jakoś więcej do WC w nocy wstaje co juz ustąpiło chwilowo :/
    Powoli próbuje ogarnąć temat wyjazdu ... Za 5 dni będę juz jeść obiad z Mama w Polsce a nie z moim misiem: (((((((
    Boże , jak mnie jest smutno na tyle czasu go zostawiać ale wiemy ze to wyższa konieczność.
    Wczoraj poważną rozmowę mieliśmy która poruszymy jeszcze w weekend do końca , ze juz sami nie będziemy , ze teraz juz wyjazd i wracam z kolejnym lokatorem i wgle ze wszystko sie zmieni , a on jest tak podekscytowany tym wszystkim ze mówi codziennie w pracy rozmyśla jaki on będzie , jak będzie cudownie mieć takiego" stworka" stwozonego z nas:) ah <3

nat_alia, annggela, stokrotka25, Magnosia lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • magdallenee Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kobietki :-)

xnw4yx8dweuujbmn.png
    hchyikgnsx4bwwjp.png
    relgru1d1em5tg0q.png
    heciyugqw91s7l81.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się i ja :)

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie dziewczyny po kilkudniowej przerwie ;)
    Jestem caly czas w gosciach i nadrabiam Was tylko wieczorami i to nie jest latwe ,bo zazwyczaj usypiam przed kompem .
    Gratuluje udanych wizyt ! Ale wasze dzieciacki fajnie rosna . Ja niestety musze poczekac na usg do 27 sierpnia .
    A brzuchy tez sa super :) Co jeden to ladniejszy :)
    Polkosia Ty kochana to powinnas teraz lezec do piatku . I wspolczuje ci tego bolu spojenia , ja to nawet nie wiem jaki to bol .

Ja jade zaraz do apteki i nareszcie kupie juz wszystkie kosmetyki dla malca i dla mnie . Zostanie mi tylko cierpliwie czekac na paczke z polski .
    Ja wczoraj spedzilam caly dzien nad rzeczka gdzie moj D i cora szukali zlotai :)
    I jak narazie mam mamy kilka platkow ;) Moze kiedyc bedzie na pierscionek dla mnie ;)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry kochane moje :)

Nie chce mi się Was nadrabiać :(

COś się wydarzyło wczoraj?

Ja na prawdę przechodzę jakiś kryzys i nie wiem co mam zrobić, żeby mi się poprawiło? Może zakupy?

Wczoraj przyszła mi koszula do karmienia, jestem z niej zadowolona, tylko ciut za dużą zamówiłam ale wezmę jeszcze jedną rozmiar mniejszą i będzie ok ;)
    Moja mała wczoraj bardzo wypełniała mój prawy bok aż się śmiałam, że za jakiś czas to ją na plecach będę miała :P

No i mam straszne gazy od wczoraj i coś mnie czyści chyba bo do kibelka to wczoraj 3 razy leciałam i dziś też już raz byłam... w sumie lepsze to niż zaparcia z pierwszego trym...

Witam w 30 tyg ;) zostało mi 70 dni do porodu... 70 dni... masakra!

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedźma Ja mam to samo od wczoraj , gazy takie , ze oszalec idzie: / mnie tez ciągnie do WC lecz ja nie mogę się za mocno załatwić: (

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc :) czyżby ochłodzenie? Chmury widzę i wiaterek przyjemny! Moze mozna liczyć na jakaś burze?! :)

Wczoraj chyba za duzo na noc piłam i miałam kiepska noc....na siku z 5 razy wstawałam....ależ to uciazliwe....

Polkosia oby do jutra!

Zak , ale to zleciało juz za 5 dni Polska, a pamietam jak jeszcze w miesiącach liczyłas....nie ma co ukrywać, ze na początku smutno Wam bedzie, ale z dnia na dzien sie przyzwyczacie. Po za tym napewno będziecie gaworzyc sobie na skypie, nie?

No i tiaaa wszystko sie zmieni! Tak jak u każdej z nas, ja tego jeszcze nie czuje, moj mały móżdżek nie ogarnia, ze życie sie zmieni o 180 stopni :D

stokrotka25 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma Ty to sie raczej żegnasz juz z 30 tygodniem, a mówisz dzien dobry 31 tygodniowi :D hihi

relgh371crdcdbv2.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Wiedzma Ty to sie raczej żegnasz juz z 30 tygodniem, a mówisz dzien dobry 31 tygodniowi :D hihi
    Ja nie liczę tak jak belly wolę być o tydzień do tyłu niż do przodu :P

Mała właśnie dostała wścieklizny w brzuchu :D

Jakie są nazwy soli fizjologicznej bo chcę zamówić ale jak tak wpisuję to nic nie ma :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:03

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakrecona zabierz mnie ze soba plisssssss<3

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 09:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee wrote:
    Obiecuje poprawę jeśli chodzi o suwaczek :) nadal trzymam się dzielnie a termin mam na 06.10 :-)
    To kochana mamy praktycznie identyczny TP;) tylko mi gin wrozy ze napewno przed terminem urodze.oby tylko minimum do 36tyg wytrzymac i bedzie dobrze;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
‹‹ 1717 1718 1719 1720 1721 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ