Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka u mnie skwar od rana - zadne ochlodzenie
Polkosia wlasnie spostrzeglam ze moj maly tez musial jakos fiknac. Ja od poczqtku czulam nozki po prawej str pod zebrami, juz sie przyzwyczailam ze tam mnie oklada a dzis po lewej i to na pewno kopniaki, mam nadzieje ze nie wpadnie na pomysl zeby calkiem sie odwrocic...
Ja jestem zla bo musialam pol godz czekac na sloncu na mechanika bo zapomnial ze sie z mezem umawial na dzis na naprawe samochodua maz musial jechac do pracy...
-
Witam się i ja. Nadal w dennym humorze dosyć. Brzuch mnie nadal boli.
Jedziemy zaraz z L do weta z jedną kotka, potem do jakiegoś sportowego kupić mi stanik jakiś i piłkę bo czas zacząć skakać, potem zarejestrować jego ojcostwo, żebym nie musiała jechać po porodzie do USC a potem na 18 mamy pierwszą szkole rodzenia w końcu. Nie mogę się doczekać! I dzisiaj chyba też umówimy juz rozmowę kwalifikacyjną do DN i spotkanie z położną.
Jak dobrze, że na razie chmury!
Pewnie nastukacie mln stron dzisiaj -
Wy siusiacie w nocy a ja dzis pilam na noc wode jal zwykle a ani razu nie szlam do wc a rano jak poszlam to pare kropel i to z wysilkiem i wszystko takie zbolale mialam... mam nadzieje ze to nie nic z nerkami, nigdy nie mialam nimi problemow ale w ciazy to podobno czesto sie zdarza:/
-
Dziewczyny nie martwcie sie nie koniecznie sie odwrocily bąbelki.moj potrafi przyciagnac nozki do buzi i kopac tylko w dole.wczoraj na usg nozke po mojej lewej stronie mial przy uszku na dole a z prawej strony wyprostowana pod samymi zebrami.normalnie szpagat,jak one to robia?:p
stokrotka25 lubi tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:Ja nie liczę tak jak belly wolę być o tydzień do tyłu niż do przodu
Mała właśnie dostała wścieklizny w brzuchu
Jakie są nazwy soli fizjologicznej bo chcę zamówić ale jak tak wpisuję to nic nie ma
Wiedzma moze byc chlorek sodu NaCl chociaz watpie zeby pod taka nazwa dawali w sklepach internetowych. Albo Injecto Natrii chlorati.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:52
-
Jaroszka u mnie tez chyba delikatne właśnie ochłodzenie się zaczyna:)
Okna otwarte całe ale ma upału wiec tak to jest to !
Kochana My nigdy się nie przyzwyczaimy do bycia od siebie z daleka tyle czasu , nie raz musiałam na miesiąc polecieć ze wzgledu szkoły to plakalam dzień w dzień a teraz ? Nie wiem jak to będzie , tak skypa codziennie odpalać będziemy , innej opcji nie ma .
A co do mozdzkow to mój właśnie dziś zaczął chyba otwierać to cos tam w środku i zaczyna mega intensywne myślenie o życiu itp i docierać zaczyna , ze to toz toz wszystko .
Wiedźma ale to nie , ze liczysz do przodu:) i nie , ze według belly bo belly miesiące zaczyna 5-7 dni wczesniej po prostu ale tygodnie liczone są wszędzie tak samo:) masz 30 tydzień równy to znaczy przecież ze skonczylas go i zaczelas 31 : )
Ale każdy sobie tam mówi jak chce:) można mówić i 30 i 31
Zakocona a to z korkiem cos nie tak czy kontrolnie ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 09:48
-
Cześć dziewczyny
Polkosia niekoniecznie Mała się obróciła, ja czuje ruchy na pęcherzu i to raczej boli, przypuszczam, że mi tam rączkami majstruje i nieraz nóżki u góry czuję, ale to ruchy delikatne, ona raczej nie kopie za mocno, raczej się pręży i wyciąga i rzadkie. -
zakocona wrote:Zakręcona, trzeba wymaz z pochwy zrobić, bo chcę ją pokryć. Choć ona spasla jest niestety i wątpię, że mi w ciążę w ogóle zajdzie
I wymazy z pochwy dzizas ! Ale Ty kociara jesteś i masz ta wiedzę: ) -
Ehh no właśnie mój jest kochany ogólnie ale czasem mnie tak zdenerwuje ze mam ochotę rozszarpac
mój maluch tez się zawsze budzi razem ze mną i mnie boksuje jak tylko otworze oko
ale dziś fajna pogoda czuje wiaterek i trochę chłodniej chyba lecę na zakupy kupić w końcu coś dla siebie