Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem jakiej soli szukam bo po raz pierwszy w ogóle usłyszałam, ze cos takiego jest...
No i miałam jechać z mamą na zakupy i co? Ona czekała aż z samego rana do niej przyjdę a ja czekałam aż ona da mi znać o której mam przyjść bo tak wczoraj powiedziała! No nie da się z tą kobietą umówić jak z normalnym człowiekiem! Wczoraj powiedziała, że da mi znać czy wiezie dzieciaka kumpeli na piłkę czy nie i ja cały czas czekałam|! Teraz za to nie wiem czy ja mogę się ruszyć bo nie wiem o której dostanę moją Wiktorię pod opiekę dzisiaj... nosz kurde, a wiem, ze potrzebuję dziś zakupów bo dostanę na głowę...Robimy drugiego Dziedzica
-
To laska , idź do apteki i zapytaj zwyczajnie o sol fizjologiczną
Ja tu w Anglii normalnie w apmulkach kupowalam w aptekach , o ile dobrze pamietam 5p za jedna ampulke placilam . Jeżeli chcesz w sprayu to wejdz na jakąś polska aptekę w UK i zamow sobie:)
-
Toć piszę, że chce zamówić i NIE MA! albo nie wiem zamiast sól fizjologiczna powinnam wpisać hipopotam? nosz małpiego mUzgÓ za chwilę dostanę ;/ i to oleję i nie będę miała soli fizjologicznej bo nie...
A unoszę się tylko i wyłącznie na siebie w tym wpisie bo jestem durna i tyle!Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 10:13
Robimy drugiego Dziedzica
-
http://fortevita.co.uk/849-gilbert-nacl-09-5ml-fizjologiczny-roztw%C3%B3r-soli-1-ampu%C5%82ka.html
Tu masz proszę w ampulkach do zamówienia
Tu masz sol morska w sprayu np. http://www.sloneczko.co.uk/katar/1511-sterimar-woda-morska-spray-do-nosa-50ml-3401572664978.htmlWiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Ja będę miała w zanadrzu na pewno i to i to:) sol morska w sprayu juz mam a ampułki zdarze kupić
Chociaż Ja normalnie do nosa przyjmowalam sol fizjologiczną na pozatykane zatoki w ciąży ( gówno pomagało no ale cóż: D) i to lekarz normalnie mi kazał a ze w końcu nie zdało egzaminu to dostałam krople -
polkosia wrote:A co tą solą robić? Nam w SR mówili, żeby pępka nie przemywać, bo ma zaschnąć i odpaść.
My mówimy o soli morskiej i o soli fizjologicznej żeby nosek oczyścić , oczka , uszka o takie