Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
to przed porodem nazywa się baby shower i raczej robi się przed porodem i w gronie lasek
agatka ja będę miała np cesarkę i prawdopodobnie dostanę pokój jedynkę, więc nikomu nie będzie mąż przeszkadzał a mi się na pewno przyda do pomocy bo ile można wołać pielęgniarki
ciekawe podpytam mojego jak wróci z pracy czy coś kombinuje w tym temacie ale znowu mnie opierdzieli że gdacze w kółko i mu spokoju nie daje
polkosia, szczesliwa_mamusia21, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:arielka no ile chłop może z Tobą siedzieć w szpitalu?
Poza tym bierz pod uwagę, że na sali są też inne kobiety, które może męczyć wieczna obecność męża. Ja swojego wyganiałam do domu, bo widziałam, że ta dziewczyna e mną trochę się wstydzi karmić i tego jak wygląda.
mój pępkowy miał, teraz pewnie będzie miał jak już oganiemy temat, bo ze starszą w domu będzie. nie widzę problemu.
Laski pomóżcie co wybrać.
huśtawkę:
http://allegro.pl/bright-starts-hustawka-hybrydowa-biedronka-60198-i4991118707.html
czy taki leżaczke
http://allegro.pl/lezaczek-tiny-love-3w1-bujaczek-kolyska-lozeczko-i5558061249.html
ja bym brała biedrone -
a ja sie zahaczylam o polke w pokoju i lecialam ... na szczescie nie upadlam ale sznyta na pol nogi , od razu polecialam do lodowki po cos zimnego do przylozenia bo taki bol... ale ze mnie sierota
Ale bulki wyszly i jem wiec moze malemu jakos ten strach wynagrodze , matko jakbyscie mnie widzialy jak lece...
Arielka no wlasnie zapomnialam tej nazwy -
w ogóle poszłam dziś do takiego baru na obiad bo wracałam z zakupów i tak zgłodniałam, że myślałam, że zemdleję. stoję w kolejce w barze a jakaś kobita patrzy na mój bebzun i mówi: "oooo synek będzie" a ja wywaliłam gały, myślę- jasnowidz i pytam skąd wie, że syn a ona mówi "Paaani, przecież widzę, że w szpic Pani chodzi (chodziło jej o kształt brzucha sądząc po gestykulacji). Ja też tak miałam z synem a z córką Paaaaani jaaaaaaaaki ja miałam brzuch, a jaaaaaaki tyłek! machnęła ręką i poszła jeść mielonego
~Rewianka~, polkosia, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, stokrotka25, Mikejla, Bąbelek, soraya, lojkalojka, agaton, onka, BATTINKA lubią tę wiadomość