Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ehhh ja sie zrobilam aktywna na forum, a wy gdzieś żeście wsiąkły wszystkie...
a ja tu mam dylematy straszne i potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy
Przyjrzyjcie się komplecikowi i dodatkom i napiszcie mi w jakiej kolorystyce mam zrobic jedną lub wszystkie sciany w pokoju malego.
Od początku chciałam takie paski jak ma SS, tylko nie wiem, czy zrobic granat z limonką, czy może granat z czerwienią, a może w ogóle macie jakieś inne pomysły? -
jaroszka wrote:ehhh ja sie zrobilam aktywna na forum, a wy gdzieś żeście wsiąkły wszystkie...
a ja tu mam dylematy straszne i potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy
Przyjrzyjcie się komplecikowi i dodatkom i napiszcie mi w jakiej kolorystyce mam zrobic jedną lub wszystkie sciany w pokoju malego.
Od początku chciałam takie paski jak ma SS, tylko nie wiem, czy zrobic granat z limonką, czy może granat z czerwienią, a może w ogóle macie jakieś inne pomysły?
Przepraszam Jaroszka - ja po prostu dzis wzięłam się za zamawianie rzeczy dla małej. Wózek, łóżeczko, szukam również innych głupot, rożek, śpiworek itd. Wiesz ja jestem mega oszczędna i szukam gdzie najtaniej a to schodzijaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
Hm Jaroooszka co Ci tu doradzic
jak chodzi o paski to z tych dwoch opcji wybralabym granat z limonka bo z czerwienia to mi sie wydaje ze tak za duzo tego bedzie , natomiast jak nie zrobisz paskow to moze dwie sciany takie dwie takie ?
Albo np 2 granatowe 2 biale a na tych bialych jakies czerwone dodatki ? Nawet w postaci ramek czy innych bajer . Kurcze ciezko tak doradzac bo kazdy ma inny gust i jeszcze tak jak wizualnie sie nie widzi to tez ciezko -
Jaroszka komplecik masz wypasiony dla Michałka;) świetny, ale ja bym nie dawała osobiście już czerwieni i granatu na ściany, tak hmm żeby nie przesadzić. Bardziej jak Szczesliwa napisała dałabym biały na ścianę na której stoi łóżeczko i ewentualnie właśnie z 2 ozdóbki typu ramki, ale pewnie girlanda będzie tam wisiała?
a na pozostałe ściany też bym dała 1 białą, a 2 w jakiś stonowanych kolorach, szarościach... ale to mój typ:)szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Ja bym nie prała, bo może się odkształcić.
Polkosia myslalam raczej o praniu bez wirowania oczywiscie...ale poprostu moze powinam wyprac te rzeczy, z ktorymi maly bedzie mial kontakt....sama nie wiem. Niby macane tylko przez Natalie, a nie milion łapek w sklepie, nie? -
Arielka wrote:drogo za te literki dajecie
dlatego ja sama sobie uszyłam ze skrawków, które mi zostały i tak bym pewnie je wyrzuciła
może nie są idealne ale się starałam
Arielka to naprawde jest mega tanio...normalnie jest 25 zl za jedna literke... -
Ahhh dziewczyny pięknie urzadzacie pokoiki! SS kolorystyka śliczna!Zamówiłam podobna pościel,tylko będzie szara w białe groszki a literki z imieniem drewniane,już się nie moge doczekać aż wszystko przyślą.. narazie stoi samo łóżeczko..
Dostałam dziś używany laktator od koleżanki.. zastanawiam się czy to nie zbyt osobisty przedmiot i lepiej mieć nowy? Co o tym myslicie?szczesliwa_mamusia21, ss lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Hm Jaroooszka co Ci tu doradzic
jak chodzi o paski to z tych dwoch opcji wybralabym granat z limonka bo z czerwienia to mi sie wydaje ze tak za duzo tego bedzie , natomiast jak nie zrobisz paskow to moze dwie sciany takie dwie takie ?
Albo np 2 granatowe 2 biale a na tych bialych jakies czerwone dodatki ? Nawet w postaci ramek czy innych bajer . Kurcze ciezko tak doradzac bo kazdy ma inny gust i jeszcze tak jak wizualnie sie nie widzi to tez ciezko
Szczesliwa prawda? to moj typ granat i limonka
ooooo a pomysl z roznymi scianami bardzo fajny! tylko granat bardzo ciemny jest..moze lepiej dwie sciany limonka i dwie biale? -
stokrotka25 wrote:Jaroszka komplecik masz wypasiony dla Michałka;) świetny, ale ja bym nie dawała osobiście już czerwieni i granatu na ściany, tak hmm żeby nie przesadzić. Bardziej jak Szczesliwa napisała dałabym biały na ścianę na której stoi łóżeczko i ewentualnie właśnie z 2 ozdóbki typu ramki, ale pewnie girlanda będzie tam wisiała?
a na pozostałe ściany też bym dała 1 białą, a 2 w jakiś stonowanych kolorach, szarościach... ale to mój typ:)
Stokrotka tak nad lozeczkiem pewnie bedzie girlanda
Właśnie miałam się pytać o szary...taki jasny szary! świetnie dziękuję bardzo za rady!
teraz tylko trzeba podjąc decyzje!
-
Jaroszka Ja bym wyprala ale tak jak mówisz bez wirowania dokładnie .
Co do ścian to limonka z granatem tez do mnie przemawia:)
Albo granacik z odrobina szarego ?!
Co do laktatora używanego Ja osobiście uważam tak jak piszesz Lexie to zbyt osobisty przedmiot jak dla mnie i bym nie wzięła , nie używała . No ale każdy robi jak chce:)Mikejla, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Ahhh dziewczyny pięknie urzadzacie pokoiki! SS kolorystyka śliczna!Zamówiłam podobna pościel,tylko będzie szara w białe groszki a literki z imieniem drewniane,już się nie moge doczekać aż wszystko przyślą.. narazie stoi samo łóżeczko..
Dostałam dziś używany laktator od koleżanki.. zastanawiam się czy to nie zbyt osobisty przedmiot i lepiej mieć nowy? Co o tym myslicie?Lexie, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
jaroszka a wlasnie moze szary z limonka ? To tez piekne zestawienie , a zauwazylam ze Michas bedzie mial super jasny pokoik to szkoda go przyciemniac a taki zestaw szary z limonka moze sie pieknie komponowac ! No ale decyzja juz nalezy do Ciebie kochana :*
Lexi ... co tu doradzic , zalezy tez czy koleznka go uzywala dlugo ? Moze po prostu kupila i uzywala miesiac i jest w dobrym stanie , ale jak juz Ci go dala ja bym zostawila i zobaczyla jak po porodzie jesli bedziesz bardzo go potrzebowac i czesto a bedziesz sie czuja jakis malo komfortowo zawsze mozesz kupic nowy a jesli bedziesz uzywac sporadycznie to nie wiem ale chyba nic zlego w tym nie widze , ale wiesz co czlowiek to opinia , decyzja jednak nalezy do Ciebie :*annggela, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość