X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Twoj tez jest przepiekny ! Nie musza byc te literki , jest imie i kazdy wie ze to pokoik Michasia <3

jaroszka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ehhh ja sie zrobilam aktywna na forum, a wy gdzieś żeście wsiąkły wszystkie...

a ja tu mam dylematy straszne i potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy :D
    Przyjrzyjcie się komplecikowi i dodatkom i napiszcie mi w jakiej kolorystyce mam zrobic jedną lub wszystkie sciany w pokoju malego.
    Od początku chciałam takie paski jak ma SS, tylko nie wiem, czy zrobic granat z limonką, czy może granat z czerwienią, a może w ogóle macie jakieś inne pomysły?

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęliwa dzięki słońce :*
    Wiem, girlanda tez jest spoko, ale troszkę mi się jednak smutno zrobiło, bo naprawdę okazuje się, że to w tej samej cenie, a przecież roboty dużo mniej z girlandą...

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym nie prała, bo może się odkształcić.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    ehhh ja sie zrobilam aktywna na forum, a wy gdzieś żeście wsiąkły wszystkie...

a ja tu mam dylematy straszne i potrzebuję Waszej nieocenionej pomocy :D
    Przyjrzyjcie się komplecikowi i dodatkom i napiszcie mi w jakiej kolorystyce mam zrobic jedną lub wszystkie sciany w pokoju malego.
    Od początku chciałam takie paski jak ma SS, tylko nie wiem, czy zrobic granat z limonką, czy może granat z czerwienią, a może w ogóle macie jakieś inne pomysły?

Przepraszam Jaroszka - ja po prostu dzis wzięłam się za zamawianie rzeczy dla małej. Wózek, łóżeczko, szukam również innych głupot, rożek, śpiworek itd. Wiesz ja jestem mega oszczędna i szukam gdzie najtaniej a to schodzi :D

jaroszka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

• Arielka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    drogo za te literki dajecie O.o dlatego ja sama sobie uszyłam ze skrawków, które mi zostały i tak bym pewnie je wyrzuciła :D może nie są idealne ale się starałam :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hm Jaroooszka co Ci tu doradzic :D jak chodzi o paski to z tych dwoch opcji wybralabym granat z limonka bo z czerwienia to mi sie wydaje ze tak za duzo tego bedzie , natomiast jak nie zrobisz paskow to moze dwie sciany takie dwie takie ?
    Albo np 2 granatowe 2 biale a na tych bialych jakies czerwone dodatki ? Nawet w postaci ramek czy innych bajer . Kurcze ciezko tak doradzac bo kazdy ma inny gust i jeszcze tak jak wizualnie sie nie widzi to tez ciezko :D

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 20:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U nas mąż zrobi sam drewniane :)

Arielka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • stokrotka25 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka komplecik masz wypasiony dla Michałka;) świetny, ale ja bym nie dawała osobiście już czerwieni i granatu na ściany, tak hmm żeby nie przesadzić. Bardziej jak Szczesliwa napisała dałabym biały na ścianę na której stoi łóżeczko i ewentualnie właśnie z 2 ozdóbki typu ramki, ale pewnie girlanda będzie tam wisiała?
    a na pozostałe ściany też bym dała 1 białą, a 2 w jakiś stonowanych kolorach, szarościach... ale to mój typ:)

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

7u22vfxm8uw9m621.png
    Kubuś <3
    relgx1hphmsxnoqh.png

Aniołek [*] 10 tc
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja bym nie prała, bo może się odkształcić.

Polkosia myslalam raczej o praniu bez wirowania oczywiscie...ale poprostu moze powinam wyprac te rzeczy, z ktorymi maly bedzie mial kontakt....sama nie wiem. Niby macane tylko przez Natalie, a nie milion łapek w sklepie, nie? :P

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    drogo za te literki dajecie O.o dlatego ja sama sobie uszyłam ze skrawków, które mi zostały i tak bym pewnie je wyrzuciła :D może nie są idealne ale się starałam :D

Arielka to naprawde jest mega tanio...normalnie jest 25 zl za jedna literke...

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ahhh dziewczyny pięknie urzadzacie pokoiki! SS kolorystyka śliczna!Zamówiłam podobna pościel,tylko będzie szara w białe groszki a literki z imieniem drewniane,już się nie moge doczekać aż wszystko przyślą.. narazie stoi samo łóżeczko..

Dostałam dziś używany laktator od koleżanki.. zastanawiam się czy to nie zbyt osobisty przedmiot i lepiej mieć nowy? Co o tym myslicie?

szczesliwa_mamusia21, ss lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Hm Jaroooszka co Ci tu doradzic :D jak chodzi o paski to z tych dwoch opcji wybralabym granat z limonka bo z czerwienia to mi sie wydaje ze tak za duzo tego bedzie , natomiast jak nie zrobisz paskow to moze dwie sciany takie dwie takie ?
    Albo np 2 granatowe 2 biale a na tych bialych jakies czerwone dodatki ? Nawet w postaci ramek czy innych bajer . Kurcze ciezko tak doradzac bo kazdy ma inny gust i jeszcze tak jak wizualnie sie nie widzi to tez ciezko :D

Szczesliwa prawda? to moj typ granat i limonka :D
    ooooo a pomysl z roznymi scianami bardzo fajny! tylko granat bardzo ciemny jest..moze lepiej dwie sciany limonka i dwie biale?

relgh371crdcdbv2.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Arielka to naprawde jest mega tanio...normalnie jest 25 zl za jedna literke...

Chyba zaczne na tym zarabiać w takim razie :D

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    stokrotka25 wrote:
    Jaroszka komplecik masz wypasiony dla Michałka;) świetny, ale ja bym nie dawała osobiście już czerwieni i granatu na ściany, tak hmm żeby nie przesadzić. Bardziej jak Szczesliwa napisała dałabym biały na ścianę na której stoi łóżeczko i ewentualnie właśnie z 2 ozdóbki typu ramki, ale pewnie girlanda będzie tam wisiała?
    a na pozostałe ściany też bym dała 1 białą, a 2 w jakiś stonowanych kolorach, szarościach... ale to mój typ:)

Stokrotka tak nad lozeczkiem pewnie bedzie girlanda :)
    Właśnie miałam się pytać o szary...taki jasny szary! świetnie dziękuję bardzo za rady!
    teraz tylko trzeba podjąc decyzje!

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja bym wyprala ale tak jak mówisz bez wirowania dokładnie .
    Co do ścian to limonka z granatem tez do mnie przemawia:)
    Albo granacik z odrobina szarego ?!

Co do laktatora używanego Ja osobiście uważam tak jak piszesz Lexie to zbyt osobisty przedmiot jak dla mnie i bym nie wzięła , nie używała . No ale każdy robi jak chce:)

Mikejla, jaroszka lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka chyba dobrze kombinujesz z tymi kolorami :)
    Sciany biale , albo limonka (jasna) lub bialo-limonkowe .

jaroszka lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Ahhh dziewczyny pięknie urzadzacie pokoiki! SS kolorystyka śliczna!Zamówiłam podobna pościel,tylko będzie szara w białe groszki a literki z imieniem drewniane,już się nie moge doczekać aż wszystko przyślą.. narazie stoi samo łóżeczko..

Dostałam dziś używany laktator od koleżanki.. zastanawiam się czy to nie zbyt osobisty przedmiot i lepiej mieć nowy? Co o tym myslicie?
    Ja kupilam, raz uzywany byl. Laktator wyparzony i kupilam nowa nakladke do niego, buteleczke tez mozesz nowa uzyc...

Lexie, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka a wlasnie moze szary z limonka ? To tez piekne zestawienie , a zauwazylam ze Michas bedzie mial super jasny pokoik to szkoda go przyciemniac a taki zestaw szary z limonka moze sie pieknie komponowac ! No ale decyzja juz nalezy do Ciebie kochana :*

Lexi ... co tu doradzic , zalezy tez czy koleznka go uzywala dlugo ? Moze po prostu kupila i uzywala miesiac i jest w dobrym stanie , ale jak juz Ci go dala ja bym zostawila i zobaczyla jak po porodzie jesli bedziesz bardzo go potrzebowac i czesto a bedziesz sie czuja jakis malo komfortowo zawsze mozesz kupic nowy a jesli bedziesz uzywac sporadycznie to nie wiem ale chyba nic zlego w tym nie widze , ale wiesz co czlowiek to opinia , decyzja jednak nalezy do Ciebie :*

annggela, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie, myślę że jak wysterylizujesz to będzie ok :)

Lexie lubi tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1732 1733 1734 1735 1736 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ