Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lexie wrote:Szczęśliwa ja mam termin na poczatek października,więc pewnie będę jedną z pierwszych.. (oby
) bo jakbym tak miała czekać jeszcze przez cały październik to by mnie zazdrość zjadła,że wszystkie juz po a ja przed
Tak jak pisałam,moja przyjaciółka urodziła w niedzielę i strasznie Jej zazdroszcze,ze juz po stresie,nie musi sie z wielkim brzuchem męczyc i tuli swojego synkaMówi,że jak zrzuciła te pare kg to od razu lepiej( sam maluch ponad 4 kg ważył)
Jaroszka ja też myślę,ze lepiej będą wyglądać jasne ściany przy tej pościeli
Ja, zakręt i mika wlasnie tak będziemy czekać
Edit: bąbelek i stokrotka jeszcze chyba tak?Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 21:57
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Ja bym nie prala, tylko wywietrzyła na dworze i wyprasowala żelazkiem. I tak zrobię jak przyjdzie moj zestaw.
Ja w ogóle chce juz poprać ubranka po córce teraz, aby sie wysuszyły na dworze, pozniej jeszcze raz tylko wyprasuję.jaroszka, polkosia lubią tę wiadomość
-
aagatkaa1984 wrote:Ja bym nie prala, tylko wywietrzyła na dworze i wyprasowala żelazkiem. I tak zrobię jak przyjdzie moj zestaw.
Ja w ogóle chce juz poprać ubranka po córce teraz, aby sie wysuszyły na dworze, pozniej jeszcze raz tylko wyprasuję.
Agatka i to jest myśl! Tak tez zrobię ! W końcu żelazko zabije bakterie....a tu tylko o to chodzi, bo przeciez brudne nie jest....
Dzieki! -
Dobra spadam stad, bo książka mnie wzywa juz od kilku dniu, jestem dopiero w połowie, a jeszcze dwie czekają w kolejce, a termin do 1 września....wiec trzeba sie ogarnąć
Jeszcze raz dzieki za pomoc :*
Przespanej i chłodnej nocki życzę !!!szczesliwa_mamusia21, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Polaczenie super :)Ja bede miala synka i bedzie na poczatku z nami w sypialni ,ktora jest lawendowa , wiec dlatego posciel bedzie mial wlasnie szara
Moze przemyce jeszcza jakis kolor . Tylko jaki ?
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
lojkalojka wrote:Polaczenie super :)Ja bede miala synka i bedzie na poczatku z nami w sypialni ,ktora jest lawendowa , wiec dlatego posciel bedzie mial wlasnie szara
Moze przemyce jeszcza jakis kolor . Tylko jaki ?
No ja narazie nie wiem gdzie będę mieszkać jak pamiętasz haha także ściany dopasujemy do tego co wybiorę ja dla dziecka
lawenda - cudo, uwielbiam odcienie fioletu. no właśnie też myślę czy dorzucić trzeci kolor... ale jaki? hmmm będę myśleć i Ci powiem jak coś wykombinuje -
Dziekuje za podpowiedz o literkach z drewna
Tez bym nie prala a wywietrzyla ostatecznie to jest nowe a balabym sie ze mi sie zepsuje
I jaroszka takze podzielam zdanie dziewczyn ze poszlabym w jasne kolorki scianss, jaroszka lubią tę wiadomość