X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslalam nad lekkim akcentem zieleni .

ss lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysl z kredkami swietny :) Jutro z corka bedzie zabawa - przyjemne z pozytecznym ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika hahaha <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Ja myslalam nad lekkim akcentem zieleni .

też mogłoby być ciekawe... mówię Ci kupię kredki i będę jutro łączyć kolory :D

• ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam fiolet w sypialni i ciemne meble i podloge i uwielbiam tam przebywac;) a do fioletu super paduje tez zielen, sama czasem kombinuje z dodatkami w tym kolorze do sypialni;)

Mikejla lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo haha tzn ze pasuje ta zielen skoro tez tak myslicie;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja tez tak czuje ! :)
    Dlatego mowie nie ma co gdybac , bo może być różnie

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Lucy tak u nas też padło na Alanka ( jedyne imie do którego nie miałam awersji praez prace z dziecmi;))
    To fajnie, jest mi razniej :-) My nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca, dla dziewczynki było kilka opcji ( pewnie dlatego będzie chłopiec:-) ) no i chcieliśmy imie na ,,A,, więc też padło na Alanka pomimo, że słyszalam rózne skojarzenia i literówki związane z tym imieniem..:-) no i wszystkie Alanki z mojego otoczenia to niezłe rozrabiaki ale nasze chłopaki będą grzeczne, prawda:-)

ss lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro bedzie wystawa naszych prac ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sypialnię biało-beżową. Mąż malował przez ostatnie parę dni, chciałabym się już tam wprowadzić, ale nadal czuć farbą. Jak będzie wszystko ready - poślę fotę.

Uff dokupiłam jeszcze parę rzeczy w aptece po dzisiejszych dyskusjach :)

Wiecie co, denerwuje mnie lista rzeczy do zrobienia, jakoś mnie to stresuje, chciałabym mieć już wszystko gotowe i leżeć do góry brzuchem ( czy tam na lewym boku ) i pachnieć. A tu codziennie coś dochodzi...

wnid9vvjodizjocx.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na projekty :D

Moj juz wrocil z pracy , jemy buleczki i pijemy kakaooo :)

Lece laski bo cos mnie glowa boli :( Śpijcie dobrze , moze wam sie przysnia pokoiki !
    Dobranoc :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Ja mam sypialnię biało-beżową. Mąż malował przez ostatnie parę dni, chciałabym się już tam wprowadzić, ale nadal czuć farbą. Jak będzie wszystko ready - poślę fotę.

Uff dokupiłam jeszcze parę rzeczy w aptece po dzisiejszych dyskusjach :)

Wiecie co, denerwuje mnie lista rzeczy do zrobienia, jakoś mnie to stresuje, chciałabym mieć już wszystko gotowe i leżeć do góry brzuchem ( czy tam na lewym boku ) i pachnieć. A tu codziennie coś dochodzi...

A ja na odwrót! Chciałabym non stop cos robić :D bo póki co to właśnie leżę do góry brzuchem...zamiana?

• ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy7 wrote:
    To fajnie, jest mi razniej :-) My nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca, dla dziewczynki było kilka opcji ( pewnie dlatego będzie chłopiec:-) ) no i chcieliśmy imie na ,,A,, więc też padło na Alanka pomimo, że słyszalam rózne skojarzenia i literówki związane z tym imieniem..:-) no i wszystkie Alanki z mojego otoczenia to niezłe rozrabiaki ale nasze chłopaki będą grzeczne, prawda:-)
    Jak powiedzialam mezowi o skojarzeniach to mi powiedzial ze glupia jestem i do kazdego imienia mozna wymyslec cos glupiego jak tak na to patrzec to nic nie wybierzemy:p ja nie znam zadnego Alana,mimo ze 7 lat pracuje z dziecmi:p temu nie mam uprzedzen:p haha a znajoma taka daleka ma synka Alanka i jest śliczny, ale nie wiem czy niegrzeczny bo nie mamy kontaktu.

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam żadnych skojarzeń z imieniem Alan...hmm tak czytam Was i myślę...i nic nie wymyśliłam.

Lucy7 lubi tę wiadomość

• ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrze Mikejla;))

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miklejka Zamiana :)
    Ja na początku chciałam imię dla córeczki Maja, ale mój powiedział, że nie bo Maja liże ... i właśnie lepiej tych głupich skojarzeń i rymowanek nie wymyślać. Chociaż Maja dalej mi się podoba ;)

Lucy7 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Jak powiedzialam mezowi o skojarzeniach to mi powiedzial ze glupia jestem i do kazdego imienia mozna wymyslec cos glupiego jak tak na to patrzec to nic nie wybierzemy:p ja nie znam zadnego Alana,mimo ze 7 lat pracuje z dziecmi:p temu nie mam uprzedzen:p haha a znajoma taka daleka ma synka Alanka i jest śliczny, ale nie wiem czy niegrzeczny bo nie mamy kontaktu.
    U nas niektórzy z rodziny czy znajomych dziwnie reagują jak mówimy jakie imie wybraliśmy ale stwierdziliśmy z mężem, że to nasze dziecko i nam się podoba a jeśli ktoś ma cos przeciwko to juz nie nasz problem, wszystkim nie dogodzi:-) no i będzie Alanek :)

ss, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak, jak mówiłam, że mi się Matylda podoba, a ktoś do mnie wtedy uderzył z tekstem "Matyl(ekto)da..." - WTF? W sensie da dupy. Ale cóż, głodnemu chleb na myśli ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nie mowimy nikomu o imieniu, oficjalnie nie wybralismy.bo ludziom nie dogodzisz.jak powiedzielismy o plci to do teraz przezywaja ze znowu chlopak.a co im do tego? Wie tylko moja najlepsza kolezanka i jej sie podoba bo ona by mi powiedziala gdyby nie:)no i wy wiecie;))

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Was laski które daja na imię dziecku Alan , sama tak chciałam ale zrezygnowalismy:) i będzie Oskarek

Jak kiedyś byłam na imprezie i tam znajomi maja 10 letniego syna Alana i był gril ja popilam i popierdzielil mi się język i wołam" anal anal " wstyd jak chu ... J tak mi glupio było ale tak z szybkiego mi się powiedziało wiec skojarzenie jednak jakieś jest ale nie patrzmy na to , do każdego by się cos znalazło tak na prawdę:) piękne imię

Lucy7 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1735 1736 1737 1738 1739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ