X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja myslalam nad lekkim akcentem zieleni .

ss lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pomysl z kredkami swietny :) Jutro z corka bedzie zabawa - przyjemne z pozytecznym ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mika hahaha <3

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lojkalojka wrote:
    Ja myslalam nad lekkim akcentem zieleni .

też mogłoby być ciekawe... mówię Ci kupię kredki i będę jutro łączyć kolory :D

• ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tez mam fiolet w sypialni i ciemne meble i podloge i uwielbiam tam przebywac;) a do fioletu super paduje tez zielen, sama czasem kombinuje z dodatkami w tym kolorze do sypialni;)

Mikejla lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo haha tzn ze pasuje ta zielen skoro tez tak myslicie;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka Ja tez tak czuje ! :)
    Dlatego mowie nie ma co gdybac , bo może być różnie

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Lucy tak u nas też padło na Alanka ( jedyne imie do którego nie miałam awersji praez prace z dziecmi;))
    To fajnie, jest mi razniej :-) My nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca, dla dziewczynki było kilka opcji ( pewnie dlatego będzie chłopiec:-) ) no i chcieliśmy imie na ,,A,, więc też padło na Alanka pomimo, że słyszalam rózne skojarzenia i literówki związane z tym imieniem..:-) no i wszystkie Alanki z mojego otoczenia to niezłe rozrabiaki ale nasze chłopaki będą grzeczne, prawda:-)

ss lubi tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to jutro bedzie wystawa naszych prac ;)

[*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam sypialnię biało-beżową. Mąż malował przez ostatnie parę dni, chciałabym się już tam wprowadzić, ale nadal czuć farbą. Jak będzie wszystko ready - poślę fotę.

Uff dokupiłam jeszcze parę rzeczy w aptece po dzisiejszych dyskusjach :)

Wiecie co, denerwuje mnie lista rzeczy do zrobienia, jakoś mnie to stresuje, chciałabym mieć już wszystko gotowe i leżeć do góry brzuchem ( czy tam na lewym boku ) i pachnieć. A tu codziennie coś dochodzi...

wnid9vvjodizjocx.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czekamy na projekty :D

Moj juz wrocil z pracy , jemy buleczki i pijemy kakaooo :)

Lece laski bo cos mnie glowa boli :( Śpijcie dobrze , moze wam sie przysnia pokoiki !
    Dobranoc :*

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muffinka1019 wrote:
    Ja mam sypialnię biało-beżową. Mąż malował przez ostatnie parę dni, chciałabym się już tam wprowadzić, ale nadal czuć farbą. Jak będzie wszystko ready - poślę fotę.

Uff dokupiłam jeszcze parę rzeczy w aptece po dzisiejszych dyskusjach :)

Wiecie co, denerwuje mnie lista rzeczy do zrobienia, jakoś mnie to stresuje, chciałabym mieć już wszystko gotowe i leżeć do góry brzuchem ( czy tam na lewym boku ) i pachnieć. A tu codziennie coś dochodzi...

A ja na odwrót! Chciałabym non stop cos robić :D bo póki co to właśnie leżę do góry brzuchem...zamiana?

• ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy7 wrote:
    To fajnie, jest mi razniej :-) My nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca, dla dziewczynki było kilka opcji ( pewnie dlatego będzie chłopiec:-) ) no i chcieliśmy imie na ,,A,, więc też padło na Alanka pomimo, że słyszalam rózne skojarzenia i literówki związane z tym imieniem..:-) no i wszystkie Alanki z mojego otoczenia to niezłe rozrabiaki ale nasze chłopaki będą grzeczne, prawda:-)
    Jak powiedzialam mezowi o skojarzeniach to mi powiedzial ze glupia jestem i do kazdego imienia mozna wymyslec cos glupiego jak tak na to patrzec to nic nie wybierzemy:p ja nie znam zadnego Alana,mimo ze 7 lat pracuje z dziecmi:p temu nie mam uprzedzen:p haha a znajoma taka daleka ma synka Alanka i jest śliczny, ale nie wiem czy niegrzeczny bo nie mamy kontaktu.

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam żadnych skojarzeń z imieniem Alan...hmm tak czytam Was i myślę...i nic nie wymyśliłam.

Lucy7 lubi tę wiadomość

• ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to dobrze Mikejla;))

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Muffinka1019 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miklejka Zamiana :)
    Ja na początku chciałam imię dla córeczki Maja, ale mój powiedział, że nie bo Maja liże ... i właśnie lepiej tych głupich skojarzeń i rymowanek nie wymyślać. Chociaż Maja dalej mi się podoba ;)

Lucy7 lubi tę wiadomość

wnid9vvjodizjocx.png
  • Lucy7 Ekspertka

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Jak powiedzialam mezowi o skojarzeniach to mi powiedzial ze glupia jestem i do kazdego imienia mozna wymyslec cos glupiego jak tak na to patrzec to nic nie wybierzemy:p ja nie znam zadnego Alana,mimo ze 7 lat pracuje z dziecmi:p temu nie mam uprzedzen:p haha a znajoma taka daleka ma synka Alanka i jest śliczny, ale nie wiem czy niegrzeczny bo nie mamy kontaktu.
    U nas niektórzy z rodziny czy znajomych dziwnie reagują jak mówimy jakie imie wybraliśmy ale stwierdziliśmy z mężem, że to nasze dziecko i nam się podoba a jeśli ktoś ma cos przeciwko to juz nie nasz problem, wszystkim nie dogodzi:-) no i będzie Alanek :)

ss, Muffinka1019 lubią tę wiadomość

16uddqk3x9bbni2d.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To tak, jak mówiłam, że mi się Matylda podoba, a ktoś do mnie wtedy uderzył z tekstem "Matyl(ekto)da..." - WTF? W sensie da dupy. Ale cóż, głodnemu chleb na myśli ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A my nie mowimy nikomu o imieniu, oficjalnie nie wybralismy.bo ludziom nie dogodzisz.jak powiedzielismy o plci to do teraz przezywaja ze znowu chlopak.a co im do tego? Wie tylko moja najlepsza kolezanka i jej sie podoba bo ona by mi powiedziala gdyby nie:)no i wy wiecie;))

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 22:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Przepraszam Was laski które daja na imię dziecku Alan , sama tak chciałam ale zrezygnowalismy:) i będzie Oskarek

Jak kiedyś byłam na imprezie i tam znajomi maja 10 letniego syna Alana i był gril ja popilam i popierdzielil mi się język i wołam" anal anal " wstyd jak chu ... J tak mi glupio było ale tak z szybkiego mi się powiedziało wiec skojarzenie jednak jakieś jest ale nie patrzmy na to , do każdego by się cos znalazło tak na prawdę:) piękne imię

Lucy7 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1735 1736 1737 1738 1739 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ