Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ss wrote:Lucy tak u nas też padło na Alanka ( jedyne imie do którego nie miałam awersji praez prace z dziecmi;))
My nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca, dla dziewczynki było kilka opcji ( pewnie dlatego będzie chłopiec:-) ) no i chcieliśmy imie na ,,A,, więc też padło na Alanka pomimo, że słyszalam rózne skojarzenia i literówki związane z tym imieniem..
no i wszystkie Alanki z mojego otoczenia to niezłe rozrabiaki ale nasze chłopaki będą grzeczne, prawda:-)
ss lubi tę wiadomość
-
Ja mam sypialnię biało-beżową. Mąż malował przez ostatnie parę dni, chciałabym się już tam wprowadzić, ale nadal czuć farbą. Jak będzie wszystko ready - poślę fotę.
Uff dokupiłam jeszcze parę rzeczy w aptece po dzisiejszych dyskusjach
Wiecie co, denerwuje mnie lista rzeczy do zrobienia, jakoś mnie to stresuje, chciałabym mieć już wszystko gotowe i leżeć do góry brzuchem ( czy tam na lewym boku ) i pachnieć. A tu codziennie coś dochodzi... -
Muffinka1019 wrote:Ja mam sypialnię biało-beżową. Mąż malował przez ostatnie parę dni, chciałabym się już tam wprowadzić, ale nadal czuć farbą. Jak będzie wszystko ready - poślę fotę.
Uff dokupiłam jeszcze parę rzeczy w aptece po dzisiejszych dyskusjach
Wiecie co, denerwuje mnie lista rzeczy do zrobienia, jakoś mnie to stresuje, chciałabym mieć już wszystko gotowe i leżeć do góry brzuchem ( czy tam na lewym boku ) i pachnieć. A tu codziennie coś dochodzi...
A ja na odwrót! Chciałabym non stop cos robićbo póki co to właśnie leżę do góry brzuchem...zamiana?
-
Lucy7 wrote:To fajnie, jest mi razniej
My nie mieliśmy wybranego imienia dla chłopca, dla dziewczynki było kilka opcji ( pewnie dlatego będzie chłopiec:-) ) no i chcieliśmy imie na ,,A,, więc też padło na Alanka pomimo, że słyszalam rózne skojarzenia i literówki związane z tym imieniem..
no i wszystkie Alanki z mojego otoczenia to niezłe rozrabiaki ale nasze chłopaki będą grzeczne, prawda:-)
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Jak powiedzialam mezowi o skojarzeniach to mi powiedzial ze glupia jestem i do kazdego imienia mozna wymyslec cos glupiego jak tak na to patrzec to nic nie wybierzemy:p ja nie znam zadnego Alana,mimo ze 7 lat pracuje z dziecmi:p temu nie mam uprzedzen:p haha a znajoma taka daleka ma synka Alanka i jest śliczny, ale nie wiem czy niegrzeczny bo nie mamy kontaktu.
ss, Muffinka1019 lubią tę wiadomość
-
A my nie mowimy nikomu o imieniu, oficjalnie nie wybralismy.bo ludziom nie dogodzisz.jak powiedzielismy o plci to do teraz przezywaja ze znowu chlopak.a co im do tego? Wie tylko moja najlepsza kolezanka i jej sie podoba bo ona by mi powiedziala gdyby nie:)no i wy wiecie;))
Lucy7 lubi tę wiadomość
-
Przepraszam Was laski które daja na imię dziecku Alan , sama tak chciałam ale zrezygnowalismy:) i będzie Oskarek
Jak kiedyś byłam na imprezie i tam znajomi maja 10 letniego syna Alana i był gril ja popilam i popierdzielil mi się język i wołam" anal anal " wstyd jak chu ... J tak mi glupio było ale tak z szybkiego mi się powiedziało wiec skojarzenie jednak jakieś jest ale nie patrzmy na to , do każdego by się cos znalazło tak na prawdępiękne imię
Lucy7 lubi tę wiadomość