Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
No własnie ten laktator nie wygląda najlepiej,mimo tego ze go teraz wyczysciłam i wyparzyłam,rozłożyłam na czynniki pierwsze to nadal wszędzie ma zółte plamy jakby nie był myty po każdym uzyciu.. Własnie rozmawiałam z kumpelą i mówiła,że połamała 3 takie ręczne i myślała ze sie zajedzie.. kupiła w końcu elektryczny..
Dzięki za rady:*
-
Jaroszka tak widzialam, chyba tam nawet cos pisalysmy, ze ja zamowilam inny organizer.faktycznie duzo zamowilas u niej.bardzo ladne to polaczenie kolorow z tym dodatkiem zieleni,mi sie wogole podobaja projekty tej laski.
A co do prania to myśle jeszcze nad tym, narazie schowalam do worka i dumam nad tym;)jaroszka lubi tę wiadomość
-
jaroszka - jak dla mnie ściany jasne
, czy biały z limonką czy z szarym to już nie wiem na kt bym się zdecydowała - ale kolor jasny
, a na tym jasnym kolorze ładne dodatki dopasowane do tego ślicznego łóżeczka
Lexie - ja wolę nowy, kiedyś szukałam informacji na temat używanych laktatorów i raczej wszędzie była informacja, że ciężko go doczyścić chyba ze masz części zamienne (a taki jest tylko laktator madela).
Mikejla - jak szukasz rzeczy w miarę przystępnych cenach to podsyłam CI stronkę http://www.swiatmaluszka.com.pl/category/akcesoria-i-dodatki-rozki-beciki-usztywniane , tam mają prawie wszystko a mi się podobają te rożki z grochyLexie, szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
ss wrote:Jaroszka tak widzialam, chyba tam nawet cos pisalysmy, ze ja zamowilam inny organizer.faktycznie duzo zamowilas u niej.bardzo ladne to polaczenie kolorow z tym dodatkiem zieleni,mi sie wogole podobaja projekty tej laski.
A co do prania to myśle jeszcze nad tym, narazie schowalam do worka i dumam nad tym;)
Pisalysmy o organizerze, ale to jeszcze zanim doszedł komplecik
SS dokładnie łaska ma wyczucie, zrobiła tak jak chciałam, a nawet lepiej! Twój komplecik jest rowniez piękny, taki delikatny
Wlasnie co z tym praniem noooo....ja narazie wszystko wpakowała mróz łóżeczka i przykryłam duża kapa .... -
polkosia wrote:Jaroszka, daj spokój, nie pierz. Ja bez wirowania na 30 stopni prałam kiedyś taki ochraniacz, to nadawał się na śmietnik...
Dobra masz racjeto wypiore tylko kocyk, podusie i śpiworek ! Albo oddam do pralni....
polkosia lubi tę wiadomość
-
ss wrote:Laktator to wg mnie chyba faktycznie zbyt osobista rzecz, chyba ze faktycznie raz uzyla i byl jej nie potrzebny,ale w innym wypadku ja bym nie wziela...
Ja mam po siostrze to chyba co innego, nie?
W końcu z tej samej psiochy wyszlysmy to nie ma sie czego brzydzicWiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 21:48
ss, Mikejla, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Blondik, ~Rewianka~, onka lubią tę wiadomość
-
Szczęśliwa ja mam termin na poczatek października,więc pewnie będę jedną z pierwszych.. (oby
) bo jakbym tak miała czekać jeszcze przez cały październik to by mnie zazdrość zjadła,że wszystkie juz po a ja przed
Tak jak pisałam,moja przyjaciółka urodziła w niedzielę i strasznie Jej zazdroszcze,ze juz po stresie,nie musi sie z wielkim brzuchem męczyc i tuli swojego synkaMówi,że jak zrzuciła te pare kg to od razu lepiej( sam maluch ponad 4 kg ważył)
Jaroszka ja też myślę,ze lepiej będą wyglądać jasne ściany przy tej pościeli
szczesliwa_mamusia21, jaroszka, annggela, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Po siostrze to smialo hehe
Lexi oj taak , tez juz bym chciala tulic swoja kruszynke , ale nie ma co i tak szybko zlecialo , najpierw mamusia w sobote musi dokupic reszte rzeczy, szafe , farby , poprac takze troche mi to zajmie wiec niech jeszcze sobie plywa w brzuszkuLexie lubi tę wiadomość