X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No własnie ten laktator nie wygląda najlepiej,mimo tego ze go teraz wyczysciłam i wyparzyłam,rozłożyłam na czynniki pierwsze to nadal wszędzie ma zółte plamy jakby nie był myty po każdym uzyciu.. Własnie rozmawiałam z kumpelą i mówiła,że połamała 3 takie ręczne i myślała ze sie zajedzie.. kupiła w końcu elektryczny..
    Dzięki za rady :) :*

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka tak widzialam, chyba tam nawet cos pisalysmy, ze ja zamowilam inny organizer.faktycznie duzo zamowilas u niej.bardzo ladne to polaczenie kolorow z tym dodatkiem zieleni,mi sie wogole podobaja projekty tej laski.
    A co do prania to myśle jeszcze nad tym, narazie schowalam do worka i dumam nad tym;)

jaroszka lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucy tak u nas też padło na Alanka ( jedyne imie do którego nie miałam awersji praez prace z dziecmi;))

Lucy7 lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka ja bym postawiła na granat z limonka bo lubie to polaczenie;)
    Przepraszam ze tak odpisuje po troche ale nadrabiam;)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A wiecie,że jak pomyślę,ze już niebawem poród to mam taki dreszczyk.. jak przed jakimś ważnym egzaminem.. :)

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka ja bym sobie nie uszyla, maszyny nie mam a recznie to wole sie nie brac za to:p ale to duzy plus jak sobie czlowiek sam cos potrafi zrobic:)

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ola.321 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka - jak dla mnie ściany jasne :), czy biały z limonką czy z szarym to już nie wiem na kt bym się zdecydowała - ale kolor jasny :), a na tym jasnym kolorze ładne dodatki dopasowane do tego ślicznego łóżeczka :)

Lexie - ja wolę nowy :/, kiedyś szukałam informacji na temat używanych laktatorów i raczej wszędzie była informacja, że ciężko go doczyścić chyba ze masz części zamienne (a taki jest tylko laktator madela).

Mikejla - jak szukasz rzeczy w miarę przystępnych cenach to podsyłam CI stronkę http://www.swiatmaluszka.com.pl/category/akcesoria-i-dodatki-rozki-beciki-usztywniane , tam mają prawie wszystko a mi się podobają te rożki z grochy :)

Lexie, szczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość

l22ntv73ar096ms1.png
    dqprj44jdaytfglm.png

09.2013r (10tc)
    07.2014r (9tc)
  • polkosia Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, daj spokój, nie pierz. Ja bez wirowania na 30 stopni prałam kiedyś taki ochraniacz, to nadawał się na śmietnik...

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexi ja tez czuje dreszczyk , a dopiero poczuje jak zaczniemy sie rozpakowywac :D Codziennie bede wchodzic na forum i wszystkie bedziemy w emocjach ! :D

Lexie, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Laktator to wg mnie chyba faktycznie zbyt osobista rzecz, chyba ze faktycznie raz uzyla i byl jej nie potrzebny,ale w innym wypadku ja bym nie wziela...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Jaroszka tak widzialam, chyba tam nawet cos pisalysmy, ze ja zamowilam inny organizer.faktycznie duzo zamowilas u niej.bardzo ladne to polaczenie kolorow z tym dodatkiem zieleni,mi sie wogole podobaja projekty tej laski.
    A co do prania to myśle jeszcze nad tym, narazie schowalam do worka i dumam nad tym;)

Pisalysmy o organizerze, ale to jeszcze zanim doszedł komplecik :)

SS dokładnie łaska ma wyczucie, zrobiła tak jak chciałam, a nawet lepiej! Twój komplecik jest rowniez piękny, taki delikatny :)
    Wlasnie co z tym praniem noooo....ja narazie wszystko wpakowała mróz łóżeczka i przykryłam duża kapa ....

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Jaroszka, daj spokój, nie pierz. Ja bez wirowania na 30 stopni prałam kiedyś taki ochraniacz, to nadawał się na śmietnik...

Dobra masz racje :) to wypiore tylko kocyk, podusie i śpiworek ! Albo oddam do pralni....

polkosia lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Laktator to wg mnie chyba faktycznie zbyt osobista rzecz, chyba ze faktycznie raz uzyla i byl jej nie potrzebny,ale w innym wypadku ja bym nie wziela...

Ja mam po siostrze to chyba co innego, nie?
    W końcu z tej samej psiochy wyszlysmy to nie ma sie czego brzydzic :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 sierpnia 2015, 21:48

ss, Mikejla, Bąbelek, szczesliwa_mamusia21, Lexie, Blondik, ~Rewianka~, onka lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no pewnie;) po siostrze to i w majtkach pochodzisz od biedy:p

Mikejla, jaroszka, polkosia, Maximmum lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa ja mam termin na poczatek października,więc pewnie będę jedną z pierwszych.. (oby :) ) bo jakbym tak miała czekać jeszcze przez cały październik to by mnie zazdrość zjadła,że wszystkie juz po a ja przed :)
    Tak jak pisałam,moja przyjaciółka urodziła w niedzielę i strasznie Jej zazdroszcze,ze juz po stresie,nie musi sie z wielkim brzuchem męczyc i tuli swojego synka :) Mówi,że jak zrzuciła te pare kg to od razu lepiej( sam maluch ponad 4 kg ważył) :)

Jaroszka ja też myślę,ze lepiej będą wyglądać jasne ściany przy tej pościeli :)

szczesliwa_mamusia21, jaroszka, annggela, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    rozj.łas mi mózg :D

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jak zwykle mogłam na Was liczyć!

Dziękuje za rady, bardzo pomoglyscie, bo ja jestem cholernie niezdecydowana i nie mam takiego zmysłu....dzieki Wam chociaż wiem, w która stronę podążać - ma byc jasno :)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:

Właśnie też tak myślę..

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla i jak zakupy skonczone ?

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 13 sierpnia 2015, 21:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Po siostrze to smialo hehe :D

Lexi oj taak , tez juz bym chciala tulic swoja kruszynke , ale nie ma co i tak szybko zlecialo , najpierw mamusia w sobote musi dokupic reszte rzeczy, szafe , farby , poprac takze troche mi to zajmie wiec niech jeszcze sobie plywa w brzuszku :D

Lexie lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
‹‹ 1733 1734 1735 1736 1737 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Klinika niepłodności - 50 pytań, na które warto znać odpowiedź przy pierwszej wizycie.

Chciałabyś mieć pewność, że dobrze przygotowałaś się do swojej pierwszej wizyty u lekarza, dotyczącej problemów z zajściem w ciążę? Skorzystaj z naszego formularza płodności  – są to pytania, które dobry specjalista prawdopodobnie zada Ci podczas pierwszej wizyty , która pomoże zdiagnozować niepłodność. W ten sposób o niczym nie zapomnisz i będziesz mieć pod ręką wszystkie szczegóły dotyczące Twojego zdrowia, płodności lub historii chorób w Twojej rodzinie!       

CZYTAJ WIĘCEJ