Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyArielka wrote:W ogóle o tym się nie powinno dyskutować i komentować bo każdemu co innego się podoba
Najlepiej by było jakby każdy sam sobie wybierał imię bo ja np nie cierpię swojego imienia
Mam to samo
mam imie jak stara baba, i zadnego zdrobnienia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny ja na chwile wpadam do was z listopadowek choć termin z usg na 28.10
mam pytanko odnośnie pościeli które zamawiacie bo bardzo mi się podobają te wzory. U kogo i gdzie? Forum? Allegro
Z góry dzięki za odp;) pozdrawiam -
Ginger84 wrote:Hej dziewczyny ja na chwile wpadam do was z listopadowek choć termin z usg na 28.10
mam pytanko odnośnie pościeli które zamawiacie bo bardzo mi się podobają te wzory. U kogo i gdzie? Forum? Allegro
Z góry dzięki za odp;) pozdrawiam
Kobietki tu mają taką dziewczynę na facebooku, ona zajmuje się takimi rzeczami, szyje na zamówienieWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 00:23
-
magdallenee wrote:A ja mam synka Alanka i jest mega kochany i przeslodki
jak tylko coś ode mnie chce to się przytula, całuje i mówi ,, Musiu posie "
choć czasem też bywa nieusluchany
Ojjeh te słodziaczki. Magdalene przypomnę Ci o suwaczku, zanim jaroszka się przyczepi
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Tak jeszcze dopiszę bo noc mam bezsenna,ze juz dawno powiedziałam-wali mnie kto co bedzie myślał o imieniu jakie wybralismy dla synka! Gdyby sie sugerowac zdaniem kazdego to zadne nie byloby dobre.Przykre jest jednak to ze tak jawnie niektorzy okazuja,ze Tymoteusz im sie nie podoba.. Ale co tam dla nas jest idealne
Arielka a tak wogole to tez jestem Agnieszka i wolę jak sie do mnie mowi Aga.. Od kiedy pamietam imie to mi sie nie podobalo i suszylam mamie glowe dlaczego takie wybralaOby nasz syn nie mial do nas takich pretensji
Arielka, ZakręconaOna lubią tę wiadomość