Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mam kolegę Tymka, fajnie mi się to imię kojarzy, przystojny, miły
za mną całe życie śpiewali Monika dziewczyna ratownika/hydraulika. Na studiach Monika ma bzika na punkcie nesquika i inne głupie. Tak jak Lexie piszesz, każde zle by było jakby się wszystkich słuchało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 01:54
Lexie lubi tę wiadomość
-
Fakt Monika i te rymy
Nenka moja sis ktora jest w ciąży ma na imie Marzena i imie bardzo do niej pasuje ale zdrobnien brak...-,-
Mi Edzio osobiście średnio podoba się...ale średnio powtarzam
Tymka mamy kolege i to bardzo fajny chlopaka Rysio???słodko brzmi Rysiek
gdzieś słyszałam jak laska tak mówiła do faceta i to pięknie brzmiało:)
A co do Liwi to moja znajoma dała tak córce niedawno urodziła i krytyka imienia była straszna...a dla mnie imię ok....zresztą możemy zlewać że komuś się nie podoba ale jednak przykro coś takiego słuchać.
My już od 3 nie śpimy...znowuale jest chłodniutko,więc spróbuje zasnąć,bo mój oddelegowany do pracy...Synek spokojny jednak wypina piętki boleśnie uhhh no to lulu
Może przyjedzie kurierjeśli nie to pewnie będę ryczec hehe
Lexie lubi tę wiadomość
-
Mikejla wrote:Mam kolegę Tymka, fajnie mi się to imię kojarzy, przystojny, miły
za mną całe życie śpiewali Monika dziewczyna ratownika/hydraulika. Na studiach Monika ma bzika na punkcie nesquika i inne głupie. Tak jak Lexie piszesz, każde zle by było jakby się wszystkich słuchało.
Co do imion to wczoraj jakąś babcia do 3-4 letniego wnuczka zawołała Marian, wydaje mi się ze to rzadkie imię w tych czasach -
Witam się z Wami z samego rana :* nie to,że cierpię na bezsenność ale mam dziś badanie krwi i muszę udać się w kolejeczkę...dzisiejsze badanie przesądzi czy będę musiała brać zelazo i inne witaminki bo do tej pory tylko kwas foliowy..
Miłego dzionka Wam życzę i samych dobrych wiadomosci dla wizytujących :*
A, i witam się w 30 tygodniu...ojojoj...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 06:36
-
Lexie Adriany to fajne chłopaki
ja do swojego meża zwracam się często Adi, Adek, Aduś, i śmiałam się, że w takim razie do synka zdrobniale będę mówic Ali jak Ali Baba hahaha
Ale wczoraj dlugo skrobałyscie:-) ja dodam tylko, że niezależnie od tego jak damy na imie naszym dzieciątkom, będą naszymi najwspanialszymi, najkochańszymi Skarbkami na świecie bo to nasze dzieci a innym nic do tegoWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 06:36
Lexie lubi tę wiadomość
-
Arielka wrote:a jak masz na imię?
Ja Agnieszka- NIE CIERPIĘ! kaze kazdemu mowic do mnie aga i tylko tak akceptuje:D
A ja uwielbiam imię AgnieszkaTeż tak mi dali
Lexie, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
A ja uwielbiam swoje imię (choć brzmi to nie skromnie) Magdalena:))
Zawsze mi sie podobało,dlatego Mika dobry wybór kochanahehe
Ja się waham dla córki jeszcze przeważa Milena ale sama niewiem już 8mc a ja w lesie(
Mówiłam mężowi ze damy na imię Madzia junior...ale nie chce;/
Mikejla, Lexie lubią tę wiadomość
-
Witam się i ja. Pół nocy bezsenność totalna i nogi bolą
Wczoraj ze spraw, które mieliśmy załatwić, nic prawie nie zalatwilismy kurdew USC nie mieliśmy zaświadczenia o ciąży od lekarza, w decathlonie staniki do dupy były i zapomniałam kupić piłki do fitnessu
Szkoła rodzenia mi się podobałana 10 par tylko jedna zdecydowała się nie znać płci dziecka
Mieliśmy pierwszą naukę oddechu porodowego.