Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny, nadrobić Was to po prostu szok
tyle grycholicie
My wczoraj złożyliśmy łóżeczkoczekam teraz na zamówione pościele, żeby ładnie wyprać i położyć na razie w worku próżniowym
Ciuszki mam uszykowane do prania, kupiłam JELP proszek i płyn i będę prać
Brakuje nam jedynie wózka (ale mamy już wybrany Bebetto Holland) i kosmetyków dla maluszka
A jak u Was przygotowania??
-
Mikejla wrote:Mnie się skojarzyło z Edwardem nożycorękim. Taki film chyba był? Każdy daje imię takie jakie chce, po prostu ten Gaweł to już - WG MNIE ...no po prostu nie
Czesc,
a mi sie kojarzy z edwardem tym wampirem ze zmierzchui dzieki temu imie mi sie podoba!
Nie rozumiem o co chodzi z ta Maja....Maja wyliz .... Ale kur*a co? Nic mi sie nie rymuje.....
Lexie lubi tę wiadomość
-
Ginger84 wrote:Hej dziewczyny ja na chwile wpadam do was z listopadowek choć termin z usg na 28.10
mam pytanko odnośnie pościeli które zamawiacie bo bardzo mi się podobają te wzory. U kogo i gdzie? Forum? Allegro
Z góry dzięki za odp;) pozdrawiam
https://www.facebook.com/handmade.Natali -
Nadrobilam Was laseczki !
Agania, Polkosia 3mam kciuki za wizyty!
A ja uwielbiam swoje imię uważam, ze to jedno z najpiękniejszych polskich imionMałgorzata, a zaraz po nim Ania
Niestety bardzo duzo jest tych imion wszędzie.....w pracy mam 6 Gosiek....
Moj tata sobie zmienił imię jak skończył 18 lat, bo dziadek go nazwał Rajmund....no masakra jakaś ....zmienił na Jacek, bo tak miał na drugie....soraya lubi tę wiadomość
-
Hej pipki :******
Jestem na bierzaco ale, pisac mi sie ńie chcialoCo do imion to ja sie nie przejmuje naszym pomimo iz wiele osob w szoku bylo. Po czym mowia " aa a ja znam Doriana", e tam wazne ze nam sie podoba.
O Ewku wspomne, mialam kumpla dobre lata z nim spedzilam i nie moglam zapamietac czy to Ewek czy Edek hehe, moim zdaniem imie spoko.
Wnocy maluszek mnie budził swoimi wygibasami a teraz cicho siedziskubaniec
-
Bąbelek wrote:To dobrze ze chociaż tak śpiewali. Mi kolega śpiewał: Monika ah Monika pół kraju ciebie bzyka.
Co do imion to wczoraj jakąś babcia do 3-4 letniego wnuczka zawołała Marian, wydaje mi się ze to rzadkie imię w tych czasach
hahaha dobreja Ci powiem, że przejmowałam się do pewnego czasu, teraz tak myślę, bardzo lubię swoje imię. Podoba mi się.
-
A to my dzisiaj
Pozostały 53 dni
!
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a0e1bc698d8e.jpg
Trzymam kciuki za wizytujące!Mikejla, nat_alia, annggela, Little Frog, jaroszka, Bąbelek, FreshMm, Lexie, lili_madlen, agaton, Muffinka1019, madu, Sajgonara, ZakręconaOna, polkosia, szczesliwa_mamusia21, BATTINKA, nenka2, magdallenee, Nynusia lubią tę wiadomość
-
nadrobilam... to jest naprawdę nie mozliwe ile piszecie
masaż na szkole rodzenia mi super pomógł - rewelacja na ból krzyża, pokazałam męzowi i już wieczorem mnie masował...
ja również dzis bbylam rano w laboratorium przede mną był dośc otyły facet, nie było widac ani jendej żyłki i zaczął po pielęgniarce krzyczeć że nie potrafi tego robic... straszne... biedna kobita... pytała się czy w ogóle chce wejść po tym co usłyszalam, a juz kilka razy mi pobierała krew i naprawdę jest super... jest doświadczona ... żal mi jej bylo...
co do imion my nadal nie wybraliśmy... Antek albo Julian? HmmmMikejla, Little Frog lubią tę wiadomość