X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! ;-)

Trzymam mocno kciukasy za dzisiejsze wizyty!

Paulla- Aga-naga- usmialam sie! Nikt tak za mna nie wołał,czyzby nie chcieli mnie nago ogladac? :-D Mój były czasem mówił Agucha-klucha... Jak dobrze,ze jest juz byłym!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia.. Julian-przepiekne imie!

annggela lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa jak była piosenka zespoły Łzy pt:"agnieszka" to wszyscy śpiewali wtedy przeróbkę "agnieszka ssała mego orzeszka" -rewelacja :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

No mnie także Edward od razu kojarzy się z Edwardem ze Sagi Zmierzch tak jak jaroszce a że ja akurat lubie ten film chociaz jest dla małolatów :P To i ja miałam przebłysk chwilowy na imie dla synka własnie Edward :D

Zakocona ślicznie rosniecie super figurka :D

Juliusz moim zdaniem także cudowne imie :) Ale tak jak pieski to Maxy i właśnie przez to zdecydowałam sie na Nikodema tak mój pies to własnie Juliusz :) :P

zakocona, nenka2 lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelku jak ogladam te zdjecia to usmiech z twarzy mi nie schodzi ;) piekne sa o dziwo hehe
    Mam dlugie wlosy to sobie piersi zakrylam a dlonmi pipirinde ;)

Bąbelek lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie z racji,że mój słucha disco polo to akurat taka piosenka leciała nieraz i laska naga była w klipie tylko pozaslaniane mgielka to i owo :D a były był głupi. Ważne że jest mąż:*

Wiecie co?w poniedziałek rano złożyłam zamówienie na gemini i we wtorek rano mieli pieniążki a dzisiaj dokładnie przed momentem dzwoniła laska,że butelek jakiś nie mają i dzisiaj wyślą paczkę. W pon ma być. Facet z allegro podobnie. Tylko on wczoraj wysłał ale na paczkę dzisiaj nie liczę....chciałam szybko a wyszło jak zwykle...
    Jutro chciałam na zakupy a tu święto....ehhh

Lexie lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    A ja powiem tak dobra pielegniarka sobie poradzi :)

Oczywiście, nic takiego nie powiedzialam, że sobie nie poradzi, tylko, że jest to utrudnione ;)

• annggela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam takie szczescie ze w srode po poludniu zamowilam a w piatek znajomy odebral paczke bo kurier ma 1 dzien na dostarczenie :) mnie sie bardzo spieszylo bo inacźej by tu nie dotarla

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamówilam komplet u Natalii, normalnie zbankrutuję w 400 zl sie ledwo zamknęłam, ale jak mówicie, ze warto, to nie narzekam ;)

ss lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,mize mi cos pomożecie. Od dwóch dni mam twardy brzuch,nie boli,choc pierwszego dnia bolal,ale caly czas jest twardy. Dostałam nospe i magnez id lekarza,ale nie pomaga za bardzo. Macie jakiś pomysl od czego to i co zrobić,żeby zmiekl?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    https://www.facebook.com/handmade.Natali

Dziękuję :)

jaroszka lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, ja jak miałam twardy to własnie nospa plus magnez i leżenie. Przeszło po 2 dniach. No i dr mówila, że jak nie przejdzie po tygodniu, mam podjechać na IP, sprawdzić czy wszystko ok.
    Edward-cudownie:) mi się kojarzy z Edwardem Nożycorękim, ale jak dziewczyny wspomniały o Zmierzchu to też mi się wampir przypomniał:)
    A ja Ania... i jak byłam mała był wierszyk: "Anka -skakanka zamknij sklep, bo przyjdzie policja i da Ci w łeb" :) ale ja bardzo lubię swoje imię, zwłaszcza w połączeniu Anna Maria:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:11

~Rewianka~, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Dziewczyny,mize mi cos pomożecie. Od dwóch dni mam twardy brzuch,nie boli,choc pierwszego dnia bolal,ale caly czas jest twardy. Dostałam nospe i magnez id lekarza,ale nie pomaga za bardzo. Macie jakiś pomysl od czego to i co zrobić,żeby zmiekl?
    Ja mialam wczoraj caly dzien twardy brzuch i lezalam caly czas. Bo jak tylko wstalam,to znow twardy i napiety sie robil. Mysle, ze upaly daja o sobie znac. Wez nospe, magnez, pij duzo wody. I lez najlepiej. U mnie dzisiaj sytuacja o niebo lepsza - odpoczynek swoje zrobil.
    Nospa i magnez to tak wiesz - srednio pomaga, ale nie pogorszy przynajmniej.
    Trzymam kciuki by Ci przeszlo :*

• ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee ale słodziak:))to nasze też takie będa:P a dziecko jak dziecko kazde czasem próbuje różki pokazać.A juz osobiście wole takie dzieci z charakterem niz takie "niemrawe",od których nic nie można wyciągną, takie bez wyrazu.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lexie Tymek pięknie:* a Aga tez mi się podoba nie wiem co tak narzekacie:D haha

Lexie lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrian baaardzo mi się podoba.W żlobku dzieci nie mogły sobie poradzić z tym imieniem i wołały na chłopczyka Albian i on sam zanim nauczył sie dobrze wypowiadać to tez tak mówił i dla mnie było to meeega słodkie;)

Lexie, PauLLa, Lucy7 lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jakaś czesc z nas jednak lubi swoje imiona,teraz liczyć na to ze nasze dzieci tez polubią;) najwyżej sobie zmienia:P

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się też podoba Aga, Agnieszka, Agnes :) Myślę, że Agnieszki to bardzo inteligentne, utalentowane dziewczyny, bo takie są moja kuzynka Agnieszka i przyjaciółka Agnieszka ;]

polkosia lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    taa jak była piosenka zespoły Łzy pt:"agnieszka" to wszyscy śpiewali wtedy przeróbkę "agnieszka ssała mego orzeszka" -rewelacja :D

Dokładnie :)

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh.. Lexie też taka jest! Hahahah :)

Pamietam,ze jak zapytałam mamę dlaczego dała mi takie imię to odpowiedziała,że akurat było najpopoularniejsze :) To by się zgadzało bo miałam w klasie w podstawówce 4 :)

3i493e5e1qmnt4m5.png
‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niedobór kwasu foliowego - zaskakujące wyniki badań

Niemalże każda kobieta starająca się o dziecko ma świadomość, że podczas starań oraz w czasie ciąży powinna suplementować kwas foliowy. Jednak najnowsze doniesienia lekarzy wskazują na duże problemy z jego przyswajalnością. Co to oznacza? Niedobór kwasu foliowego - jakie mogą być tego skutki? Nawet pomimo zażywania kwasu foliowego, kobiety w dalszym ciągu mogą być narażone na ryzyko chorób/powikłań związanych z jego niedoborami. Jak temu zaradzić? Przeczytaj najnowsze doniesienia i zalecenia ginekologów.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

14 faktów na temat płodności kobiety - owulacja, miesiączka, dni płodne

Owulacja, dni płodne, miesiączka - słyszymy o nich często. Ale czy na pewno mamy wystarczającą wiedzą na temat płodności kobiety? Niektóre sprawy dotyczące cyklu kobiety nie są tak jasne i oczywiste jakby mogło się zdawać. Tutaj znajdziesz 14 najważniejszych faktów, które warto wiedzieć na temat płodności kobiety.   

CZYTAJ WIĘCEJ