X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie! ;-)

Trzymam mocno kciukasy za dzisiejsze wizyty!

Paulla- Aga-naga- usmialam sie! Nikt tak za mna nie wołał,czyzby nie chcieli mnie nago ogladac? :-D Mój były czasem mówił Agucha-klucha... Jak dobrze,ze jest juz byłym!!

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalia.. Julian-przepiekne imie!

annggela lubi tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Arielka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    taa jak była piosenka zespoły Łzy pt:"agnieszka" to wszyscy śpiewali wtedy przeróbkę "agnieszka ssała mego orzeszka" -rewelacja :D

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

p19u9jcg6txrbtcl.png

atdc6iye6tcg50ab.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej :)

No mnie także Edward od razu kojarzy się z Edwardem ze Sagi Zmierzch tak jak jaroszce a że ja akurat lubie ten film chociaz jest dla małolatów :P To i ja miałam przebłysk chwilowy na imie dla synka własnie Edward :D

Zakocona ślicznie rosniecie super figurka :D

Juliusz moim zdaniem także cudowne imie :) Ale tak jak pieski to Maxy i właśnie przez to zdecydowałam sie na Nikodema tak mój pies to własnie Juliusz :) :P

zakocona, nenka2 lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Babelku jak ogladam te zdjecia to usmiech z twarzy mi nie schodzi ;) piekne sa o dziwo hehe
    Mam dlugie wlosy to sobie piersi zakrylam a dlonmi pipirinde ;)

Bąbelek lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie z racji,że mój słucha disco polo to akurat taka piosenka leciała nieraz i laska naga była w klipie tylko pozaslaniane mgielka to i owo :D a były był głupi. Ważne że jest mąż:*

Wiecie co?w poniedziałek rano złożyłam zamówienie na gemini i we wtorek rano mieli pieniążki a dzisiaj dokładnie przed momentem dzwoniła laska,że butelek jakiś nie mają i dzisiaj wyślą paczkę. W pon ma być. Facet z allegro podobnie. Tylko on wczoraj wysłał ale na paczkę dzisiaj nie liczę....chciałam szybko a wyszło jak zwykle...
    Jutro chciałam na zakupy a tu święto....ehhh

Lexie lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaaa wrote:
    A ja powiem tak dobra pielegniarka sobie poradzi :)

Oczywiście, nic takiego nie powiedzialam, że sobie nie poradzi, tylko, że jest to utrudnione ;)

• annggela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 09:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mialam takie szczescie ze w srode po poludniu zamowilam a w piatek znajomy odebral paczke bo kurier ma 1 dzien na dostarczenie :) mnie sie bardzo spieszylo bo inacźej by tu nie dotarla

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny zamówilam komplet u Natalii, normalnie zbankrutuję w 400 zl sie ledwo zamknęłam, ale jak mówicie, ze warto, to nie narzekam ;)

ss lubi tę wiadomość

km5st5odymuuq2ts.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny,mize mi cos pomożecie. Od dwóch dni mam twardy brzuch,nie boli,choc pierwszego dnia bolal,ale caly czas jest twardy. Dostałam nospe i magnez id lekarza,ale nie pomaga za bardzo. Macie jakiś pomysl od czego to i co zrobić,żeby zmiekl?

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • Ginger84 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    https://www.facebook.com/handmade.Natali

Dziękuję :)

jaroszka lubi tę wiadomość

mhsvwn15uuvvbx5t.png
    mhsv6iyefqc96uk2.png

Aniołek [*] 5 tc 11.2014
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton, ja jak miałam twardy to własnie nospa plus magnez i leżenie. Przeszło po 2 dniach. No i dr mówila, że jak nie przejdzie po tygodniu, mam podjechać na IP, sprawdzić czy wszystko ok.
    Edward-cudownie:) mi się kojarzy z Edwardem Nożycorękim, ale jak dziewczyny wspomniały o Zmierzchu to też mi się wampir przypomniał:)
    A ja Ania... i jak byłam mała był wierszyk: "Anka -skakanka zamknij sklep, bo przyjdzie policja i da Ci w łeb" :) ale ja bardzo lubię swoje imię, zwłaszcza w połączeniu Anna Maria:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:11

~Rewianka~, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agaton wrote:
    Dziewczyny,mize mi cos pomożecie. Od dwóch dni mam twardy brzuch,nie boli,choc pierwszego dnia bolal,ale caly czas jest twardy. Dostałam nospe i magnez id lekarza,ale nie pomaga za bardzo. Macie jakiś pomysl od czego to i co zrobić,żeby zmiekl?
    Ja mialam wczoraj caly dzien twardy brzuch i lezalam caly czas. Bo jak tylko wstalam,to znow twardy i napiety sie robil. Mysle, ze upaly daja o sobie znac. Wez nospe, magnez, pij duzo wody. I lez najlepiej. U mnie dzisiaj sytuacja o niebo lepsza - odpoczynek swoje zrobil.
    Nospa i magnez to tak wiesz - srednio pomaga, ale nie pogorszy przynajmniej.
    Trzymam kciuki by Ci przeszlo :*

• ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    magdallenee ale słodziak:))to nasze też takie będa:P a dziecko jak dziecko kazde czasem próbuje różki pokazać.A juz osobiście wole takie dzieci z charakterem niz takie "niemrawe",od których nic nie można wyciągną, takie bez wyrazu.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lexie Tymek pięknie:* a Aga tez mi się podoba nie wiem co tak narzekacie:D haha

Lexie lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    adrian baaardzo mi się podoba.W żlobku dzieci nie mogły sobie poradzić z tym imieniem i wołały na chłopczyka Albian i on sam zanim nauczył sie dobrze wypowiadać to tez tak mówił i dla mnie było to meeega słodkie;)

Lexie, PauLLa, Lucy7 lubią tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czyli jakaś czesc z nas jednak lubi swoje imiona,teraz liczyć na to ze nasze dzieci tez polubią;) najwyżej sobie zmienia:P

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi się też podoba Aga, Agnieszka, Agnes :) Myślę, że Agnieszki to bardzo inteligentne, utalentowane dziewczyny, bo takie są moja kuzynka Agnieszka i przyjaciółka Agnieszka ;]

polkosia lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Arielka wrote:
    taa jak była piosenka zespoły Łzy pt:"agnieszka" to wszyscy śpiewali wtedy przeróbkę "agnieszka ssała mego orzeszka" -rewelacja :D

Dokładnie :)

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fresh.. Lexie też taka jest! Hahahah :)

Pamietam,ze jak zapytałam mamę dlaczego dała mi takie imię to odpowiedziała,że akurat było najpopoularniejsze :) To by się zgadzało bo miałam w klasie w podstawówce 4 :)

3i493e5e1qmnt4m5.png
‹‹ 1741 1742 1743 1744 1745 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ