Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej
No mnie także Edward od razu kojarzy się z Edwardem ze Sagi Zmierzch tak jak jaroszce a że ja akurat lubie ten film chociaz jest dla małolatówTo i ja miałam przebłysk chwilowy na imie dla synka własnie Edward
Zakocona ślicznie rosniecie super figurka
Juliusz moim zdaniem także cudowne imieAle tak jak pieski to Maxy i właśnie przez to zdecydowałam sie na Nikodema tak mój pies to własnie Juliusz
zakocona, nenka2 lubią tę wiadomość
-
Lexie z racji,że mój słucha disco polo to akurat taka piosenka leciała nieraz i laska naga była w klipie tylko pozaslaniane mgielka to i owo
a były był głupi. Ważne że jest mąż:*
Wiecie co?w poniedziałek rano złożyłam zamówienie na gemini i we wtorek rano mieli pieniążki a dzisiaj dokładnie przed momentem dzwoniła laska,że butelek jakiś nie mają i dzisiaj wyślą paczkę. W pon ma być. Facet z allegro podobnie. Tylko on wczoraj wysłał ale na paczkę dzisiaj nie liczę....chciałam szybko a wyszło jak zwykle...
Jutro chciałam na zakupy a tu święto....ehhhLexie lubi tę wiadomość
-
Agaton, ja jak miałam twardy to własnie nospa plus magnez i leżenie. Przeszło po 2 dniach. No i dr mówila, że jak nie przejdzie po tygodniu, mam podjechać na IP, sprawdzić czy wszystko ok.
Edward-cudownie:) mi się kojarzy z Edwardem Nożycorękim, ale jak dziewczyny wspomniały o Zmierzchu to też mi się wampir przypomniał
A ja Ania... i jak byłam mała był wierszyk: "Anka -skakanka zamknij sklep, bo przyjdzie policja i da Ci w łeb"ale ja bardzo lubię swoje imię, zwłaszcza w połączeniu Anna Maria:)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 10:11
~Rewianka~, Lexie, jaroszka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualnyagaton wrote:Dziewczyny,mize mi cos pomożecie. Od dwóch dni mam twardy brzuch,nie boli,choc pierwszego dnia bolal,ale caly czas jest twardy. Dostałam nospe i magnez id lekarza,ale nie pomaga za bardzo. Macie jakiś pomysl od czego to i co zrobić,żeby zmiekl?
Nospa i magnez to tak wiesz - srednio pomaga, ale nie pogorszy przynajmniej.
Trzymam kciuki by Ci przeszlo :* -
adrian baaardzo mi się podoba.W żlobku dzieci nie mogły sobie poradzić z tym imieniem i wołały na chłopczyka Albian i on sam zanim nauczył sie dobrze wypowiadać to tez tak mówił i dla mnie było to meeega słodkie;)
Lexie, PauLLa, Lucy7 lubią tę wiadomość