Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
hejka, ja już po usg III trymestru. zdjęć fajnych nie mam, bo przytulona do ścianki i ewentualnie widac profil. Waży już 1874g, niby tydzien temu 1500...jakos te pomiary dziwnie wychodzą. Pani doktor powiedziała, ze sliczny zdrowy dzidzius, ale mnei martwi mała głowa, w dolnej granicy normy...ah
juz się naczytałam... płakac mi się chce
-
Blondik nie czytaj ! Wszystko ok , gdyby było cos za dużo ,za malo źle to by lekarz powiedział na pewno .
Polkosia to Ci córka numer wysunęła !!!! Ale masz czasu jeszcze chwile może się przekreci , oby ! Ćwiczenia rob bo tak jak tu jedna z dziewczyn mówi to ze na kogoś nie działają nie znaczy ze na Ciebie nie będą. !nie placzcie skarby: (
Agania musisz dowiedzieć się no ! -
Blondik wrote:hejka, ja już po usg III trymestru. zdjęć fajnych nie mam, bo przytulona do ścianki i ewentualnie widac profil. Waży już 1874g, niby tydzien temu 1500...jakos te pomiary dziwnie wychodzą. Pani doktor powiedziała, ze sliczny zdrowy dzidzius, ale mnei martwi mała głowa, w dolnej granicy normy...ah
juz się naczytałam... płakac mi się chce
Nic się nie przejmuj, pomiary mogą się mylić, wystarczy 1 mm i już duża różnica. Ważne, że jest w granicach normy, a nie odbiega bardzo mocno od normy. Te normy to tylko statystyka.ZakręconaOna, polkosia lubią tę wiadomość
-
Polkosiu,jak byłam na wizycie w 30 tygodniu,mój mały był ułożony posladkowo a lekarz powiedział ze w sumie ma czas do 35 tygodnia,na ostatniej wizycie 33 + 2 był już ułożony główkowo,czułam,że sie obrócił 2 dni przed.Mam koleżankę,której córka obróciła się dzien przed porodem w 38 tyg! Także nie trac nadziei!
-
Oj, dzięki, będę starała się myśleć pozytywnie, bo często mi to pomaga. Na razie chwilę poleżałam w kolankowo-łokciowej pozycji, ale niewygodna strasznie. Najgorzej, że zalecają bujanie biodrami i taniec, a ja przy tej szyjce nie bardzo mogę tak się gimnastykować. Wszystko na opak!Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Niezłe są te Wasze córki.. akrobatyczki normalnie. Polkosia dziecię ma naprawdę jeszcze czas by się obrócić. Dziewczynom nawet w 39tc zmieniało pozycję. Obojętnie gdzie siedzisz to nogi rozchylaj.. Jak leżysz na boku to podkładaj między nogi poduchy. Trzymam mocno kciuki za Was
Blondik pomiarami nie ma się co przejmować. Ja w ciągu dwóch dni byłam u dwóch ginów i różnica pomiaru masy ciała wynosiła 331g. Biometria też się różniła.Blondik lubi tę wiadomość
-
polkosia wrote:Oj, dzięki, będę starała się myśleć pozytywnie, bo często mi to pomaga. Na razie chwilę poleżałam w kolankowo-łokciowej pozycji, ale niewygodna strasznie. Najgorzej, że zalecają bujanie biodrami i taniec, a ja przy tej szyjce nie bardzo mogę tak się gimnastykować. Wszystko na opak!
A na piłce też nie można? -
polkosia wrote:Oj, dzięki, będę starała się myśleć pozytywnie, bo często mi to pomaga. Na razie chwilę poleżałam w kolankowo-łokciowej pozycji, ale niewygodna strasznie. Najgorzej, że zalecają bujanie biodrami i taniec, a ja przy tej szyjce nie bardzo mogę tak się gimnastykować. Wszystko na opak!
Nie machaj biodrami jak nie możesz , wszystko porób bez tego co by szyjki nienadwyrezacBąbelek lubi tę wiadomość