Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:Czy mogłybyście wstawić swoje listy wyprawki aptecznej? Zabrałam się w końcu do robienia zamówienia z gemini i znowu nie wiem, co potrzebne
-
nick nieaktualnypolkosia wrote:Oj, dzięki, będę starała się myśleć pozytywnie, bo często mi to pomaga. Na razie chwilę poleżałam w kolankowo-łokciowej pozycji, ale niewygodna strasznie. Najgorzej, że zalecają bujanie biodrami i taniec, a ja przy tej szyjce nie bardzo mogę tak się gimnastykować. Wszystko na opak!
Polkosia, jest taki film "Dziewczyna i chłopak, wszystko na opak" (angielski tytuł "Flipped", a "flip" to przewrót gimnastyczny), tak mi się skojarzyło z tym, co napisałaś; film bardzo zabawny i z HAPPY ENDEM
Mocno trzymam kciuki za happy end u Ciebie. Rośnie Ci w brzuchu mała akrobatka, ma jeszcze sporo czasu, żeby się obrócić, na razie się nie zamartwiaj tylko zachęcaj ją ćwiczeniami, które możesz wykonywać!
A ponieważ dziś piątek, piąteczek, piątunio, a mnie się przypomniał temat filmów to polecam Wam "Moonrise Kingdom" (polski tytuł to "Kochankowie z Księżyca")Beczka śmiechu i Edward Norton na dokładkę
polkosia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyzakocona wrote:Czy mogłybyście wstawić swoje listy wyprawki aptecznej? Zabrałam się w końcu do robienia zamówienia z gemini i znowu nie wiem, co potrzebne
Zakocona i Zakręcona, ja mam listę jak litania, więc tutaj nie będę wklejać, bo ktoś pomyśli, że zwariowałam, ale jak chcecie, to mogę Wam na priva/maila podesłaćWybierzecie sobie, co uznacie za potrzebne.
-
Rewianka chętnie dziś zobacze co to za film:)
Dziś mis ostatnia nocke robi i weekend nareszcie dla nas ale kurde po weekendzie juz mój wyjazd: ( buuuuuuuuu ... Chce spędzić weekend jak najlepiej , mam nadzieje ze nie będzie żadnych spięć ani nic.
Tym czasem lece do sklepu bo pustka w lodowce . -
~Rewianka~ wrote:Zakocona i Zakręcona, ja mam listę jak litania, więc tutaj nie będę wklejać, bo ktoś pomyśli, że zwariowałam, ale jak chcecie, to mogę Wam na priva/maila podesłać
Wybierzecie sobie, co uznacie za potrzebne.
-
Polskosia sporo jak widzisz jest historii że maluchy sie przemieszczają na ostatni czesto dzwonek
Tez miałąm mała załamke po ostatniej wizycie że ułozony jest gówką do góry, zadzwoniąłm do kolezanki co ma 2 synów i sie roześmiała i mowi że nie mam sie przejmowac bo jej oba gagatki na dwa tygodnie przed porodem sie ustawili główką do dołu a chłopaki spore bo przy porodzie po 4 kg
Blondik ja tez łapie zawsze sie na tym ze siadam i czytam w necie bo "niby chce tylo sprawdzic " a internet niestety tak działa cholerka że wpiszesz : "ból głowy" i od razu masz w pierwszych domysłach : tętniaki , guzy mózgu itd nawet niewiadomo kto to pisze czy jakis lekarz czy głupokowaty redaktorzyna tak że wszystkie info z internetu nalezy brac z duzym dystansem mysleBlondik lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOki, wklejam, ale proszę się nie śmiać, bo ja jestem z tych "przezorny zawsze ubezpieczony" !
Nie mam tutaj tych witamin K+D, o których była mowa wczoraj, ale reszta to mniej więcej to, co będę zamawiać w Gemini (w przyszłym tygodniu - jak się ochłodzi, bo nie chciałam, żeby kosmetyki/leki jechały w tym upale). Jeżeli o czymś zapomniałam, to też będę wdzięczna za info
Termometr z miękką końcówką
Termometr do wody
Octenisept do pielęgnacji pępka
Sól fizjologiczna w kropelkach do przemywania oczu i pod nosek
Sól morska do noska
Patyczki do uszu
Chusteczki nasączone
Oliwka
Linomag
Sudocrem do pupy
Paracetamol dla dzieci lub eferalgan 50mg
Kropelki na kolkę (słabsze infakol, espumisan, esputikon, na cięższą kolkę bobotic, sabsimplex)
Herbatka z kopru włoskiego Hipp
Pieluchy jednorazowe
Podkłady do przewijania
Nożyczki z zaokrąglonymi końcówkami
Szczotka do włosów i grzebień
Myjka
Proszek/płyn do prania ubranek dla dzieci np. jelp color
Proszek/płyn do prania ubranek dla dzieci np. do białego
Płatki mydlane
Krem na zime
Aspirator do nosa
Filtry do aspiratora
100% spirytus
Wata kosmetyczna
Duże płatki kosmetyczne
Tantum rosa
Podkłady poporodowe
Jednorazowe majtki poporodowe
Kompresy jałowe
Lanolina
Żel do mycia butelek
Maść ochronna Bepanten
Myjka kąpielowa
Wiaderko do kąpieli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 12:56
zakocona, ss, Wredotka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, jak mi się uda to podeślę Wam taką listę wyprawkową...od mojej koleżanki, która zajmuje się tym profesjonalnie:) tylko jest całe mnostwo rzeczy...dla mnie zupoełnie niepotrzebne:) W gemini też robiłam zakupy, ale chyba jakoś tak...oszczędnie
~Rewianka~ lubi tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
nick nieaktualny
-
Laski, a nam na SR położna zakazała majtek fizelinowych...co to za majtki??
a tak w ogóle to Wy naprawdę bajkecznie wyglądacie:) i nie macie rozstępów...ja mam mnóstwo na brzuchu... Choć szczerze powiedziawszy nie bardzo się tym przejmuję...w końcu doprowadzą mnie do największego, właśnie fikającego koziołki w brzuchu, szczęśćiaWiedźmaMaKota, lojkalojka lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]