X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja jestem taka zla. Miałam po córce mate edukacyjna rainforest Fisher price.
    Byla niezniszczona, pięknie spakowana, czekala na drugie dziecko.
    Mąż pożyczył koledze, dzisiaj ja otwieram, zeby zobaczyć w jakim stanie, a ona nie działa, brakuje zabawek i jeszcze idioci wrzucili ja do prania i stracila sztywność i nienadaje sie do niczego. 250zl w błoto, no co za ludzie.
    Mąż wstydzi sie powiedziec, bo to dobry kumpel

km5st5odymuuq2ts.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka - dlatego nie lubię ludziom czegoś pożyczać. Nie raz miałam tak, że ktoś oddawał zniszczone...jak ludziom nie jest głupio? Bezczelne.

Idę ćwiczyć - miłego dnia dziewczyny! :)

polkosia lubi tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj Agatka, też bym się wkurzyła... zawsze dziwię się ludziom, którzy oddaja zepsute rzeczy... Skoro zepsuli to sami z siebie powinni odkupić albo oddać chociaż kasę...maskara!

Na SR ciągle mówią o tym, żeby nie spać na plecach, bo wiadomo, zyła dolna ( czy jak jej tam : ) ) i najlepiej na lewym jub prawym boku:) Mąż obudził mnie dziś o 6(!!!) i mówi: "Dzióbas, przekręć się na bok, bo nie można spać na plecach" :D myślałam, że go uduszę poduszką, bo później nie mogłam zasnąć!

szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Mąż pożyczył koledze, dzisiaj ja otwieram, zeby zobaczyć w jakim stanie, a ona nie działa, brakuje zabawek i jeszcze idioci wrzucili ja do prania i stracila sztywność i nienadaje sie do niczego. 250zl w błoto, no co za ludzie.
    Tym bardziej jak dobry kumpel powinien zwrócić uwagę ! No wy kasy tez nie znajdujecie z nieba ! :/ co za ludzie

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Najlepsze jest to, ze on mówił, ze ona juz nie działa jak ja dostal.
    Mowie dobrq, pewnie cos tam się rozlaczylo, rozkladam dzisiaj zeby sprawdzić i oczom nie uwierzylam, szmata poprostu, z 10 zawieszek 3. Ale to i tak juz nie ma co, bo to strach dziecko położyć. Zaraz wam zrobię zdjęcie jak wyglada

km5st5odymuuq2ts.png
  • agania Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

Ja bym się zapytała czy się nie pomylili i złej maty edukacyjnej nie oddali, bo wasza była niezniszczona i zabawki w komplecie.

agaton, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • agaton Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka, Green,dzieki za rady. Ja leze juz dwa dni,ale dzisiaj nie wytrzymałam i poszłam do koleżanki w odwiedziny,tzn autobusem podjechalam;) ale dzis juz tylko odpoczywam:) zobaczę ten film Kochankowie z Księżyca:) wczoraj oglądałam Z Dala Od Zgielku i poryczalam sie standardowo;) ja lubię kostiumowe i podobal mi sie:)
    Agatka,ja tez mam ta mate,kupiłam używana i nie jest sztywna,nawet nie wiedziałam,ze byla kiedys hehe. To maly Pikus,ale to,zr nie działa to juz porazka i bezczelność,ze taka wam oddali i ani me ani be...
    Jacusianka,mąż sie przejal haha:)
    Ja się bardzo często budze na plecach bo lubię tak spac;)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • FreshMm Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

O kurczę... Ja bym starała się poruszyć ten temat ze znajomymi chociażby w jakiś delikatny sposób na początek, np. prosząc, by poszukali brakujących zabawek do maty. I czy wiedzą, co się stało, że mata nie działa. Ciekawe, co by odpowiedzieli.

Blondik lubi tę wiadomość

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobre, Fresh. Normalnie zapytać o brakujące zabawki, jak gdyby nigdy nic ;)

ZakręconaOna, ~Rewianka~, Blondik lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agatka o matko ... ludzie to czasami wstydu nie maja ze oddaja rzeczy w takim stanie , ale mysle ze Fresh ma racje! Sproboj delikatnie zagadac wlasnie czy moga poszukac brakujacych zabawek itd , ciekawe jaka reakcja by byla ...

Jacusianka to bylo slodkie :D Choc nie moglas zasnac ale i tak fajnie ze tak pomyslal o was :P

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z wyciskaczy łez polecam http://www.filmweb.pl/film/Z+mi%C5%82o%C5%9Bci+do...-2012-628256
    Beczałam na maksa:) ale ja lubie płakac na filmach ;)

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki za wsparcie, trochę poćwiczyłam i pobujałam się, ale mam wrażenie, że to nic nie da - bez sensu są te ćwiczenia. Mąż wpadł na pomysł, żeby w basenie popływać - może w takim stanie nieważkości coś się zmieni... Na razie i tak jestem załamana, może jak się prześpię z tym wszystkim, to jutro lepiej się poczuję.

Co do szyjki, to wizytę mam dopiero za 4 tygodnie, bo mój gin na urlopie... Ale chyba dla świętego spokoju zapiszę się do innego za 2 tygodnie...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:27

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    370zł a ja tylko wybrałam rzeczy dla dziecka z tego gemini :/ Ja walę ..

ja bym się wściekła i kazała odkupować tę matę. Bezczelni!

polkosia, to może się umów dla własnego świętego spokoju?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:36

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja zaczynam sie powoli uczyć mówić co mi lezy na wątrobie , bo tez kiedys bym nie powiedziała i machnęła ręką. Ale kiedyś tez koleżanka oddała mi sukienkę która kupiłam na wesele miałam ja na sobie raz po czym ta pożyczyła ode mnie i oddała z dziura wypaloną od papierosa ! Oczywiscie , wyprała , zapakowała , oddała i od tamtego momentu cos pękło we mnie no bo myśle sobie z jakiej kurde racji ?! zawołałam pieniądze za suknie i tyle.

Tak że ja bym powiedziała (skoro mąż sie krepuje) ze mata jest niekompletna no i nie nadaje się do użycia , ostatecznie 10 zł to nie kosztuje że można sprawe olac :)

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia umów się wczesniej umów ! Bedziesz spokojniejsza .
    A co do ćwiczeń nie są bez sensu .!
    A co do maty tez bym kazała odkupić normalnie bo to jest straszne ze ufasz czlowiekowi pozyczajac cos w całości nowe a on rozjebane oddaje i jeszcze powie , ze dostał niedzialajace . a długo to trzymał ??? Bo jeżeli nie działało to mógł oddać odrazu w takim samym stanie a mię trzymać u siebie a zabawki same poznikaly

~Rewianka~ lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Macie kogoś z USG na zwykłej wizycie z Medi? Może zapisałabym się i by mi ktoś zmierzył tą szyjkę. Bo u Ciebie, Zakocona, też tylko moment na serducho bez mierzenia?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jacusianka obejrze ten film dzis wieczorkiem ! :) Tez sobie lubie poplakaac :D
    Polkosia dziewczyny dobrze mowia umow sie umow , a moze corcia zrobi niespodzianke i sie obroci juz :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, nie, Pietraszek nie mierzy, tylko palcami mi ją sprawdza. Coś mi grzebał dużo dłużej niż normalnie ostatnio, nie wiem czego tam szukał i co to miało oznaczać.

Któraś z was już się zdecydowała na jakieś pampersy? Jakiej marki kupujecie?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    weszłam tylko na chwilkę sprawdzić jak u dziewczyn po wizytach!

Polkośka odwroci się napewno!!! to jest instynkt, bardzo mało jest przypadków, gdzie dzidzia się nie odwraca. Nic się nie martw :*
    Tymczasem ćwicz sobie na spokojnie, napewno nie zaszkodzi :D

Ja Ci lekarza nie polece, bo mój nie ma USG w gabinecie, a na życzenie już byłaś?

relgh371crdcdbv2.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agatka wspolczuje, dlatego ja mezowi powiedzialam ze wozka, fotelika i niektorych rzeczty nie oddam, nie sprzedam a tym bardziej nie pozycze !

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
‹‹ 1746 1747 1748 1749 1750 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ