Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
A ja jestem taka zla. Miałam po córce mate edukacyjna rainforest Fisher price.
Byla niezniszczona, pięknie spakowana, czekala na drugie dziecko.
Mąż pożyczył koledze, dzisiaj ja otwieram, zeby zobaczyć w jakim stanie, a ona nie działa, brakuje zabawek i jeszcze idioci wrzucili ja do prania i stracila sztywność i nienadaje sie do niczego. 250zl w błoto, no co za ludzie.
Mąż wstydzi sie powiedziec, bo to dobry kumpel -
Oj Agatka, też bym się wkurzyła... zawsze dziwię się ludziom, którzy oddaja zepsute rzeczy... Skoro zepsuli to sami z siebie powinni odkupić albo oddać chociaż kasę...maskara!
Na SR ciągle mówią o tym, żeby nie spać na plecach, bo wiadomo, zyła dolna ( czy jak jej tam : ) ) i najlepiej na lewym jub prawym boku:) Mąż obudził mnie dziś o 6(!!!) i mówi: "Dzióbas, przekręć się na bok, bo nie można spać na plecach"myślałam, że go uduszę poduszką, bo później nie mogłam zasnąć!
szczesliwa_mamusia21, Blondik lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
aagatkaa1984 wrote:A ja jestem taka zla. Miałam po córce mate edukacyjna rainforest Fisher price.
Mąż pożyczył koledze, dzisiaj ja otwieram, zeby zobaczyć w jakim stanie, a ona nie działa, brakuje zabawek i jeszcze idioci wrzucili ja do prania i stracila sztywność i nienadaje sie do niczego. 250zl w błoto, no co za ludzie.
Mąż wstydzi sie powiedziec, bo to dobry kumpelco za ludzie
-
Najlepsze jest to, ze on mówił, ze ona juz nie działa jak ja dostal.
Mowie dobrq, pewnie cos tam się rozlaczylo, rozkladam dzisiaj zeby sprawdzić i oczom nie uwierzylam, szmata poprostu, z 10 zawieszek 3. Ale to i tak juz nie ma co, bo to strach dziecko położyć. Zaraz wam zrobię zdjęcie jak wyglada -
aagatkaa1984 wrote:A ja jestem taka zla. Miałam po córce mate edukacyjna rainforest Fisher price.
Mąż wstydzi sie powiedziec, bo to dobry kumpel
Ja bym się zapytała czy się nie pomylili i złej maty edukacyjnej nie oddali, bo wasza była niezniszczona i zabawki w komplecie.agaton, ZakręconaOna, ~Rewianka~ lubią tę wiadomość
-
Jacusianka, Green,dzieki za rady. Ja leze juz dwa dni,ale dzisiaj nie wytrzymałam i poszłam do koleżanki w odwiedziny,tzn autobusem podjechalam;) ale dzis juz tylko odpoczywam:) zobaczę ten film Kochankowie z Księżyca:) wczoraj oglądałam Z Dala Od Zgielku i poryczalam sie standardowo;) ja lubię kostiumowe i podobal mi sie:)
Agatka,ja tez mam ta mate,kupiłam używana i nie jest sztywna,nawet nie wiedziałam,ze byla kiedys hehe. To maly Pikus,ale to,zr nie działa to juz porazka i bezczelność,ze taka wam oddali i ani me ani be...
Jacusianka,mąż sie przejal haha:)
Ja się bardzo często budze na plecach bo lubię tak spac;)
-
Mąż wstydzi sie powiedziec, bo to dobry kumpel
O kurczę... Ja bym starała się poruszyć ten temat ze znajomymi chociażby w jakiś delikatny sposób na początek, np. prosząc, by poszukali brakujących zabawek do maty. I czy wiedzą, co się stało, że mata nie działa. Ciekawe, co by odpowiedzieli.Blondik lubi tę wiadomość
-
agatka o matko ... ludzie to czasami wstydu nie maja ze oddaja rzeczy w takim stanie , ale mysle ze Fresh ma racje! Sproboj delikatnie zagadac wlasnie czy moga poszukac brakujacych zabawek itd , ciekawe jaka reakcja by byla ...
Jacusianka to bylo slodkieChoc nie moglas zasnac ale i tak fajnie ze tak pomyslal o was
-
Dzięki za wsparcie, trochę poćwiczyłam i pobujałam się, ale mam wrażenie, że to nic nie da - bez sensu są te ćwiczenia. Mąż wpadł na pomysł, żeby w basenie popływać - może w takim stanie nieważkości coś się zmieni... Na razie i tak jestem załamana, może jak się prześpię z tym wszystkim, to jutro lepiej się poczuję.
Co do szyjki, to wizytę mam dopiero za 4 tygodnie, bo mój gin na urlopie... Ale chyba dla świętego spokoju zapiszę się do innego za 2 tygodnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:27
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
370zł a ja tylko wybrałam rzeczy dla dziecka z tego gemini
Ja walę ..
ja bym się wściekła i kazała odkupować tę matę. Bezczelni!
polkosia, to może się umów dla własnego świętego spokoju?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:36
-
Ja zaczynam sie powoli uczyć mówić co mi lezy na wątrobie , bo tez kiedys bym nie powiedziała i machnęła ręką. Ale kiedyś tez koleżanka oddała mi sukienkę która kupiłam na wesele miałam ja na sobie raz po czym ta pożyczyła ode mnie i oddała z dziura wypaloną od papierosa ! Oczywiscie , wyprała , zapakowała , oddała i od tamtego momentu cos pękło we mnie no bo myśle sobie z jakiej kurde racji ?! zawołałam pieniądze za suknie i tyle.
Tak że ja bym powiedziała (skoro mąż sie krepuje) ze mata jest niekompletna no i nie nadaje się do użycia , ostatecznie 10 zł to nie kosztuje że można sprawe olac~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
Polkosia umów się wczesniej umów ! Bedziesz spokojniejsza .
A co do ćwiczeń nie są bez sensu .!
A co do maty tez bym kazała odkupić normalnie bo to jest straszne ze ufasz czlowiekowi pozyczajac cos w całości nowe a on rozjebane oddaje i jeszcze powie , ze dostał niedzialajace . a długo to trzymał ??? Bo jeżeli nie działało to mógł oddać odrazu w takim samym stanie a mię trzymać u siebie a zabawki same poznikaly~Rewianka~ lubi tę wiadomość
-
polkosia, nie, Pietraszek nie mierzy, tylko palcami mi ją sprawdza. Coś mi grzebał dużo dłużej niż normalnie ostatnio, nie wiem czego tam szukał i co to miało oznaczać.
Któraś z was już się zdecydowała na jakieś pampersy? Jakiej marki kupujecie? -
weszłam tylko na chwilkę sprawdzić jak u dziewczyn po wizytach!
Polkośka odwroci się napewno!!! to jest instynkt, bardzo mało jest przypadków, gdzie dzidzia się nie odwraca. Nic się nie martw :*
Tymczasem ćwicz sobie na spokojnie, napewno nie zaszkodzi
Ja Ci lekarza nie polece, bo mój nie ma USG w gabinecie, a na życzenie już byłaś?