Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
zakocona wrote:polkosia, nie, Pietraszek nie mierzy, tylko palcami mi ją sprawdza. Coś mi grzebał dużo dłużej niż normalnie ostatnio, nie wiem czego tam szukał i co to miało oznaczać.
Któraś z was już się zdecydowała na jakieś pampersy? Jakiej marki kupujecie?
Ja Pampers Premium Care lub Tesco loves baby ultra dry -
annggela wrote:Agatka wspolczuje, dlatego ja mezowi powiedzialam ze wozka, fotelika i niektorych rzeczty nie oddam, nie sprzedam a tym bardziej nie pozycze !
ja się nad Dadą zastanawiam, bo koleżanka polecała, ale sama nie wiem.. Nie wiem też tym bardziej ile tego trzeba kupićWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 14:52
annggela lubi tę wiadomość
-
Polkosiu moze faktycznie umow sie do innego lekarza,jesli masz się niepokoic to lepiej tak zrobić..
Wredotka,komplecik przesliczny! A ta Makaszka jest z allegro?
Agatka,dobry zwyczaj,nie pozyczajnam znajomi chcieli pozyczyc bujaczek ale stwierdzilam zeby nam sprzedali ( a zrobili to za naprawde symboliczna kwote) i po problemie
-
No teksty to on ma mocne
Szkoda, że mi nie mierzy dzieciaka za każdym razem, ale z drugiej strony wcale tego nie żałuję, bo nie mam się czym stresować dzięki temu
Także generalnie ja go polecam i jeśli będziemy w Medicoverze, i on też tam będzie, to pewnie znowu do niego będę chodziła
Czy któraś wie czy pas poporodowy jest potrzebny i się sprawdza w ogóle czy to kasa w błoto i/lub niepotrzebny wydatek?Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 15:04
-
Lexie wrote:Polkosiu moze faktycznie umow sie do innego lekarza,jesli masz się niepokoic to lepiej tak zrobić..
Wredotka,komplecik przesliczny! A ta Makaszka jest z allegro?
Agatka,dobry zwyczaj,nie pozyczajnam znajomi chcieli pozyczyc bujaczek ale stwierdzilam zeby nam sprzedali ( a zrobili to za naprawde symboliczna kwote) i po problemie
Na Allegro też jest albo na kolorowodosnu.pl Można też zamawiać wzory z innymi minky niż na stronie. Tylko lepiej dzwonić lub pisać na facebooku, bo na maile nie odpowiadają. Cudne ma rzeczy.
Pampersy kupiłam Dada (u mnie w szpitalu takie też dają noworodkom) oraz Pampers Premium Care.
Wkładki kupię Lovi Day&Night, bo mają dobre opinie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 15:16
Lexie lubi tę wiadomość
-
zakocona wrote:A jakie kupiłyście wkładki laktacyjne?
Ja mam BabyOno, są super, bo mają przylepce na dole i góry. Szwagierka mi mówiła, że niektóre wkładki innych firm mają przylepce tylko z jednej strony, a wtedy "latały" jej pod stanikiem.
Sprawdzone też przez inną zadowoloną znajomą.
I mają warstwę nieprzepuszczającą mleka na zewnątrz. Wyglądają na fajne
-
nick nieaktualny
-
Ja kupiłam Pampers Premium Care (te w białym opakowaniu). Resztę rzeczy mam od tak dawna, że nawet nie wiem z jakich firm
U nas dziś już tynk i posadzki zrobione, robota przepołowiona
Dopiero jak będą meble, to się rozpakuję i zobaczę.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
nick nieaktualnyBoze pampersy dada to porazka.. sztywne twarde gowno... dla noworodka najlepsze sa pampersy premium care te biale.. sa leciutkie mieciutkie cienkie naprawde najlepsze pampersy z jakimi mialam do czynienia..
zakocona, kup wkladki johnsona, a jak bedziesz niezadowolona to mozesz mi glowe urwac, alejestem cholernie z nich zadowolona.. sa bardzo chlonne nie przemakaja trzymaja sie dobrze i maja idealny ksstaltKasia82 lubi tę wiadomość