Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
angela, a to nie możesz sobie sama w domu zrobić w takim razie? co do nacinania krocza - to bardzo dobrze. Rzadko kiedy jest ono naprawdę potrzebne.
Kasia, śliczne zdjęcie waszej czwórkiWiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 16:58
Kasia82 lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Laski odczuwacie tez może ostatnio czy wgle takie bóle a raczej mocne klucie w pochwie /wargi sromowe cos ??? Mnie od trzech dni a dziś wyjątkowo kluje tam ciągle !
przed chwila to warga tak klula ze myslalam ze oszaleje , wgle dziś mam jakieś chwilowe cmienie brzucha ale dosłownie parę sekund i puszcza , na bokach leżeć nie mogę bo pobolewa ... Mały fika wiec ok z nim ...
Kochana, a może to jednak to spojenie łonowe. Nie masz wrażenia, że to tak jakby ból kości w środku? Takie ciągnięcie lub rwanie? Ja mam tak po dłuższym leżeniu. Boki też mnie strasznie bolą w nocy.
Oj tak, brzuszek chyba pokaźny. Wokół wszyscy męża pytają czy żona już urodziła i są zdziwieni, że to jeszcze dwa miesiące. Aż się zmierzyłam z ciekawości, mam w obwodzie 113 cm. Nie wiem czy to dużo czy mało.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 17:00
-
Kasia82 wrote:Dziękuję, Zakocona.
Kochane, a Wy już miałyście USG w III trymestrze? Ja się wybieram w najbliższą środę, to będzie koniec 31 tygodnia, a później mam 21 września, czyli równy miesiąc przed terminem.ja bylam w 29 tc, szybko ale musielismy wracac do siebie a zalezalo nam na badaniach
-
Zakręcona, wydaje mi się, że to może być u Ciebie to spojenie łonowe.
Annggela, dziękuję. Co do USG, to jedne z nas wcześniej, inne później mają to badanie. Ważne, aby się odbyło.
Ciekawa jestem czy brzuszek spory to wina kilogramów, czy Emilia będzie taka duża. W pierwszej ciąży też miałam dość duży brzuchol w ostatnich miesiącach. Teraz już czekam na to USG, bo jestem ciekawa czy mała już się odwróciła i ile przybrała na wadze.
Annggela, aktywnością się nie przejmuj. My też mamy różne dni. Jeśli to nie jest reguła, to na pewno nie ma powodu do niepokoju.
-
ZakręconaOna wrote:Laski odczuwacie tez może ostatnio czy wgle takie bóle a raczej mocne klucie w pochwie /wargi sromowe cos ??? Mnie od trzech dni a dziś wyjątkowo kluje tam ciągle !
przed chwila to warga tak klula ze myslalam ze oszaleje , wgle dziś mam jakieś chwilowe cmienie brzucha ale dosłownie parę sekund i puszcza , na bokach leżeć nie mogę bo pobolewa ... Mały fika wiec ok z nim ...
Właśnie dziś pisałam, że wczoraj cały czas miałam takie kłucia w pochwie. Czytałam na necie - póki nie towarzyszą temu bóle podbrzusza i plamienie nie są groźne. To podobno więzadła i macica przygotowuje się do porodu. Dziś już nie odczuwam
-
kasia wlasnie wczoraj byl temat obwodow brzuszka i chyba niektore dziewczyny tez mialy cos kolo tego:)
a ja z szoku nie moge wyjsc...bylismy wlasniez mezem w auchan po doslownie kilka rzeczy bo jutro zamkniete,stanelismy w kolejce przed nami chyba ze 3 osoby,jakas dziewczyna,mloda,stala za nami, podeszla do kasjerki cos jej powiedziala po czym podeszla do mnie i na glos mowi"pani niech sobie przejdzie na poczatek kolejki bo pani ma pierwszenstwo,trzeba sie upominac o swoje bo tak to nikt nie zaproponuje",az nie wiedzialam co jej odpowiedziec, tylkko podziekowalam i przeszlam,a ludziom bylo tak glupio ze nikt sie nie odezwal.pierwszy raz taka sytuacja:DMikejla, annggela, Magnosia, agaton, stokrotka25, Blondik, ZakręconaOna, green, onka, madu, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
No i widzisz - dobrze, niech im bedzie głupio! Ja miałam w banku to samo dzisiaj. Stałam, a widzieli, że jestem w ciąży. Dwa stanowiska gdzie trzeba stać załatwiając sprawę i 2 gdzie się siedzi. Oczywiście, kiedy nadeszła moja kolej zwolniło się i miejsce w tym stanowisku, gdzie można usiąść facet pognał czym prędzej tam, żebym czasem nie zdążyła. No i sobie stałam pół h bo miałam załatwiania troche. Żałosne
-
Oj Mika zalosni sa !!! Ja bym spojrzala mu w oczy, zrobila mine (WTF) i powiedziala ze jest zalosny !! Az mnie trzesie jak czytam o takich sytuacjach, on zlamie noge i bedzie wymagal wolnego siedzenia ! Karma wroci do takich ludzi!
Nie stresuje sie mala aktywnosciazawsze jak ponarzekam to mały sie odwdziecza niedobrej mamusce az czasem krzykne
-
Ss ja mialam w auchan ostatnio podobnie,stanelismy w kolejce do kasy z pierwszenstwem dla kobiet w ciąży Bylo tam chyba z 10 osob.. Moj maz zapytal kasjerki czy mozemy podejsc,Ona glosno powiedziala,tak oczywiscie to kasa z pierszenstwem..Wtedy uslyszelismy tyyyyle westchnień..Jeju,jaka to znieczulica,przeciez jesli ludzie ida do tej kasy to musza sie liczyc z tym,ze trzeba bedzie ciezarna przepuscic..
polkosia lubi tę wiadomość