X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, które mają/zamawiały cotton balls - czy 10 lampek wystarczy? i czy tworząc własny zestaw - pojedynczo, będzie wyglądać jak na zdjęciu (2 takie same kolory obok siebie)? Bo chciałabym jednak naprzemian :/

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f05ecdbcfd6a.png

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:46

• aagatkaa1984 Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Klin sie nie sprawdza, lepiej włożyć książki pod nogi od łóżeczka

km5st5odymuuq2ts.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:
    Ja pisalam o sposobie zwinietego koca pod materac.. stabilniej.

• agaton Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nenka,bylam w tekstilu,ale jakos nie bylo rozmiarów i jakoś ciężko mi bylo dobrać cos przy takim brzucholu,ale pójdę tam jeszcze raz w takim razie,bo piżamki byly polskiej produkcji i to mi sie podobalo:)

Agatka,za późno,juz zamowilam. Głównie dlatego,ze nie mogłam nigdzie znalezc poduszki samej tylko w komplecie z kolderka,a ja kolderke mam. Myślałam,ze klin zda egzamin;)

Super są te cottonballs,do salonu bym kupiła,bo dla dziecka to u mnie sie nie sprawdzi za bardzo,bo będzie spalo z nami w pokoju,to będzie ciemno calkiem:)

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Mika żałosne dokładnie tak jak Angela mówi ! Porażka , eh tyle razy co się słyszy jak ludzie się zachowują to porażka ... Wstyd

Wgle wiecie co ?! Poszlam dziś do sklepu do którego chodzi my cały czas wiec nas znają dobrze , taki" osiedlowy sklepik" i babeczka wiedziała ze jestem w ciąży i patrzy na mnie i mówi o w końcu widać ze Pani w ciąży bo wczesniej to ten brzuszek maleńki był:) mowie a no tak tak , dopiero zaczął rosnąć a tu zaraz 8 miesiąc juz a on do mnie mówi , 8? Juz pani brzuszek opadł ku dołowi widać
    I luzik nie ale wróciłam do domu , nic D nie opowiadalam , przed chwila wracam z WC a mój misiek do mnie ze mi opadł trochę juz brzuch w dol: o
    To chyba nie oznacza nic nie ??!

I wgle dziś mam laski taki fatalny dzień ZS odpuszczam jakie kolwiek sprzatanie tak jak sobie zaplanowalam itp , boli mnie cipka , chce ciągle mi się kupe i raz się załatwić mogę raz nie i wgle wymiotowac mi się chce: /

Ależ oznacza Zakręcona istotko :)
    dlatego masz klucia w piczce :P moja siostra miala to samo, brzuch jej opadł i automatycznie klucia w cipce, bo maly napierał główką :)

relgh371crdcdbv2.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w sypialni, salonie i łazience cotton ballsy :) Zapalam zazwyczaj w zimę, wieczorami. Super klimat :) W łazience i sypialni mam po 10, a w salonie 50 :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:57

Lexie, agaton lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/bf4be269d2c5.jpg

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/ffd2aad18d2f.jpg

Ja mam coś takiego :)

ss lubi tę wiadomość

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka uff ... Juz myslalam ze będę rodzic niedługo hahaha

jaroszka lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja mam 118 cm ;) Zamiast Furaginy lepiej wziąć Urosept 3x dziennie. Przejdzie po dwóch dawkach.

Polkosia zależy na mnie nie działał ani urosept, ani urinal etc tylko Furagin, a od 10 lat sie lecze na to chilerstwo...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 19:58

Zorro lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • soraya Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 19:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zorro a co ci wyszło w tych wynikach dokładnie?
    Ja brałam tylko żurawit jak miałam infekcję w II trym. i jadłam suszoną żurawinę i piłam sok z czarnej porzeczki (dużo wit.C).

ex2bio4pqp2v2j0d.png
    f2wlx1hpuaamvhk2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    dziewczyny, które mają/zamawiały cotton balls - czy 10 lampek wystarczy? i czy tworząc własny zestaw - pojedynczo, będzie wyglądać jak na zdjęciu (2 takie same kolory obok siebie)? Bo chciałabym jednak naprzemian :/

http://naforum.zapodaj.net/thumbs/f05ecdbcfd6a.png

Mikunia no wlasnie sama nie wiem....mam 10 i akurat po rozłożeniu jest na długość łóżeczka, zależy co kto lubi, z kolei 20 to za dużo chyba...optymalnie byłoby 15, ale nie ma takiego kabla, nie?
    kulki dostajesz odzielnie, sama je bedziesz sobie ukladala na sznurze :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:00

Mikejla lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aagatkaa1984 wrote:

to samo kiedys pisalam o tych ksiazach :) ja zamierzam tak zrobic.

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Ja mam w sypialni, salonie i łazience cotton ballsy :) Zapalam zazwyczaj w zimę, wieczorami. Super klimat :) W łazience i sypialni mam po 10, a w salonie 50 :D

ok, ale czy wyglądają tak jak na zdjęciu? że są dwa takie same kolory obok siebie, czy będą naprzemiennie?

• jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O Harry Pojeb sie zaczyna - zakręcona pewnie już siedzi wlepiona w ekran? :D

annggela, aanaa, ZakręconaOna, agania, Lexie, Nynusia, lili_madlen, stokrotka25 lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Mikunia no wlasnie sama nie wiem....mam 10 i akurat po rozłożeniu jest na długość łóżeczka, zależy co kto lubi, z kolei 20 to za dużo chyba...optymalnie byłoby 15, ale nie ma takiego kabla, nie?
    kulki dostajesz odzielnie, sama je bedziesz sobie ukladala na sznurze :)

dziękuje za odpowiedź :) a powiedz mi, czy domawiałaś dodatkowe kule i żarówki? i coś jeszcze? bo chcę to dziś zamówić i mieć z głowy

• FreshMm Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam w pasie 94 cm przy wzroście 155 cm, ale przed ciążą byłam chudziną i dzidziuś jest na dolnej granicy centyli :)

Iwr0p2.png

6JOCp1.png

• polkosia Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kule sama nakładasz. Ja wzięłabym ze 2-3 więcej, bo musisz je naciąć lekko, a ja za pierwszym razem zepsułam ze dwie, bo nie wiedziałam jak ;) A żarówki chyba są zamienne 2 w komplecie, ale nie jestem pewna.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:06

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mam pojęcia ile mam w pasie, chyba wolę nie wiedzieć nawet.

ss, coś ty zamówiła, że ponad 650 zł wydałaś o.O?

agaton, a co ty kupiłaś, że tylko 80zł cię wyszło?

Ja mam na razie na 360zł, ale nie ma tam podkładów poporodowych, bo na allegro taniej wychodzą i laktatora, bo gdzieś indziej też kupię, bo taniej.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 sierpnia 2015, 20:09

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    dziękuje za odpowiedź :) a powiedz mi, czy domawiałaś dodatkowe kule i żarówki? i coś jeszcze? bo chcę to dziś zamówić i mieć z głowy

Nie zamowilam tylko jeden komplet z 10 kuleczkami i wsio!
    teraz zaluje,ze nie wzielam dwoch kulek dodatkowo, wlasnie na wypadek zniszczenia...;/

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 14 sierpnia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Kule sama nakładasz. Ja wzięłabym ze 2-3 więcej, bo musisz je naciąć lekko, a ja za pierwszym razem zepsułam ze dwie, bo nie wiedziałam jak ;) A żarówki chyba są zamienne 2 w komplecie, ale nie jestem pewna.

no tak chyba zrobię, żarówek też dodatkowo ze 2 wezmę

‹‹ 1752 1753 1754 1755 1756 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ