Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mika żałosne dokładnie tak jak Angela mówi ! Porażka , eh tyle razy co się słyszy jak ludzie się zachowują to porażka ... Wstyd
Wgle wiecie co ?! Poszlam dziś do sklepu do którego chodzi my cały czas wiec nas znają dobrze , taki" osiedlowy sklepik" i babeczka wiedziała ze jestem w ciąży i patrzy na mnie i mówi o w końcu widać ze Pani w ciąży bo wczesniej to ten brzuszek maleńki byłmowie a no tak tak , dopiero zaczął rosnąć a tu zaraz 8 miesiąc juz a on do mnie mówi , 8? Juz pani brzuszek opadł ku dołowi widać
I luzik nie ale wróciłam do domu , nic D nie opowiadalam , przed chwila wracam z WC a mój misiek do mnie ze mi opadł trochę juz brzuch w dol: o
To chyba nie oznacza nic nie ??!
I wgle dziś mam laski taki fatalny dzień ZS odpuszczam jakie kolwiek sprzatanie tak jak sobie zaplanowalam itp , boli mnie cipka , chce ciągle mi się kupe i raz się załatwić mogę raz nie i wgle wymiotowac mi się chce: / -
Mikejla wrote:Lucy...a czy czasem ciężarne nie wchodzą na badania bez kolejki?
-
annggela wrote:Jak sie po troszku kupuje to tak tego nie odczuwamy
a jakbysmy mialy teraz wszystko podliczyc to galy by nam wylecialy
Blondik, annggela lubią tę wiadomość
-
Zorro wrote:I czym się leczysz? Ja się dziś juz nie dostalam do mojego lekarza i poszłam do internisty (kazał brać furagin). Trochę się martwię,bo w ulotce każą uważać w III trym, ehhhh
ja mam jakieś robione w aptece, nie mam pojęcia co to, ale na bazie ziół mi przepisali. całą ciążę miałam infekcje bakteryjne i grzybicze, i tak naprawdę całą ciążę brałam jakieś maści i globulki.
1. pimafucin - maść +globulki
2. macmiror - globulki (okropnie brudzą)
3. clotrimazolum- maść i globulki
i tak na zmianę. teraz mam dodatkowo zapalenie pęcherza maść i coś do parzenia do picia, dziewczyny jeszcze polecały sok żurawinowy 100% z apteki (5łyżek dziennie) i tak robię. -
Kasia82
Ja w 32 tyg mam w obwodzie 103 cm i w sumie wydaje mi się, że to dosyć dużo ale ja mam 152 cm wzrostu i jestem drobnej budowy więc gdzieś to dziecko musi się zmieścić. W każdym razie wolę nie myśleć jak będę wyglądała po ciąży chyba jak ponaciągana torba ;(
-
Zorro wrote:Dzieki. Ja dzis oprócz tej Furaginy kupilam sok z żurawiny,ale na flaszce jest napisane żeby nie pić w ciąży... Zwariuję
Kochana mozesz pić spokojnie , Ja pilam i wiele z nas również ... A to zdrowe jest w porownaniu do furaginy której nie powinno się brać w ciąży wgle , nie zależnie od trymestru .
Ja na pęcherz tylko zurawinka -
O matko,600 zl?? Dużo bardzo,ja wydalam 80 hehe,ale ja kupiłam Malo rzeczy,bo jak będę czegos potrzebiwac, to zamówię później, bo nie lubię niepotrzebnych rzeczy kupować,a nie mam pojecia co mi sie przyda:)
Dzisiaj tez zamowilam materac i waniennke,rożek,rogal i klin do łóżeczka i jak to przyjdzie to będę wszystko miała oprócz pizam do karmienia,ale z tym to mam duży problem hehe;)soraya lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny