Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dawno tu nie było tak cicho
Ja dzis nie mam siły na nic więc sobie leze i czytam książkęsrednio co 5-10 min mała wypych zadek obok mojego pępka, jeszcze nigdy sie tak nie kręciła. Az sie przez chwile balam czy to nie skurcze, ale reszta brzucha gdzie jej nie ma była miękka. Rusza się mało - źle, rusza się za dużo, tez źle
babie w ciąży nie dogodzisz
szczesliwa_mamusia21, soraya, ZakręconaOna, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość
-
no ciuchutko cichutko , jak to w weekend u nas
aanaa dokladnie nie dogodzisz tak zle tak niedobrzeMoj wczoraj tak sie wypychał , że aż krzyknął " O matko przebije brzuch ! " hahahah bo serio tak sie wypychal ze az niemozliwe , ale pozniej sie smialam z niego caly wieczor ale fajna byla jego reakcja , oczywiscie szybko kamera w ruch ale jak wlaczyl to maly od razu zasnal , kołysanka normalnie
soraya, aanaa lubią tę wiadomość
-
Aanaa ja znow dzis wodze tylki reka po brzuchu i doszukuje sie tych wypięć. Masz racje ze babie w ciazy nie dogodzi bo jak mi kilka nocy temu szalala to mialam jechac na Ip bo sie znacząco aktywność zwiększyła )
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Oj tak , babie w ciąży się nie dogodzi !
Mój dziś tez szaleniec a wczoraj tyle co nic .
Szczęśliwa u mnie to samo jest , jak się chce kamerowac to tak jakby widział przez brzuch co robię i" a co , nie będę się pokazywal" i cisza !dziś miałam tak dwa razy
szczesliwa_mamusia21, annggela lubią tę wiadomość
-
A mojego naszło na seks dziś, a ja że wyposzczona, to nie odmówiłam, a teraz cierpię!!! Spina mnie cholernie już z pół godziny i musiałam wziąć dwa magnezy i nospę. Podobne uczucie miałam jak się w środę mała przekręciła, ale wątpię, by tym razem też tak było.
Maximmum lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia no babie w ciąży nie dogodzi;) ale serio,to mam nadzieje,zr zaraz przejdzie no i ze warto bylo haha;)
Ja po tym magnezie to częściej do kibelka chodzę,innych efektów nie zauważyłam,bo brzuch dalej twardy,to juz 4 dzień...
Moja Balbina to strasznie spokojna jest,a jej ruchy mnie nigdy nie zabolały,mam nadzieje,ze spokojna będzie z niej dziewczyna:)polkosia lubi tę wiadomość
-
Na razie nie kopie, więc nie wiem czy zmieniła pozycję czy nie...
Kupiłam gruszkę do nosa dla małej, ale koleżanka mnie wyśmiała, że to przeżytek i teraz się używa tych z rurką. To jest ten aspirator, co mówiłyście?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosiu frida ta z rurka (aspirator) uzywalam u mlodego przy katarze takim wiekszym natomiast gruszka w pierwszych tygodniach swietnie sie sprawdzala. Ja obecnie kupilam gruszke z canpola z koncowkami wymiennymi. Aspirator kupie z czasem.
polkosia lubi tę wiadomość
-
Moja dziś robi dyskotekę w brzuchu.
Polkosia moze się obrócila malutka zapewne szybko się zorientujesz np przy okazji czkawki.
Agaton, Natalia macie dziewczyny bardzo fajne zawody. Coś się dzieje a ja lubię takie coś. A u mnie jedna i ta sama monotonia ciekawe co będę robić po porodzieszczesliwa_mamusia21, nat_alia, agaton lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Na razie nie kopie, więc nie wiem czy zmieniła pozycję czy nie...
Kupiłam gruszkę do nosa dla małej, ale koleżanka mnie wyśmiała, że to przeżytek i teraz się używa tych z rurką. To jest ten aspirator, co mówiłyście? -
a macie maluszki ułożone już główkowo? czułyście jak się przekręcają? Mój w 31 tyg jeszcze pośladkowo i cały czas próbuję wyczuć czy już przekręcony czy nie ale i tak nie wiem gdzie główka gdzie nogi
polkosia ja też kupię gruszkę do noska, może i stare ale sprawdzoneWiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 21:40
nenka2 lubi tę wiadomość
-
Ja tez mam fride , zobaczymy w praktyce to
Laski lece na filmik , najadlam sie arbuza i az brzuch mnie rozbolal , no nic herbatka z pokrzywki na noc i moze bedzie dobrze !
linka u mnie od 19 tyg jest glowkowo i tak juz zostalo co wizyte taka pozycja
Śpijcie dobrze , życze chlodnej nocki i jak najmniej bezsennosci ! Dobraaanoc :*annggela, aanaa, linka220 lubią tę wiadomość