Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Polkosia ja tez się nie nadaje ani na tańce ani na spacery tym bardziej bo mi spojenie urywa
!!!
Pisałam juz o tym...kurde nogę mi ciężko do góry podnieść a co dopiero takie hece...
A aspirator to taka rurka z końcówkami jedna do noska druga do ust dla mamyjest to wygodna sprawa i skuteczna...a gruszkę wyrzuć bo można wsadzić za głęboko do noska i biedy narobić
-
annggela mój też jest główką w dół od połówkowego już, a tak samo czuję jakby był poprzecznie:)
magdallenee ja nie pomogę, bom niedoświadczona
A dziewczyny pijące pokrzywę, któraś pije świeżo zerwaną i zaparzoną?
Mężu mi dziś zerwał i zaparzył a to takie ohydne, że nie jestem w stanie tego wypić, a też zaczęłam trochę puchnąć...
Może taka apteczna, ususzona inaczej smakuje? Albo coś dodajecie do naparu?
My dziś pół dnia spędziliśmy na działce i robiliśmy grillkaI piekłam dziś drożdżóweczkę
Ale jak jesteście takie mniej aktywne na forum to nie muszę tyle nadrabiać
-
A ze spojeniem to mogę podać sobie z Wami rękę... dziś znowu w nocy nie mogłam wstać na siku... matko to jest okropne, mam wrażenie że mnie rozerwie tam! I jeszcze jak wstaję to kości mi tam jakoś zaczęły "strzelać" jakby się przemieszczały czy coś... tak jak paluchy się wygina... okropne uczucie:/
A Polkosia nie macie zakazu na sex z powodu szyjki? -
magdallenee wrote:Kobietki niepokoje się ... przed chwila byłam w toalecie i na papierze zauważyłam bardzo dużo gęstego śluzu na wzór białka jaka kurze go jednak bez żadnej barwy tylko przezroczyste ... myślicie, że to może być czop śluzowy ???
-
stokrotka25 wrote:annggela mój też jest główką w dół od połówkowego już, a tak samo czuję jakby był poprzecznie:)
magdallenee ja nie pomogę, bom niedoświadczona
A dziewczyny pijące pokrzywę, któraś pije świeżo zerwaną i zaparzoną?
Mężu mi dziś zerwał i zaparzył a to takie ohydne, że nie jestem w stanie tego wypić, a też zaczęłam trochę puchnąć...
Może taka apteczna, ususzona inaczej smakuje? Albo coś dodajecie do naparu?
My dziś pół dnia spędziliśmy na działce i robiliśmy grillkaI piekłam dziś drożdżóweczkę
Ale jak jesteście takie mniej aktywne na forum to nie muszę tyle nadrabiać
-
Zakręcona wcześniej mi się to nie zdarzało, większa ilość śluzu mam już od jakiegoś czasu ale nigdy tak jak teraz się nie działo, nie wiem co mam o tym myśleć bo w sumie mam rozdarcie zewnętrzne na 2 cm i wewnętrzne na pół cm. wiec chyba poczekam co się będzie działo
-
Nic lekarz o seksie nie mówił, a ja wtedy nie myślałam o tym i nie zapytałam
Wiem, jestem ignorantką... Ale tyle tygodni posucha była, że musiałam
Linka, ja dokładnie czułam moment obrócenia - mega mnie wypychało, jakby skurcz, bóle na @, coś takiego. I to tak dłuższą chwilę, 2 czy 3 minuty.
Gruszkę zostawię, a dokupię też ten aspirator w takim razielinka220 lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Battinka, to współczuję. Powiem Ci, że mi bardzo pomaga basen na spojenie - nie ma tego obciążenia i nie czułam ani przez sekundę bólu. Gorzej z wyjściem z wody... Wtedy podwójnie boli, ale tylko przez chwilę. Jutro znów zamierzam pół dnia poleżeć w wodzie, dużo lepiej się czuję i nie czuć tych kilogramów.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 22:09
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Nie nie chodzi mi o to Polkosia, tylko pytam, bo my dostaliśmy od razu właśnie z tego powodu, a potem na wizytach jeszcze lekarz zawsze przypominał o tym, żeby mi się nie zapomniało hehe
Ja się stosuję, bo się boję tym bardziej jak zaczęłam krwawić z szyjki tylko po pieszczotach i już myślałam o najgorszym...
-
No ja już chyba odpuszczę też, szczególnie, że mało komfortowy jednak jest seks z takim brzuchem i spinało mnie mocno z podniecenia... Dopiero za jakiś miesiąc zacznę, żeby ewentualnie poród przyspieszyć
I niestety mała nadal główką w górę - kopie właśnie w pęcherz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 sierpnia 2015, 22:16
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Linka moja mała od 25 tyg odwrócona główkowo i ja czułam takimi się wydaje jak fikla
Leżałam wtedy na prawym boku taka mega wyciągnięta prosto i nagle poczułam jakby wałek obkrecil mi się w brzuchu i myślę że to było to.
Co do pokrzywy zaparzylam ostudzilam i włożyłam do lodówki i teraz zimna wypilam powiem szczerze że dość dobralinka220 lubi tę wiadomość