X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie.

Dziś 34tydzien ja po prostu nie mogę uwierzyć jak to leci szybko!! <3

Dziś moja noc polegała na przekrecaniu się jednej na drugą stronę dodatkowo było mi duszno a mega mi się spać chciało a nie potrafiłam się ułożyć po prostu... :(

Agaton jestem agentem ubezpieczeniowym.. mam pod sobą jedno biuro gdzie siedzę obsługuje klientów i zarządzam tym biurem. Ogólnie monotonia ciągle to samo polisy rozliczenia itp... teraz juz jeżdżę tylko po to żeby pilnować pracownicy która nie do końca wszystko łapie wiec tym gorzej a został jej miesiąc na zapięcie wszystkiego na.ostatni guzik. Mój szef jest z tego typu ze ma sobie poradzić i juz także jak nie ogarnie będzie miała problem..

Lexie lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam taki żółtawo biały śluz. W ogóle się tym nie przejmuję, bo nic mnie nie swędzi ani nie piecze.

Do nas wczoraj wpadli znajomi i potem poszliśmy nad Wisłę. Wróciliśmy po północy. Wstałam w nocy tylko rwz siku, ale czuję, że za mało piłam wody.

Ja też nie wiem kiedy młody się przekręcil, bo ja wszystkie jego ruchy od daaaawna czuję mocno i wszystko widać na zewnątrz. Brzuch mi tańczy i nie do ukrycia są jego ruchy :)

Dzisiaj idziemy na spotkanie ze znajomymi, których nie widzieliśmy hoho czasu. Każdy zadzieciony i to podwójnie.

L się wczoraj na swoją rodzinę wkurzył, bo chciałam zorganizować rodzinne jego urodziny i każdemu inna data pasuje. I żałosne, że mieszkamy w warszawie wszyscy, widzimy się raz na msc i nie mogą się jakoś ogarnąć, żeby wtedy i wtedy przyjechać :/ a jego brat to nawet mu życzeń nie złożył :/

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha Agaton Ice Tea była pychotka :D

l22nhdgeccid541p.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A propos Ice Tea - kupiłam wczoraj sobie Nestea cytrynową. Piję normalnie i rzuciłam okiem na skład, a tam... 0,1% ekstrakt z herbaty i tyle samo z cytryny. I to ma być herbata... :D

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, bo z rodziną to najlepiej na zdjęciu ;) BTW, czytałam kilka dni temu artykuł w Polityce, że wg badań nie warto mieć rodzeństwa. Jedynacy są zazwyczaj lepiej wykształceni, lepiej sobie radzą w życiu i w związkach, a co najlepsze - im mniej dzieci, tym lepsze relacje w małżeństwie. Mąż wczoraj się śmiał, że Klementysia chyba sobie wzięła do serca ten artykuł i woli być jedynaczką, bo zapowiedziałam, że jak będę miała cc, to na drugie dziecko się nie zdecyduję :P

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja lubie takie poranki w domu :) Cisza , kawk, Wy i chlodek :)
    Tylko sasiedzi sie trzaskaja :(
    Ja sluz tood poczatku ciazy mam olty i to ponoc tez normalne .

Zaraz jade do sklepu po warzywa na rosolek , potem szybkie sprzatanie sypialni i skrecanie lozeczka i po poludniu wizyta an IP .
    Trzymac kciuki dziewczyny ,zebym trafila na ludzkiego lekarza , ktory zrozumnie, ze juz dluzej pracowac nie moge !!!

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • madu Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To ja też coś o Ice tea;-) po wypiciu nestea właśnie stwierdziłam że to właśnie nie herbata a że cholera smaczne to trzeba coś wymyślić i mąż wpadł na pomysl żeby sok z cytryny wlać do wody i zmieszać z miodem i powiem Wam jest mega!! Jeszcze z lodówki, ma trochę słabszy smak niż nestea ale jest przepyszne i zdrowe:-)

A tak w ogóle dzień dobry po długiej nieobecności:-) czytałam raczej na bierzaco. Współczuję dolegliwości, gratuluję dużych maluszków i pięknych pokoikow:-) my już kończymy nasz remont i pokój Leona już tylko czeka na łóżeczko i dodatki:-) Jutro po prawie 3 tygodniach urlopu mąż wraca do pracy więc pewnie będę się częściej udzielać:-)

Miłej niedzieli Wam życzę:-)

Lexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona bo to rodzina...znajomi bez wahania przyszliby...

Nynusia no coraz blizej :)

Annggela współczuje nieprzespanej nocy...my przed pierwszą zasnęliśmy a o 3 obudził mnie deszcz i mój biegł na dwór schować motor. Ledwo położył się i kot chciał wyjść....długo nie mogłam zasnąć,niby zimno a jednak tak źle jakoś...ciągle boli mnie żołądek jak czegoś nie zjem...o 3jadłam i po 7wstalam przez kota to jemu jeść dałam i znowu kanapke zjeść trzeba...

Dzisiaj spać nir będę mogła bo jutro zamowienia dostane i jak to u mnie z ekscytacji będę myślała co jest w paczkach :o

Nynusia lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • lojkalojka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Madu ja taka miksture pilam w I trymestrze jak mialam mdlosci . Tylko to mi wchodzilo :) Pychota !!!
    Oczywiscie pochwalisz sie pokojem Leona ?
    Zakocona olej rodzine i zrob impreze dla znajomych . Maz napewno sie ucieszy :)
    A tak wogole to Ty bardzo aktywna jestes ? Caly czas na wychodnym ;)

Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka <3
    [*] 6tc 07.01.2015
    relgwn15o8cdzpyz.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 08:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, wiem właśnie, że tak to bywa z rodziną niestety. Ale i tak to przykre jest i mi L szkoda było wczoraj :(

I Paulla, to prawda, że o WIELE prościej ze znajomymi się spotkać. Wczoraj z innego miasta przyjechali nawet, a tu na 1,5 tyg przed nie mogę ustalić kiedy RODZINA się spotka :/

L wczoraj też ice tea zrobił, ale ja nie piłam, bo rano po chyba 2 tyg wypiłam trochę herbaty na goraco i potem to tętno mi tak skoczyło, więc sobie darowałam późniejsze picie.

Lojka, ja to mało aktywna jestem obecnie :( dużo więcej wychodzilismy przed ciążą i mogłam potańczyć. Brakuje mi tego. Weekendy też mieliśmy spędzone na robieniu czegoś (zwiedzanie, działka, jakieś plenerowe meetingi itp), a teraz e domu koczujemy :(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 08:57

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rzeczywiscie malo nas w weekend;)
    Ja tez po nieprzespanej nocy... Było mi sucho w ustach, nos sie zatykal...i jeszcze siku...a nad ranem mucha... Z tego wszystkiego aż mi cukier skoczył!
    Ale za to wczoraj seks byl udany;) pierwszy w tak zaawansowanej ciazy;) no jutro fotografka wysyła nam zdjecia z sesji ciazowej;) juz nie moge sie doczekac;)
    Lojka, trzyma kciuki za zwolnienie!:*

lojkalojka, agaton lubią tę wiadomość

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • madu Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka, jak tylko wszytsko będzie dopięte na ostatni guzik, to wrzucę zdjęcia ;) Na razie wybieram zasłonki i obrazki ;)

agaton lubi tę wiadomość

21.10.2015 Leon <3
  • Bąbelek Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Babelku to to poranny ptaszek jestes ;)
    Hehhe ja to po 2 i 5 wstalam się napić i zaczęła się czkawka u małego :D później zaczął się rozpychać i pospane miałam ;)

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia wrote:
    Zakocona, bo z rodziną to najlepiej na zdjęciu ;) BTW, czytałam kilka dni temu artykuł w Polityce, że wg badań nie warto mieć rodzeństwa. Jedynacy są zazwyczaj lepiej wykształceni, lepiej sobie radzą w życiu i w związkach, a co najlepsze - im mniej dzieci, tym lepsze relacje w małżeństwie. Mąż wczoraj się śmiał, że Klementysia chyba sobie wzięła do serca ten artykuł i woli być jedynaczką, bo zapowiedziałam, że jak będę miała cc, to na drugie dziecko się nie zdecyduję :P

Ale bzdura....juz naprawdę nie maja o czym w tych gazetach pisać i z czego badań robic....
    Mam kilku znajomych jedynakow, mogłabym tej gazecie podrzucić ich życiorysy.

ZakręconaOna lubi tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlaczego po cc sie nie zdecydujesz na drugie dziecko??

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry! Przepraszam, bo sie noe przywitalam....

relgh371crdcdbv2.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka, udało Ci sie umówić z położna?

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zagladalam do Was cały weekend, ale nie udzielałam sie, bo bardzo zle sie czułam :( zaparcia wróciły....wczoraj 2 godziny w kiblu spędziłam płacząc....musiałam zróbic sobie lewatywę z prysznica, to jeszcze nic, bo pierwszy raz w życiu byłam zmuszona grzebać sobie w tyłku palcem....wiecej szczegółów nie opisze, bo po co Wam to, ale ryczałam, ze wstydu i bezradności, a potem miałam tak spięty brzuch od tych męczarni, ze nie byłam w stanie funkcjonować, nospa nie pomogła .... Leżałam i płakałam, bo bałam sie o dzidzie....:(

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jacusianka wrote:
    Jaroszka, udało Ci sie umówić z położna?

Tak!! Dziękuje, ze pytasz :*

relgh371crdcdbv2.png
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 09:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka o kurde bidulko... Lepiej już się czujesz?

atdc6iyehd9qphks.png
‹‹ 1763 1764 1765 1766 1767 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

MUUVO Quick SE 2 – dlaczego jest idealny na pierwszy wózek dla dziecka?

Zastanawiasz się, który wózek sprawdzi się najlepiej już od pierwszych spacerów z maluchem? MUUVO Quick SE 2 to wyjątkowa propozycja, która łączy w sobie elegancki design z praktycznymi funkcjami docenianymi i przez dzieci, i rodziców. Warto zwrócić uwagę na innowacyjne rozwiązania, takie jak regulowana budka, wentylowane oparcie i wygoda składania. Sprawdź, co sprawia, że Quick SE 2 może stać się idealnym wyborem na start.

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroby endometrium - jakie są najczęstsze?

Czym jest endometrium, a czym endometrioza? Jakie mogą być inne choroby endometrium i jak się objawiają? Jaka grubość endometrium jest optymalna podczas starań o dziecko? 

CZYTAJ WIĘCEJ