Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie.
Dziś 34tydzien ja po prostu nie mogę uwierzyć jak to leci szybko!!
Dziś moja noc polegała na przekrecaniu się jednej na drugą stronę dodatkowo było mi duszno a mega mi się spać chciało a nie potrafiłam się ułożyć po prostu...
Agaton jestem agentem ubezpieczeniowym.. mam pod sobą jedno biuro gdzie siedzę obsługuje klientów i zarządzam tym biurem. Ogólnie monotonia ciągle to samo polisy rozliczenia itp... teraz juz jeżdżę tylko po to żeby pilnować pracownicy która nie do końca wszystko łapie wiec tym gorzej a został jej miesiąc na zapięcie wszystkiego na.ostatni guzik. Mój szef jest z tego typu ze ma sobie poradzić i juz także jak nie ogarnie będzie miała problem..Lexie lubi tę wiadomość
-
Ja mam taki żółtawo biały śluz. W ogóle się tym nie przejmuję, bo nic mnie nie swędzi ani nie piecze.
Do nas wczoraj wpadli znajomi i potem poszliśmy nad Wisłę. Wróciliśmy po północy. Wstałam w nocy tylko rwz siku, ale czuję, że za mało piłam wody.
Ja też nie wiem kiedy młody się przekręcil, bo ja wszystkie jego ruchy od daaaawna czuję mocno i wszystko widać na zewnątrz. Brzuch mi tańczy i nie do ukrycia są jego ruchy
Dzisiaj idziemy na spotkanie ze znajomymi, których nie widzieliśmy hoho czasu. Każdy zadzieciony i to podwójnie.
L się wczoraj na swoją rodzinę wkurzył, bo chciałam zorganizować rodzinne jego urodziny i każdemu inna data pasuje. I żałosne, że mieszkamy w warszawie wszyscy, widzimy się raz na msc i nie mogą się jakoś ogarnąć, żeby wtedy i wtedy przyjechaća jego brat to nawet mu życzeń nie złożył
-
A propos Ice Tea - kupiłam wczoraj sobie Nestea cytrynową. Piję normalnie i rzuciłam okiem na skład, a tam... 0,1% ekstrakt z herbaty i tyle samo z cytryny. I to ma być herbata...Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Zakocona, bo z rodziną to najlepiej na zdjęciu
BTW, czytałam kilka dni temu artykuł w Polityce, że wg badań nie warto mieć rodzeństwa. Jedynacy są zazwyczaj lepiej wykształceni, lepiej sobie radzą w życiu i w związkach, a co najlepsze - im mniej dzieci, tym lepsze relacje w małżeństwie. Mąż wczoraj się śmiał, że Klementysia chyba sobie wzięła do serca ten artykuł i woli być jedynaczką, bo zapowiedziałam, że jak będę miała cc, to na drugie dziecko się nie zdecyduję
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jak ja lubie takie poranki w domu
Cisza , kawk, Wy i chlodek
Tylko sasiedzi sie trzaskaja
Ja sluz tood poczatku ciazy mam olty i to ponoc tez normalne .
Zaraz jade do sklepu po warzywa na rosolek , potem szybkie sprzatanie sypialni i skrecanie lozeczka i po poludniu wizyta an IP .
Trzymac kciuki dziewczyny ,zebym trafila na ludzkiego lekarza , ktory zrozumnie, ze juz dluzej pracowac nie moge !!!
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
To ja też coś o Ice tea;-) po wypiciu nestea właśnie stwierdziłam że to właśnie nie herbata a że cholera smaczne to trzeba coś wymyślić i mąż wpadł na pomysl żeby sok z cytryny wlać do wody i zmieszać z miodem i powiem Wam jest mega!! Jeszcze z lodówki, ma trochę słabszy smak niż nestea ale jest przepyszne i zdrowe:-)
A tak w ogóle dzień dobry po długiej nieobecności:-) czytałam raczej na bierzaco. Współczuję dolegliwości, gratuluję dużych maluszków i pięknych pokoikow:-) my już kończymy nasz remont i pokój Leona już tylko czeka na łóżeczko i dodatki:-) Jutro po prawie 3 tygodniach urlopu mąż wraca do pracy więc pewnie będę się częściej udzielać
Miłej niedzieli Wam życzęLexie, szczesliwa_mamusia21 lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Zakocona bo to rodzina...znajomi bez wahania przyszliby...
Nynusia no coraz blizej
Annggela współczuje nieprzespanej nocy...my przed pierwszą zasnęliśmy a o 3 obudził mnie deszcz i mój biegł na dwór schować motor. Ledwo położył się i kot chciał wyjść....długo nie mogłam zasnąć,niby zimno a jednak tak źle jakoś...ciągle boli mnie żołądek jak czegoś nie zjem...o 3jadłam i po 7wstalam przez kota to jemu jeść dałam i znowu kanapke zjeść trzeba...
Dzisiaj spać nir będę mogła bo jutro zamowienia dostane i jak to u mnie z ekscytacji będę myślała co jest w paczkach :oNynusia lubi tę wiadomość
-
Madu ja taka miksture pilam w I trymestrze jak mialam mdlosci . Tylko to mi wchodzilo
Pychota !!!
Oczywiscie pochwalisz sie pokojem Leona ?
Zakocona olej rodzine i zrob impreze dla znajomych . Maz napewno sie ucieszy
A tak wogole to Ty bardzo aktywna jestes ? Caly czas na wychodnym
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Tak, wiem właśnie, że tak to bywa z rodziną niestety. Ale i tak to przykre jest i mi L szkoda było wczoraj
I Paulla, to prawda, że o WIELE prościej ze znajomymi się spotkać. Wczoraj z innego miasta przyjechali nawet, a tu na 1,5 tyg przed nie mogę ustalić kiedy RODZINA się spotka
L wczoraj też ice tea zrobił, ale ja nie piłam, bo rano po chyba 2 tyg wypiłam trochę herbaty na goraco i potem to tętno mi tak skoczyło, więc sobie darowałam późniejsze picie.
Lojka, ja to mało aktywna jestem obecniedużo więcej wychodzilismy przed ciążą i mogłam potańczyć. Brakuje mi tego. Weekendy też mieliśmy spędzone na robieniu czegoś (zwiedzanie, działka, jakieś plenerowe meetingi itp), a teraz e domu koczujemy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 08:57
-
Rzeczywiscie malo nas w weekend;)
Ja tez po nieprzespanej nocy... Było mi sucho w ustach, nos sie zatykal...i jeszcze siku...a nad ranem mucha... Z tego wszystkiego aż mi cukier skoczył!
Ale za to wczoraj seks byl udany;) pierwszy w tak zaawansowanej ciazy;) no jutro fotografka wysyła nam zdjecia z sesji ciazowej;) juz nie moge sie doczekac;)
Lojka, trzyma kciuki za zwolnienie!:*lojkalojka, agaton lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]
-
polkosia wrote:Zakocona, bo z rodziną to najlepiej na zdjęciu
BTW, czytałam kilka dni temu artykuł w Polityce, że wg badań nie warto mieć rodzeństwa. Jedynacy są zazwyczaj lepiej wykształceni, lepiej sobie radzą w życiu i w związkach, a co najlepsze - im mniej dzieci, tym lepsze relacje w małżeństwie. Mąż wczoraj się śmiał, że Klementysia chyba sobie wzięła do serca ten artykuł i woli być jedynaczką, bo zapowiedziałam, że jak będę miała cc, to na drugie dziecko się nie zdecyduję
Ale bzdura....juz naprawdę nie maja o czym w tych gazetach pisać i z czego badań robic....
Mam kilku znajomych jedynakow, mogłabym tej gazecie podrzucić ich życiorysy.
ZakręconaOna lubi tę wiadomość
-
Zagladalam do Was cały weekend, ale nie udzielałam sie, bo bardzo zle sie czułam
zaparcia wróciły....wczoraj 2 godziny w kiblu spędziłam płacząc....musiałam zróbic sobie lewatywę z prysznica, to jeszcze nic, bo pierwszy raz w życiu byłam zmuszona grzebać sobie w tyłku palcem....wiecej szczegółów nie opisze, bo po co Wam to, ale ryczałam, ze wstydu i bezradności, a potem miałam tak spięty brzuch od tych męczarni, ze nie byłam w stanie funkcjonować, nospa nie pomogła .... Leżałam i płakałam, bo bałam sie o dzidzie....