Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dokładnie....dziewczynom sie sączy, sączy, a nam jak sie teraz zbierze to bedzie potop !!!
Odnośnie rozmarzenia....wlasnie dlatego juz loźeczko wstawiłam do sypialni, bo lubię na nie patrzeć i wyobrażać sobie, ze juz tam leżyszczesliwa_mamusia21, annggela, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny, nadrukowalyscie strasznie przez weekend, nie nadrobie:/ mam nadzieje ze wszystko u was ok?
Ja tez siary nie mam i jak juz pisalam nie spieszy mi sie do tego;)
W sypialni maly bedzie z nami w nocy i mamy dostawke a w dzien bedzie spal w swoim pokoju i tam ma lozeczko. -
Witajcie dziewczyny jak sie macie?
U nas wszystko wporzadku tak jak pisalam na fb nasza dzidzia w 32tyg 6 dniu wazyla okolo 2.5 kg wiec bedzie duza
Mnie dokucza bol miedzy mostkiem a macica chyba mi tam jelita uciska albo cos
Mam pytanie do mam ktore byly na warsztatach bezpieczny maluch czy fotelik ma byc ulozony tylem do kierunku jazdy czy przodem? Ja czytalam ze tylem ale moj brat sie ze mna kloci o to ze nie mam racji ze ma byc normalnie..
Poza tym po czesci spakowalam juz torbe do szpitala i jakos ciezko mi sie zmiescic podklady podpaski i ta cala chemia zajmuje strasznie duzo miejsca chyba bede musiala jakiejs wiekszej torby poszukac.. -
Ewalijka, nam w SR mówili, żeby wziąć co najwyżej 10 pieluch i 10 podpasek, bo w szpitalach nie ma miejsca na duże torby i położne się wkurzają. Ja pakuję mniej więcej po tyle, torbę mam niewielką. Drugą taką samą ilość zostawiam zapakowaną w domu, mąż mi dowiezie dzień czy dwa później
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:51
Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Polkosia, to dobry pomysł, by wziąć część, a resztę przygotować do dowiezienia. Też niedługo zamierzam się pakować i zastanawiałam się, gdzie ja to pomieszczę. Tym bardziej, że ja będę w szpitalu już od 38 tygodnia.
polkosia lubi tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
No właśnie, jak mężowi przygotuję, to bez problemu przywiezie. A znów też nie chcę całych walizek targać na porodówkę, a jednak trochę tego się zbiera...
Magnosia lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Dobry pomysl polkosia
ja sie np dowiedzialam ze w szpitalu nie chca moich ubranek bo ubieraja malucha w szpitalne ..argumentowały polozne to tym ze nie chca sluchac ze cos komus zgubia i ze rodzice maja pretensje. Tez tak to u was wyglada?
-
Ewalika tylem i to z wylaczona poduszką powietrzna.
A kolyska czy kosz mojzesza napewno jak dziecko zaczyna siadac staje sie niebezpieczne,poza tym ze maja okreslony tez zakres kg oczywiscie, ale czasem dziecko jest drobne a zaczyna siadac i to juz niebezpieczne.my tez nasza dostawke tak planujemy uzywac dopoki nie zacznie siadac -
Pamiętajcie też o rzeczach na wyjście dla się i maluszka. Ja nasze spakuję i mąż będzie je woził w bagażniku, by nie zapomnieć jak po nas przyjedzie z tego wszystkiego
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:03
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi.