Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Lojka super ! Ciesze sie ze sie udalo i Leoś podejrzany i sprawdzony
Ale mi zrobilas ochote na kawke mniam mniam
Tez własnie układałam ciuchy w szafie co prawda dopiero pół ale zawsze to już cos !
No i oczywiscie jeden worek idzie do oddania jak zawsze przy porzadkach , ostatnio oddałam dwa worki a i tak dalej malo miejsca , a czuje ze jutro bedzie jeszcze jeden worek ! Ja taka sentymentalna i trzymam wszystko eh ! No ale malymi kroczkami i jakos sie udalojkalojka, annggela, agaton lubią tę wiadomość
-
madu wrote:Leon z nami tez przynajmniej na poczatku, ale chciałam dodac jakiś dziecięcy akcent u niego w pokoju, poza tym chciałabym zeby w ciągu dnia spał u siebie
Madu, czyli masz dwa łóżeczka? Tzn pewnie to w sypialni to kolyska albo dostawka tak? -
Pytanko mam odnośnie kapturków na brodawki. Jak macie sutki wypukłe to też kupujecie awaryjnie np. na pękające brodawki? Słyszałam ze z Aventu są dość szerokie i sztywne.. Polecacie jakieś inne?
Polkosia odnośnie kremu na brodawki to ja zastanawiałam się nad Maltanem i lano maścią z Ziaji i jednak zdecyduje się na Ziajkę. Obydwu nie trzeba zmywać przed karmieniem ale Maltan zawiera glukozę wiec sobie daruje.polkosia lubi tę wiadomość
-
Babelek ja mam takie sterczace anteny, ze nie zamierzam narazie nic kupować, po za tym nie nastawian sie na najgorsze....a jeśli bedzie potrzeba to siostra mi kupi i tyle
po co sobie zawracać głowę tym teraz. Żadna z moich koleżankę nie musiała korzystać ani z nakładek, ani z kremów
szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
-
hej:)
Nynusia slicznie wygladacie !
lojka dobrze ze wreszcie na l4 , odpoczniesz i nazbierasz sił dla małego Leo
U Nas wczoraj nad miastem była jedna z najgorszych sytuacji w kraju jesli chodzi o nawałnice .. najpierw 3 razy była awaria pradu w całym miescie i okolicach a potem pradu juz nie było wcale az dziś do 15:00 ;/ Po całej tej akcji racalismy akurat wczoraj wieczorem od teściów i wszędzie jakies kawałki domów i drzewa na drodze masakra mówie wam ;/
Dzis myslałam ze sie ochłodzi ale od rana znowu temperatura w dzien naszła do 33 stopni wiec w Poznaniu nadal upał ..
Co do kremu na sutki ja także zamówiłam ziajkeNynusia lubi tę wiadomość
-
Jaroszka stojace anteny haha dobre
Ale tak tak ja tez sie dopisuje do tego , u mnie to samo
No i tez nie kupuje tego narazie
Angeela ja mam nadzieje ze jeszcze jutro drugi taki wor bedzie !
Lili o masakra ! No przez te upaly jak przyjdzie burza to wlasnie z takimi skutkami , u nas na Dolnym tez ładne burzy były ale tak jak mowisz po burzy slonce i znow duchotaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:15
jaroszka, annggela lubią tę wiadomość
-
Ja mam sterczące i duże, ale kupiłam "ochronnie". Wzięłam je na promocji -50% z Lovi, więc to duży koszt nie był. Na maść Ziaji też się zdecydowałam
My z góry nie korzystamy, bo mamy tam 4 pokoje, z czego 3 zajmują papugi, a 1 to biuro męża, a na dole mam pomieszczenia "mieszkalne", więc w sumie nie wiem czy będą dwa łóżeczka potrzebne, ale z drugiej strony pokój dziecka mam po drugiej stronie domu, a przypuszczam, że nie będzie mi się chciało kursować w nocy, stąd ten pomysł.jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Jaroszka no właśnie się zastanawiam czy jest sens kupować nakładki bo też mam wystające sutki. Krem jednak zakupie bo lanolina jest przydatna też w innych sytuacjach a ostatnio jak próbowałam uzyskać jakoś tą siarę(której i tak nie mam) to później mnie nieźle sutki piekły
-
Polkosia no jak były na promocji to żal nie brać
A z lozeczkiem to nie lepiej w sypialni postawić narazie? Ja tak zrobiłam - juz nawet stoi żebyśmy sie oswoili no i koty tez
Bąbelek u mnie tez brak siary, pewnie nam pocieknie w październikunie grzeb juz przy tych antenach :p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 18:24
agaton, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
U mnie tez pustostan
Czekamy cierpliwie moze jak Jaroszka mowi w pazdzierniku nas zaleje i jeszcze bedziemy plakac ze tak z nas cieknie ze nie mozemy nigdze wyjsc bo wkladki przemakaja
( ale sie rozmarzyłam ! )
My tez bedziemy mieli w sypialni na poczatek ale dopiero za 2 tyg je zloze koteczkow nie mam to nie ma kto sie przyzwyczajaclili_madlen, annggela lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Aaaaaa czyli w sypialni nie masz miejsca poprostu na takie duże łóżeczko?
Niestety nieŁóżko mamy 200, a pokój ma 280, więc lipa. Musiałoby stać nasze i dziecka od ściany do ściany.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn