Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Nynusia,ślicznie wyglądasz,super sukienka:)
U nas burzy nie będzie,w ogóle deszczu jeszcze przez tydzień nie zapowiadają,ale troszkę ma spaść temperatura do 27-28 stopni,to sie będzie dalo zyc moze:)
Madu,ja 6 lat mieszkałam w Krakowie,świetne miasto,tylko korki i smog straszne,ale sentyment mam ogromny i często tam bywam,bo dużo znajomych tam mamNynusia lubi tę wiadomość
-
Agaton oj smog jak nie powiem co. ciagle normy przekroczone. Ja na studia do Krk przyjechałam i juz zostałam
już będzie szedł 8 rok jak tu mieszkam, ale nie wykluczone, że się przeprowadzimy kiedyś gdzieś
Szczęsliwa jak bedziesz w PL to zapraszam po raz trzeci
Nynusia- pięknie
ach wąłsnie zamówiłam zasłonki i obrazki do pokoju MłodegoWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 16:17
szczesliwa_mamusia21, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
madu wrote:No to sie u Ciebie raczej nie zanosi- wspołczuję
u mnie już przeszło, temperatura spadła do jakiś 20 stopni i z czystym sumieniem moge powiedziec że jest zimno. Zapraszam do Krakowa!
-
annggela wrote:W Norwegii, mimo iz do kosciola nie chodza, nie sa wierzacymi to niedziela tu jest wolna od pracy ( z wyjatkiem stacji bezynowych, szpitali itp, u nas w miescie jest jeden mini sklepik gdzie mozna zakupy zrobic) tak samo nie mozna tu alkoholu w niedziele kupic.
W sumie to moze i dobrze, wszyscy maja wolne, cisza, spokój, z rodzinamozna posiedzieć. Powinien byc tylko jakis sklep otwarty dla tych co naprawde nie moga zrobic zakupów w tygodniu lub w week -
Nynusia wrote:Dziękuję dziewczynki bardzo
Mam jeszcze ze spacerku z psem ale się wstydzę bo wyglądam jak kluskajuzniebawem sie skończy kluseczkowanie
ZakręconaOna, madu, polkosia lubią tę wiadomość
-
Madu super dekoracja te obrazki
Nynusia ja tez kluseczka
Ja juz wrocilam ze szpitala .Troche sie zeszlo , bo musieli zrobic KTG . Oczywiscie skurczow brak ( 20% ) , szyjka 3cm - nie zmienila sie od popszedniego razu i mam zwolnienieCo prawda narazie do srody , ale dlatego , ze tego dnia mam wizyte u mojego gina i to on bedzie dalej dawal L4 .
Teraz pije kawke i chyba zabiore sie za sprzatnie .
Nawiazujac do rozmowy o ochraniaczach i karuzelach mam obie rzeczy . Tylko , ze ja np. ochraniacz mam niski i daje go tylko na jedna czesc lozeczka od strony sciany , a karuzela bedzie sluzyla mi na poczatku jako lampka .annggela, madu, szczesliwa_mamusia21, polkosia, jaroszka, lili_madlen, Magnosia, agaton, nat_alia lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015