Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona może u Was tez jakies załamanie pogody się szykuje. My tez zywkle niedziele spedzamy w wyrku a dziś to już wo ogóle mamy super lenia, nic nam się nie chce, obiad robilismy wczoraj wieczór więc mamy dzis luzik
Masz jakiś konkretny film na myśli?Z 'miłych' filmów na niedzielę mogę Ci polecić chef, podróż na sto stóp i mów mi vincent
21.10.2015 Leon -
Madu możliwe ale nie sadze:)
W Anglii żeby była burza z ulewa to cud musiałby się staćprędzej sam deszczyk
Mieszkam tu 3 rok i była 3 razy burza tylko:)
Wiesz co kochana ? Ja to bym horror jakiś obejrzała !uwielbiam i komedie i horrory: D
Szukam właśnie po necie nowości kinowych co już na necie leca -
madu wrote:Rah może i do Ciebie przyjdzie dzis trochę deszczu, z rana nic nie zapowiadało takiej burzy jak jest teraz, a leje tak, że świata nie widać.
-
A ja wlasnie zjadlam rosolek , no i skrecilismy szafe uff ! Nie lada wyzwanie
ale uwielbiam skrecac mebelki
Teraz tylko ukladac ciuchy ale to chyba jutro hihi bo juz nie mam sił !
Zakrecona ciagaj filmik i przytulaj sie i nie puszczaj przez dwa dni !
Zobaczysz zleci bardzo bardzo szybko :*
Arielka wow , ale to cudenko piekne
Tez slysze o tym "wyspij sie" , smiac mi sie chce bo ile moge spac i spac , wiecej niz potrzebuje nie pospie , ale no tak sie mowi to chyba wszyscy to mowia wlasnie
No a faktycznie jak sie patrzy na te rzeczy to ah.. juz tak blisko naszych dzidziusiow, a dopiero co byly dwie kreseczki -
annggela wrote:Zakrecona u Ciebie sklepy sa choc na chwile otwarte tu wszystko jest pozamykane w niedziele
U nas osiedlowe to do 21 otwarte, galerie tez długo, reszta w centrum to raczej otwarta chociaz do 16. -
No to sie u Ciebie raczej nie zanosi- wspołczuję
u mnie już przeszło, temperatura spadła do jakiś 20 stopni i z czystym sumieniem moge powiedziec że jest zimno. Zapraszam do Krakowa!
szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
rah wrote:Gdzie mieszkasz ze wszystko zamknięte?
U nas osiedlowe to do 21 otwarte, galerie tez długo, reszta w centrum to raczej otwarta chociaz do 16.szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
U nas w De tak samo tylko stacje i to w dużych miastach u nas w mniejszych chcesz zatankowac to wkladasz kartę placisz i lejesz paliwo , o sklepach to nie ma mowy nawet małych
dlatego zawsze robię zakupoy w sobotę żeby juz w ta niedziele nic nie zabrakło
Madu kocham Krakówco prawda byłam dwa razy tylko ale się zakochałam !
U nas ciągle deszcz i zimno odkąd wróciłam, może ta pogoda się do was zbliżamadu lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki wróciłam z chrzcin i jestem padnięta... nie umiałam wysiedziec.
Takie imprezki to już nie dla mnie.
Arielka masz talent na prawdę aż pozazdrościć!
U mnie burza przeszła i to potężna leje cały czas u od razu i wiele lepiej na dworze i w mieszkaniu także cieszy mnie to bardzoszczesliwa_mamusia21, madu, Arielka lubią tę wiadomość