Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona może u Was tez jakies załamanie pogody się szykuje. My tez zywkle niedziele spedzamy w wyrku a dziś to już wo ogóle mamy super lenia, nic nam się nie chce, obiad robilismy wczoraj wieczór więc mamy dzis luzik

Masz jakiś konkretny film na myśli?
Z 'miłych' filmów na niedzielę mogę Ci polecić chef, podróż na sto stóp i mów mi vincent
21.10.2015 Leon
-
Madu możliwe ale nie sadze:)
W Anglii żeby była burza z ulewa to cud musiałby się stać
prędzej sam deszczyk
Mieszkam tu 3 rok i była 3 razy burza tylko:)
Wiesz co kochana ? Ja to bym horror jakiś obejrzała !
uwielbiam i komedie i horrory: D
Szukam właśnie po necie nowości kinowych co już na necie leca -
Przydałoby sie troszke bo burza juz 3 razy nas w chu*a robiła! Wiało, grzmialo, błyskało i ani kropli wody! Z tydzien temu to w nocy z godzinę nad głowa grzmialo i nic...madu wrote:Rah może i do Ciebie przyjdzie dzis trochę deszczu, z rana nic nie zapowiadało takiej burzy jak jest teraz, a leje tak, że świata nie widać.
-
A ja wlasnie zjadlam rosolek , no i skrecilismy szafe uff ! Nie lada wyzwanie
ale uwielbiam skrecac mebelki
Teraz tylko ukladac ciuchy ale to chyba jutro hihi bo juz nie mam sił !
Zakrecona ciagaj filmik i przytulaj sie i nie puszczaj przez dwa dni !
Zobaczysz zleci bardzo bardzo szybko :*
Arielka wow , ale to cudenko piekne
Tez slysze o tym "wyspij sie" , smiac mi sie chce bo ile moge spac i spac , wiecej niz potrzebuje nie pospie , ale no tak sie mowi to chyba wszyscy to mowia wlasnie
No a faktycznie jak sie patrzy na te rzeczy to ah.. juz tak blisko naszych dzidziusiow, a dopiero co byly dwie kreseczki
-
Gdzie mieszkasz ze wszystko zamknięte?annggela wrote:Zakrecona u Ciebie sklepy sa choc na chwile otwarte tu wszystko jest pozamykane w niedziele

U nas osiedlowe to do 21 otwarte, galerie tez długo, reszta w centrum to raczej otwarta chociaz do 16. -
No to sie u Ciebie raczej nie zanosi- wspołczuję
u mnie już przeszło, temperatura spadła do jakiś 20 stopni i z czystym sumieniem moge powiedziec że jest zimno. Zapraszam do Krakowa!
szczesliwa_mamusia21, agaton lubią tę wiadomość
21.10.2015 Leon
-
W Norwegii, mimo iz do kosciola nie chodza, nie sa wierzacymi to niedziela tu jest wolna od pracy ( z wyjatkiem stacji bezynowych, szpitali itp, u nas w miescie jest jeden mini sklepik gdzie mozna zakupy zrobic) tak samo nie mozna tu alkoholu w niedziele kupic.rah wrote:Gdzie mieszkasz ze wszystko zamknięte?
U nas osiedlowe to do 21 otwarte, galerie tez długo, reszta w centrum to raczej otwarta chociaz do 16.
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
U nas w De tak samo tylko stacje i to w dużych miastach u nas w mniejszych chcesz zatankowac to wkladasz kartę placisz i lejesz paliwo , o sklepach to nie ma mowy nawet małych
dlatego zawsze robię zakupoy w sobotę żeby juz w ta niedziele nic nie zabrakło 
Madu kocham Kraków
co prawda byłam dwa razy tylko ale się zakochałam !
U nas ciągle deszcz i zimno odkąd wróciłam, może ta pogoda się do was zbliża
madu lubi tę wiadomość
-
Hej laseczki wróciłam z chrzcin i jestem padnięta... nie umiałam wysiedziec.
Takie imprezki to już nie dla mnie.
Arielka masz talent na prawdę aż pozazdrościć!
U mnie burza przeszła i to potężna leje cały czas u od razu i wiele lepiej na dworze i w mieszkaniu także cieszy mnie to bardzo
szczesliwa_mamusia21, madu, Arielka lubią tę wiadomość