Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta. Wczoraj miałam podły humor i wolałam się nie udzielać.
Faktycznie zamiast nadrabiania 15 stron było tylko kilka
Jaroszka, ja miałam raz tylko taką sytuację i to na drugi dzień z rana po kawie mi przeszło...mogę tylko współczuć
Temat karuzelek - Arielka, jak się parzy na takie milusie rzeczy, to aż się doczekać cholera nie mogę!!! Właśnie co do karuzelek - czy to prawda, że na początku dziecku najlepiej kupować czarno-białe rzeczy, bo takie kontrasty najlepiej są dla niego widoczne?? Gdzieś kiedyś czytałam, ale może mi się coś mylło... -
Mika, dokładnie tak jest przez pierwsze tygodnie dzieci najlepiej widzą kontrasty dlatego czarno białe obrazki sa dlla nich najbardziej ciekawe, potem kolory: zielony, czerwony i niebieski o ile sie nie mylę (a może żłoty) musze sprawdzić
No i zasięg wzroku to 20 cm max
21.10.2015 Leon -
polkosia wrote:No właśnie, wydawało mi się, że już ktoś pisał o Bepantenie na sutki
Ja wyszłam na chwilę i koszyk się wyzerował, ale zła jestem...
-
Ooo to dziewczynki opiszcie mi to jeśli Wam się chce
chętnie się doedukuję
W Polsce lepiej mi będzie kupić takie rzeczy, bo są 100 razy piękniejsze niż w tym zadupiu gdzie mieszkam w DE.
A ten zestaw Minky, który któraś z Was wrzuciła z allegro - faktycznie to samo, a opiniami się cieszy, bo czytam komentarze. Czekam tylko na odp sprzedającej i zamawiam -
http://www.pakamera.pl/wiorki-0_s12198809.htm stronka gdzie można zamówic obrazki do przywiązania na lóżeczko
i strona z linkami do innych sklepow gdzie można znalesc kontarstowe zabawki:)http://www.kupujepolskieprodukty.pl/2014/05/polskie-czarno-biae-zabawki-dla.html
Bąbelek lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Magnosia tez uważam , ze sobie poradze:) czas na sen tez znajdę na pewno
A w ciąży właśnie śmieje się jak ktoś mi mówi , wyspij się na zapas itp no kurcze nie da się na zapas wyspac a pozatym jeszcze żeby wgle pod koniec w ciąży się wyspac to szok jak miewa się wiele bezcennych nocy !
Rah no właśnie tez tak uważam co do karuzeli wiec z czasem zostanie ona zakupiona:)Magnosia lubi tę wiadomość
-
Zakręcona,Madu, Agaton, pewnie, kto da radę jak nie my
Arielka, piękne rzeczy robiszWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:40
ZakręconaOna, madu, Arielka, agaton lubią tę wiadomość
Szymon ❤ ur. 30.09.2015r. ❤
Hania ❤ ur. 18.01. 2019r.❤
Św. Dominiku czuwaj nad moimi dziećmi. -
madu wrote:My od rana siedzimy w lożku, własnie zaczyna się u mnie jakas nawałnica, w mieszkaniu jest ciemno jak o 21 ;/
U mnie dziś skwar w Anglii , wielki ! Rano jak wstalam to łeb jak sklep , szybko kawa poszła w ruch i przeszło ! Teraz na sekundke słońce zaszło to aż tak nie grzeje ! Szok
A Ja dziś wstalam , sniadanko dla siebie i misia przygotowalamon poszedł się zdrzemnac jeszcze a Ja troszkę na tablet weszlam i lukam TV . Kąpiel zaraz i za obiadek się biorę
poszukam jakiegoś filmu na necie i włączymy sobie a pozniej się okaże:)
Ah zapomnialabym , dziś muszę na szykować rzeczy do paczki do Pl !
Za dwa dni wylot: ( -
Angela po wczorajszej imprezce powiadacz taxi się stalas: D
Ja ogólnie tez za Niedzielami nigdy nie przepadalam ...
Zawsze zamula , nic w TV , sklepy krótko czynne , zaraz poniedzialek i o :pWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 13:53
-
madu wrote:My od rana siedzimy w lożku, własnie zaczyna się u mnie jakas nawałnica, w mieszkaniu jest ciemno jak o 21 ;/