Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zelma wrote:Dziewczyny,
czy któraś kupiła pieluszki tetrowe/flanelowe, które są teraz w Biedronce w promocji i może się wypowiedzieć odnośnie jakości? Opłaca się kupić? Mam na myśli takie pakiety po 5 sztuk białe albo po 3 kolorowe.
Z góry dzięki!
Tak, kupowałam. Chodzi Ci o tetrowe 5-pak za 14.99? i flanelowe nie wiem za ile, bo nie kupowałam. Tetrowe kupiłam i powiem Ci, że lepsze niż te w pepco co widziałam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:09
Zelma lubi tę wiadomość
-
Mika , tam gdzie bede rodzic ide dopiero we wrzesniu wiec jak sie dowiem dokladnie to Ci napisze , ale np w takim szpitalu ktory wlasnie juz przeniesli ( kolezanki rodzily) to nic nie trzeba bylo brac wszystko Ci daja co potrzebujesz i co maluch potrzebuje , masz osobny pokoj gdzie sa wanienki kremy plyny pampersy itd , idziesz mozesz umyc malucha ubrac w co chcesz przewinac itd . Ale co szpital to jest inaczej niektore nie posiadaja tego pomieszczenia. Zobacze jak bedzie w moim i Ci napisze bo sama jestem ciekawa
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Mika , tam gdzie bede rodzic ide dopiero we wrzesniu wiec jak sie dowiem dokladnie to Ci napisze , ale np w takim szpitalu ktory wlasnie juz przeniesli ( kolezanki rodzily) to nic nie trzeba bylo brac wszystko Ci daja co potrzebujesz i co maluch potrzebuje , masz osobny pokoj gdzie sa wanienki kremy plyny pampersy itd , idziesz mozesz umyc malucha ubrac w co chcesz przewinac itd . Ale co szpital to jest inaczej niektore nie posiadaja tego pomieszczenia. Zobacze jak bedzie w moim i Ci napisze bo sama jestem ciekawa
OkejNo ja pojęcia nie mam. Ale jak przyjadę do DE też bedę mieć wizytę 31, zapytam (jeśli się dogadam) i Ci napiszę
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Hej kobietki
i do nas w okolice Szczecina burza zawitała
czytałam, że rozmawiacie o masciach na sutki. Dla mnie nie ma lepszej niż bepanthen. U mnie sprawdzony i nie trzeba zmywać przed karmieniem
Przepraszam Jaroszke za dalszy brak suwaczka ale jestem na tel. a tu się nie da, ale jak przejdę na laptopa to się poprawie
aha i obniżył mi się brzuszek a prawie całodzienna zgaga minęła bezpowrotnie !
aanaa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
magdallenee wrote:Przepraszam Jaroszke za dalszy brak suwaczka ale jestem na tel. a tu się nie da, ale jak przejdę na laptopa to się poprawie
Hahaha Jaroszka siejesz postrach. Magdallenee powiedz jeszcze raz, w którym tygodniu jesteś to w razie problemów będę odpowiadać Jaroszce w ramach suwaczkaWiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 19:32
jaroszka lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/df0b881bfc89.jpg
Klementysia z ostatniego USGmagdallenee, Mikejla, ~Rewianka~, Lexie, madu, soraya, aanaa, agaton, agania, paula1, ss, ewwiel, onka, Magnosia, Lucy7, Bąbelek, Muffinka1019, lili_madlen, Nynusia, stokrotka25, jaroszka, Natka88, nat_alia, zakocona, miska2503 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny zanim Was nadrobię dziś to muszę zapytać o pampersy:)
Te, które zamawiały 'Pampers' to które :
a) http://www.aptekagemini.pl/pieluszki-pampers-premium-newborn-30szt.html
b) http://www.aptekagemini.pl/pieluszki-pampers-newbaby-newborn-2-5-kg-43-sztuki.html
Czy jeszcze inne? I wiecie czym one się różnią?