Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, guguły to są niedojrzale jabłka :D

szczesliwa_mamusia21, Mikejla, annggela, nick nieaktualny, agania, lojkalojka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Chociaż Milo spędzonego czasu we dwoje a nie takiego mijania się po domu ! :(
    Kurde chyba jeszcze burza idzie u mnie bo cala telewizja mi się zacina , nigdy problemów nie miałam z nią nawet w burze ... Albo niezła gdzieś w pl jest ie tad takie przycinanie

Buuuuu :( moze on tak reaguje na ta sytuacje, ze wyjeżdzasz ? Czekałas pewnie na inicjatywę z jego strony? Czemu nie przejęłas pałeczki skoro miałaś ochotę?

PS. Dzieki :* wiem i pamietam! ze tez masz "te" problemy.....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Buuuuu :( moze on tak reaguje na ta sytuacje, ze wyjeżdzasz ? Czekałas pewnie na inicjatywę z jego strony? Czemu nie przejęłas pałeczki skoro miałaś ochotę?

PS. Dzieki :* wiem i pamietam! ze tez masz "te" problemy.....
    Kochana jeśli chodzi Ci o seks to nawet na myśli tego za mocno nie miałam , bardziej o zwykłą rozmowę , mile spędzony czas .
    Próbowałam , powiedzialam , ze mi przykro tak aż do łez mnie to doprowadziło a on poszedł sobie na gore , po czym okazało się , ze kąpać i wrócił . Niby sobie siedzimy juz normalnie , gadamy .
    Pewnie reaguje tak tez na mój wyjazd i nic w tym dziwnego: (
    Przykre kurde to takie , jutro juz poniedziałek: ( pieprzona szkoła , lekarze i zwolnienia i wgle ! Aaaaa aaaaa jaka mam ochotę krzyczeć i ryczec

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że niektóre rozbawiłam :) dzięki temu samej mi się banan na ryjku zrobił :) a to rzadkość ostatnio :)
    Bąbelek jakoś mi umknęły w wierszyku guguły :D jakoś bardziej skupiłam się na ...wnie :D a one były wtrącone przez kogoś kto wstawił wierszyk :) ja tylko wkleiłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 23:54

jaroszka lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zak wiem, ze nie o seks chodziło , bo tez potrzebowałabhm w takiej sytuacji tego samego co Ty....:(
    Tak jak wspomniałas, każdy radzi sobie z ta trudna sytuacja inaczej....by the way moze sie gniewa na ciebie za fryzurę jaka mu zafundowalas? :p

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to nie Ja ! Hahhahahahahha
    Cholernik sam poszedł się ogolic ( pierwszy raz w życiu na lyso) i Ja robilam obiad w kuchni , przyszedł ogolony a fotka na FB i podpis zwalił mnie z nóg hahaha cwaniaczek: D

Eh , mam nadzieje ze będzie lepiej zaraz jakoś , ze jutro jeszcze dżin normalnie spedzimy chociaż na noc do pracy idzie: ( chciał wziac wolne na jutro ale nie było szefa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:20

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz! Chęci tez sie liczą :)

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka to nie Ja ! Hahhahahahahha
    Cholernik sam poszedł się ogolic ( pierwszy raz w życiu na lyso) i Ja robilam obiad w kuchni , przyszedł ogolony a fotka na FB i podpis zwalił mnie z nóg hahaha cwaniaczek: D

Eh , mam nadzieje ze będzie lepiej zaraz jakoś , ze jutro jeszcze dżin normalnie spedzimy chociaż na noc do pracy idzie: ( chciał wsiąść wolne na jutro ale nie było szefa :/

hm...mój mężulek sięnie obraził za "brak czubka" na głowie, to wiesz hahaha...włąśnie sobie przypomniałam co mu zrobiłam przed wyjazdem :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah te nasz FACETY :P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...
    I tak źle i tak źle ! Masakra

jaroszka, Mikejla lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce mi założyć ograniczenie na dostęp do kompa!!! Hahah no jaja jakieś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:26

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:

zleź z tego tableta bo ekran pęknie, jakby nie patrzeć trochę kg Ci przybyło....

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Chce mi założyć ograniczenie na dostęp do kompa!!! Hahah no jaja jakieś

Kontrola rodzicielska? hahahaahahaha

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    zleź z tego tableta bo ekran pęknie, jakby nie patrzeć trochę kg Ci przybyło....

:D hehe

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę w kimke :)

Dobranoc suczki ! Pamiętacie ta piosenkę " hej suczki na na na na my znamy Wasze sztuczki na na na na " :D

Mikejla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyyyyyyyy ... Kontrola rodzicielska dokładnie !
    :D

Dobranoc Jaroszka śpij dobrze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :).
    Fajne te wasze pogadpuchy wieczorem :D wierszyk wymiata!

Są tu dziś wizytujace mamusie ? Jak tak to kciuki zaciskam!

Mam nadzieje ze wasze nocki były w pełni przespane ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey:)

Ja wczoraj cieszyłam się kolejnym miło spędzonym dniem z R <3 obiad na 13 a po 14 rodzice przyjechali:) tata nareszcie zobaczył coś więcej niż surowe 4ściany i był w szoku :D był tu na samym początku tylko :D umówiliśmy się z nim,że na początku września centralne przyjedzie podłączyć z R. :) a mama totalnie mnie zaskoczyła bo patrzyła gdzie będzie łóżeczko i mówi,że mamy nowe kupić i ladne a oni kupią nam wózek ;) w sumie super ale kurcze jednak wybierać chciałabym sama,więc wolałabym żeby dołożyła do wózka a wieczorem napisała że łóżeczko już nam zamówiła hmmm czas wybrać się do mamy z zlać po dupsku :D

Mika wierszyk superrrr :D

Jaroszka eeeee ograniczenia dziecku może dać ;)

ZakreconaOna będzie dobrze choć mogło być lepiej :*

Nynusia piękne zdjątko <3

Szczęśliwa ranny ptaszku idź jeszcze spać:*

Również kciuki za dzisiejsze wizytujące:* ja na rano spodziewam się siostry...będę uczyć ją matmy na poprawkę...ehhh
    R w pracy już a ja dzisiaj dostanę swoje paczki :D lol tak się cieszę a przyjdzie co do czego to wyjdzie że coś nie tak :P

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry a raczej może być zły:)
    Cala nocka w plecy , kręcenie się , probowanie usnac jak się uda przysnac to nagły zryw ... W życiu takiej nocki beznadziejnie nie przespanej nie miałam ! :/ masakra
    Aż wstalam zrobić soobie piciu , zjeść kanapke bo cos glodek mnie naszedl lekki i leże , mam nadzieje ze przysne zaraz i pospie chociaż troszkę . Eh , jeszcze te bezdechy dość mocne od wczoraj ...

Paulla faaaajnie ale jedź Mamie utrzyj nochala za to samodzielne zamawianianie: D
    Szczęśliwa pewnie parę Mamusiek się znajdzie na wizytacje dziś .

Jeeeej Ja rano wylatuje: ( a w środę wizytuje sama

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1777 1778 1779 1780 1781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ