WIELKA AKCJA PŁODNOŚCI   

Twoje starania o dziecko przedłużają się?
Sprawdź czy możesz skorzystać z dofinansowania
w Klinice Polmedis.
Sprawdź
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Bąbelek Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla, guguły to są niedojrzale jabłka :D

szczesliwa_mamusia21, Mikejla, annggela, ~Rewianka~, agania, lojkalojka, agaton, Nynusia lubią tę wiadomość

atdc6iyehd9qphks.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Chociaż Milo spędzonego czasu we dwoje a nie takiego mijania się po domu ! :(
    Kurde chyba jeszcze burza idzie u mnie bo cala telewizja mi się zacina , nigdy problemów nie miałam z nią nawet w burze ... Albo niezła gdzieś w pl jest ie tad takie przycinanie

Buuuuu :( moze on tak reaguje na ta sytuacje, ze wyjeżdzasz ? Czekałas pewnie na inicjatywę z jego strony? Czemu nie przejęłas pałeczki skoro miałaś ochotę?

PS. Dzieki :* wiem i pamietam! ze tez masz "te" problemy.....

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Buuuuu :( moze on tak reaguje na ta sytuacje, ze wyjeżdzasz ? Czekałas pewnie na inicjatywę z jego strony? Czemu nie przejęłas pałeczki skoro miałaś ochotę?

PS. Dzieki :* wiem i pamietam! ze tez masz "te" problemy.....
    Kochana jeśli chodzi Ci o seks to nawet na myśli tego za mocno nie miałam , bardziej o zwykłą rozmowę , mile spędzony czas .
    Próbowałam , powiedzialam , ze mi przykro tak aż do łez mnie to doprowadziło a on poszedł sobie na gore , po czym okazało się , ze kąpać i wrócił . Niby sobie siedzimy juz normalnie , gadamy .
    Pewnie reaguje tak tez na mój wyjazd i nic w tym dziwnego: (
    Przykre kurde to takie , jutro juz poniedziałek: ( pieprzona szkoła , lekarze i zwolnienia i wgle ! Aaaaa aaaaa jaka mam ochotę krzyczeć i ryczec

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cieszę się, że niektóre rozbawiłam :) dzięki temu samej mi się banan na ryjku zrobił :) a to rzadkość ostatnio :)
    Bąbelek jakoś mi umknęły w wierszyku guguły :D jakoś bardziej skupiłam się na ...wnie :D a one były wtrącone przez kogoś kto wstawił wierszyk :) ja tylko wkleiłam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 23:54

jaroszka lubi tę wiadomość

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 16 sierpnia 2015, 23:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zak wiem, ze nie o seks chodziło , bo tez potrzebowałabhm w takiej sytuacji tego samego co Ty....:(
    Tak jak wspomniałas, każdy radzi sobie z ta trudna sytuacja inaczej....by the way moze sie gniewa na ciebie za fryzurę jaka mu zafundowalas? :p

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jaroszka to nie Ja ! Hahhahahahahha
    Cholernik sam poszedł się ogolic ( pierwszy raz w życiu na lyso) i Ja robilam obiad w kuchni , przyszedł ogolony a fotka na FB i podpis zwalił mnie z nóg hahaha cwaniaczek: D

Eh , mam nadzieje ze będzie lepiej zaraz jakoś , ze jutro jeszcze dżin normalnie spedzimy chociaż na noc do pracy idzie: ( chciał wziac wolne na jutro ale nie było szefa :/

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:20

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    O widzisz! Chęci tez sie liczą :)

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ZakręconaOna wrote:
    Jaroszka to nie Ja ! Hahhahahahahha
    Cholernik sam poszedł się ogolic ( pierwszy raz w życiu na lyso) i Ja robilam obiad w kuchni , przyszedł ogolony a fotka na FB i podpis zwalił mnie z nóg hahaha cwaniaczek: D

Eh , mam nadzieje ze będzie lepiej zaraz jakoś , ze jutro jeszcze dżin normalnie spedzimy chociaż na noc do pracy idzie: ( chciał wsiąść wolne na jutro ale nie było szefa :/

hm...mój mężulek sięnie obraził za "brak czubka" na głowie, to wiesz hahaha...włąśnie sobie przypomniałam co mu zrobiłam przed wyjazdem :P

• ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ah te nasz FACETY :P

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...
    I tak źle i tak źle ! Masakra

jaroszka, Mikejla lubią tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chce mi założyć ograniczenie na dostęp do kompa!!! Hahah no jaja jakieś

Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:26

relgh371crdcdbv2.png
  • Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:

zleź z tego tableta bo ekran pęknie, jakby nie patrzeć trochę kg Ci przybyło....

• Mikejla Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka wrote:
    Chce mi założyć ograniczenie na dostęp do kompa!!! Hahah no jaja jakieś

Kontrola rodzicielska? hahahaahahaha

• jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mikejla wrote:
    zleź z tego tableta bo ekran pęknie, jakby nie patrzeć trochę kg Ci przybyło....

:D hehe

relgh371crdcdbv2.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Idę w kimke :)

Dobranoc suczki ! Pamiętacie ta piosenkę " hej suczki na na na na my znamy Wasze sztuczki na na na na " :D

Mikejla, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 00:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Yyyyyyyyyy ... Kontrola rodzicielska dokładnie !
    :D

Dobranoc Jaroszka śpij dobrze:)

de7e166350.png

b2727090e5.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 05:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry :).
    Fajne te wasze pogadpuchy wieczorem :D wierszyk wymiata!

Są tu dziś wizytujace mamusie ? Jak tak to kciuki zaciskam!

Mam nadzieje ze wasze nocki były w pełni przespane ! :)

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 05:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hey:)

Ja wczoraj cieszyłam się kolejnym miło spędzonym dniem z R <3 obiad na 13 a po 14 rodzice przyjechali:) tata nareszcie zobaczył coś więcej niż surowe 4ściany i był w szoku :D był tu na samym początku tylko :D umówiliśmy się z nim,że na początku września centralne przyjedzie podłączyć z R. :) a mama totalnie mnie zaskoczyła bo patrzyła gdzie będzie łóżeczko i mówi,że mamy nowe kupić i ladne a oni kupią nam wózek ;) w sumie super ale kurcze jednak wybierać chciałabym sama,więc wolałabym żeby dołożyła do wózka a wieczorem napisała że łóżeczko już nam zamówiła hmmm czas wybrać się do mamy z zlać po dupsku :D

Mika wierszyk superrrr :D

Jaroszka eeeee ograniczenia dziecku może dać ;)

ZakreconaOna będzie dobrze choć mogło być lepiej :*

Nynusia piękne zdjątko <3

Szczęśliwa ranny ptaszku idź jeszcze spać:*

Również kciuki za dzisiejsze wizytujące:* ja na rano spodziewam się siostry...będę uczyć ją matmy na poprawkę...ehhh
    R w pracy już a ja dzisiaj dostanę swoje paczki :D lol tak się cieszę a przyjdzie co do czego to wyjdzie że coś nie tak :P

szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ZakręconaOna Autorytet

Wysłany: 17 sierpnia 2015, 06:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry a raczej może być zły:)
    Cala nocka w plecy , kręcenie się , probowanie usnac jak się uda przysnac to nagły zryw ... W życiu takiej nocki beznadziejnie nie przespanej nie miałam ! :/ masakra
    Aż wstalam zrobić soobie piciu , zjeść kanapke bo cos glodek mnie naszedl lekki i leże , mam nadzieje ze przysne zaraz i pospie chociaż troszkę . Eh , jeszcze te bezdechy dość mocne od wczoraj ...

Paulla faaaajnie ale jedź Mamie utrzyj nochala za to samodzielne zamawianianie: D
    Szczęśliwa pewnie parę Mamusiek się znajdzie na wizytacje dziś .

Jeeeej Ja rano wylatuje: ( a w środę wizytuje sama

szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość

de7e166350.png

b2727090e5.png
‹‹ 1777 1778 1779 1780 1781 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Masturbacja - 9 najczęstszych pytań o samozaspokojenie!

Masturbacja to jeden z największych tematów tabu - dlaczego tak się dzieje? Czy kobiety się masturbują? Czy masturbacja w związku jest normalna? Kiedy masturbacja może być niebezpieczna, a kiedy może przynosić korzyści? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ