Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
ZakręconaOna wrote:Chociaż Milo spędzonego czasu we dwoje a nie takiego mijania się po domu !
Kurde chyba jeszcze burza idzie u mnie bo cala telewizja mi się zacina , nigdy problemów nie miałam z nią nawet w burze ... Albo niezła gdzieś w pl jest ie tad takie przycinanie
Buuuuumoze on tak reaguje na ta sytuacje, ze wyjeżdzasz ? Czekałas pewnie na inicjatywę z jego strony? Czemu nie przejęłas pałeczki skoro miałaś ochotę?
PS. Dzieki :* wiem i pamietam! ze tez masz "te" problemy..... -
jaroszka wrote:Buuuuu
moze on tak reaguje na ta sytuacje, ze wyjeżdzasz ? Czekałas pewnie na inicjatywę z jego strony? Czemu nie przejęłas pałeczki skoro miałaś ochotę?
PS. Dzieki :* wiem i pamietam! ze tez masz "te" problemy.....
Próbowałam , powiedzialam , ze mi przykro tak aż do łez mnie to doprowadziło a on poszedł sobie na gore , po czym okazało się , ze kąpać i wrócił . Niby sobie siedzimy juz normalnie , gadamy .
Pewnie reaguje tak tez na mój wyjazd i nic w tym dziwnego: (
Przykre kurde to takie , jutro juz poniedziałek: ( pieprzona szkoła , lekarze i zwolnienia i wgle ! Aaaaa aaaaa jaka mam ochotę krzyczeć i ryczec -
Cieszę się, że niektóre rozbawiłam
dzięki temu samej mi się banan na ryjku zrobił
a to rzadkość ostatnio
Bąbelek jakoś mi umknęły w wierszyku gugułyjakoś bardziej skupiłam się na ...wnie
a one były wtrącone przez kogoś kto wstawił wierszyk
ja tylko wkleiłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 sierpnia 2015, 23:54
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka to nie Ja ! Hahhahahahahha
Cholernik sam poszedł się ogolic ( pierwszy raz w życiu na lyso) i Ja robilam obiad w kuchni , przyszedł ogolony a fotka na FB i podpis zwalił mnie z nóg hahaha cwaniaczek: D
Eh , mam nadzieje ze będzie lepiej zaraz jakoś , ze jutro jeszcze dżin normalnie spedzimy chociaż na noc do pracy idzie: ( chciał wziac wolne na jutro ale nie było szefaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 00:20
jaroszka lubi tę wiadomość
-
ZakręconaOna wrote:Jaroszka to nie Ja ! Hahhahahahahha
Cholernik sam poszedł się ogolic ( pierwszy raz w życiu na lyso) i Ja robilam obiad w kuchni , przyszedł ogolony a fotka na FB i podpis zwalił mnie z nóg hahaha cwaniaczek: D
Eh , mam nadzieje ze będzie lepiej zaraz jakoś , ze jutro jeszcze dżin normalnie spedzimy chociaż na noc do pracy idzie: ( chciał wsiąść wolne na jutro ale nie było szefa
hm...mój mężulek sięnie obraził za "brak czubka" na głowie, to wiesz hahaha...włąśnie sobie przypomniałam co mu zrobiłam przed wyjazdem -
Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...
-
jaroszka wrote:Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...
jaroszka, Mikejla lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:Taaaa ja z moim poklocona....krzyczy na mnie, ze siedzę na tablecie....ze jestem chora on nie moze spać to mu mowię idę do drugiego pokoju...to on do mnie; po co i tak nie zasnę! A ja mowię: no przecie nie bede ci świecić...a on : nie zasnę sam w łóżku....ja pierdzuele co za typ...
zleź z tego tableta bo ekran pęknie, jakby nie patrzeć trochę kg Ci przybyło....jaroszka lubi tę wiadomość
-
Hey:)
Ja wczoraj cieszyłam się kolejnym miło spędzonym dniem z Robiad na 13 a po 14 rodzice przyjechali:) tata nareszcie zobaczył coś więcej niż surowe 4ściany i był w szoku
był tu na samym początku tylko
umówiliśmy się z nim,że na początku września centralne przyjedzie podłączyć z R.
a mama totalnie mnie zaskoczyła bo patrzyła gdzie będzie łóżeczko i mówi,że mamy nowe kupić i ladne a oni kupią nam wózek
w sumie super ale kurcze jednak wybierać chciałabym sama,więc wolałabym żeby dołożyła do wózka a wieczorem napisała że łóżeczko już nam zamówiła hmmm czas wybrać się do mamy z zlać po dupsku
Mika wierszyk superrrr
Jaroszka eeeee ograniczenia dziecku może dać
ZakreconaOna będzie dobrze choć mogło być lepiej :*
Nynusia piękne zdjątko
Szczęśliwa ranny ptaszku idź jeszcze spać:*
Również kciuki za dzisiejsze wizytujące:* ja na rano spodziewam się siostry...będę uczyć ją matmy na poprawkę...ehhh
R w pracy już a ja dzisiaj dostanę swoje paczkilol tak się cieszę a przyjdzie co do czego to wyjdzie że coś nie tak
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry a raczej może być zły:)
Cala nocka w plecy , kręcenie się , probowanie usnac jak się uda przysnac to nagły zryw ... W życiu takiej nocki beznadziejnie nie przespanej nie miałam !masakra
Aż wstalam zrobić soobie piciu , zjeść kanapke bo cos glodek mnie naszedl lekki i leże , mam nadzieje ze przysne zaraz i pospie chociaż troszkę . Eh , jeszcze te bezdechy dość mocne od wczoraj ...
Paulla faaaajnie ale jedź Mamie utrzyj nochala za to samodzielne zamawianianie: D
Szczęśliwa pewnie parę Mamusiek się znajdzie na wizytacje dziś .
Jeeeej Ja rano wylatuje: ( a w środę wizytuje samaszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość