Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Witam tez z rana
W związku z przeprowadzką do nowego domku nie miałam czasu, żeby pisać, ale starałam się czytać na bieżąco, chociaz tyle piszecie, że było ciężko
Od tyg jesteśmy na swoim, po malu przyzwyczajamy się do nowej sytuacji i ogarniamy wszystko.
Wczoraj niestety mój M musiał znowu po tyg wyjechać, więc było smutno i płacz
Nie mogłam w nocy spać, co chwila do łazienki chodziłam i czuwalam czy burzy nie będzie bo zapowiadali, a po ostatnich przeżyciach boję się jak cholerka..
Musze jeszcze dokupić kosmetyczne rzeczy i wyprawka chyba będzie ogarnieta. Łóżeczko jest, pościel tez, wózek jest i ubranka, komoda zamówiona i ma być w czwartek, także po malu zbliżamy się do końca.
Co do wizyt to ja mam dzisiaj na 8.40 i dam znać jak wrócę
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
polkosia, Magnosia, lojkalojka, madu, soraya, agaton, Lexie, annggela, szczesliwa_mamusia21, Blondik, Nynusia lubią tę wiadomość
Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Zakręcona, poczujesz po ruchach w zupełnie innym miejscu, jeśli się przekręci. My wczoraj wściekaliśmy się w basenie i córa na pewno fiknęła - kobie w prawy bok! Tylko nie jestem pewna czy główkowo jest, może teraz poprzecznie, bo w lewym czuję takie smyranie jak rączkami, ale to i tak spoko, bo przynajmniej coś tam się dzieje
Niestety USG nie mam żadnego zaplanowanego na razie, więc nie wiem kiedy to sprawdzimy.
A mąż chyba mnie podczytuje na forum, bo wczoraj znowu zafundował mi trochę przyjemnościJa nie wiem co mu się stało
Magnosia, lojkalojka, jaroszka, nat_alia, annggela, Blondik, lili_madlen lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hey babeczki
Zakrecona mam nadzieje , ze mezus sie wykaze i dzisiaj zapewni ci dzien czulosci i przytulanek .
Paulla fajnie , ze rodzice cos fundna wnukowi , ale koniecznie pogadaj z mamaa kto mam ostateczne slowo w wyborze wozka lub lozeczka .
polkosia teraz to ci zazrdoszcze tych pieszczotMoj to tylko wycaluje mnie i tyle czulosci
Mikejka wiersz wymiata
Trzymam kiuki za wizyty !!! troche ich bedzie
Paula1 to super , ze juz u siebie !
Ja wczoraj padlam o 22 .
Dzien u mnie zapowiada sie pracowicie i jezdzaco .Najpier badania , potem ubezpieczalnia , wizyta w pracy , zakupy i sprzatanie . Dam radeA jak zaczne tak oniedzialek to potem caly tydzien bede aktywna
polkosia, paula1 lubią tę wiadomość
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dzien dobry
Zakrecona głowa do góry! Dzisiaj ostatni dzien zrób wszystko żeby był wyjątkowy :*
Jolka, a Ty sie nie przeforsuj!
Polkosia i o co tyle krzykuja tam wiedziałam, ze Klementysia to mądra dziewczynka
Obie Pauliny widzę w świetnym nastroju
Mnie ciagle kłuje ten prawy jajnik, albo coś w jego obrębie...cholera trochę mnie to martwi....
Aaaaa w tym tygodniu w czw zaczynm szkole rodzenia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 08:27
polkosia lubi tę wiadomość
-
Mnie czasem też tak kłuje, w różnych miejscach. Może coś uciska tam?
Ja już od 7 sprzątam, muszę dokończyć tą pieprzoną kuchnię, a jutro może odmaluję ściany w sypialni, bo mam jedną strasznie brudną przez psy, a potem to już nie będzie pewnie ani czasu ani chęci.jaroszka lubi tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
To dzisiaj sporo wizyt się szykuje. Trzymam kciuki
Ja juz siedzę i czekam na wizytę... No i po zwazeniu wyszło że mam + 15 kg. Od ostatniej wizyty +4, ale to chyba też od tego że strasznie puchna mi nogi i dłonie, że aż boli czasem.Nasza księżniczka Zuzia już jest z nami od 15.09. -
Polkosia wiem .
Mój mały wgle niby glowkowo jest ułożony a Ja ruchy czuje w pęcherzu ze tak powiem , pod żebrami i z boku brzucha . Sama juz nie wiem jak to tam z tymi ich akrobacjami i zwyczajnie sprawdze w środębez paniki:)
Jaroszka będzie ! :* musijaroszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny,
powodzenia na wizytych, na pewno będą same dobre wieści:)
Brawa dla Klementyny, polkosia- mądra mała dziewczyna
Mój mały jest główkowo, ale przekręcił się z lewego boku na prawy i ciśnie mi dupkę pod żebra wyczówalnie, a kopniaki czuję z dołu i po lewej stronie, a po prawej wypychanie:) Wydaje mi sie że lezy zgięty w pół z nogami na głowie. Jutro mam 3D wiec zobaczę czy mam rację
A SR zaczynam w sobote. W końcu!
Miłego dnia!polkosia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
Jaroszka kłucia na pewno nie są groźne a normalne:)
Mnie wczoraj dziwne cos złapali w środku w pipce , jakby w szyjce właśnie
Taki ucisk i klucie z rozciaganiem leciutkim , pierwszy raz cos takiego miałam wiec lekko się zaniepokoilam ale przeszło po jakimś czasie , nie panikuje wiec luzik , czekam zwyczajnie do środy a panika mi tu nic nie pomoże lecz mam nadzieje ze z szyjka wszystko ok .! -
Witam dziewczyny
powodzenia na wizytach
Klementynka dała rade
Ja dzisiaj też coś kiepsko spałam, po nocnym siku strasznie rozbolał mnie brzuch i stwardniał ale po paru sekundach przestał...teraz już znowu ok...
na 10:30 ide na SR - dziś o karmieniu piersiąpolkosia lubi tę wiadomość
-
madu wrote:Cześć dziewczyny,
powodzenia na wizytych, na pewno będą same dobre wieści:)
Brawa dla Klementyny, polkosia- mądra mała dziewczyna
Mój mały jest główkowo, ale przekręcił się z lewego boku na prawy i ciśnie mi dupkę pod żebra wyczówalnie, a kopniaki czuję z dołu i po lewej stronie, a po prawej wypychanie:) Wydaje mi sie że lezy zgięty w pół z nogami na głowie. Jutro mam 3D wiec zobaczę czy mam rację
A SR zaczynam w sobote. W końcu!
Miłego dnia!