Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Zakręcona obby te nasze dzieciaki chciały na tym 3d zapozować
Poza tym tez mnie coś w pipce kłuje i, Jaroszka, przy jajnikach co jakiś czas, az tak dziwnie, ale pytałam lekarki i powiedziała że takie klocia to normalne. Więc się nie przejmujcie dziewczyny, ale spytaj Zakręcona na wizycie swoją gin tez i daj znać co powiedziałapolkosia lubi tę wiadomość
21.10.2015 Leon -
madu wrote:Zakręcona obby te nasze dzieciaki chciały na tym 3d zapozować
Poza tym tez mnie coś w pipce kłuje i, Jaroszka, przy jajnikach co jakiś czas, az tak dziwnie, ale pytałam lekarki i powiedziała że takie klocia to normalne. Więc się nie przejmujcie dziewczyny, ale spytaj Zakręcona na wizycie swoją gin tez i daj znać co powiedziała
No w jajnikach normalne klucie z tego co wiem , w piłce tez ogolnie jak to zawsze lekarze mi mówili ale rozciąganie w szyjce juz mnie zaniepokoiło , na razie nic nie ma dziś wiec ok ! Może tak czulam wczoraj bo nameczylam się za mocno przy moich zaparciachJaroszka i może u Ciebie to tez ten powód ! !!
A co do USG to mam nadzieje , licze na to , ze 250 zł nie wydam w błoto i będę miała taka ostatnia śliczna foteczke z brzusia Oskarka przed porodem:) bo później juz tylko 2 D USG do końca będzieWiadomość wyedytowana przez autora: 17 sierpnia 2015, 09:22
-
Mnie w pochwie też czasem zakłuje. Dopóki nie mam bólów jak na @, to się nie przejmuję tym. Pewnie tak ma być
Fajnie, że tyle wizyt dziś! Piszcie wagi i wklejajcie zdjęcia, jak dostaniecieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Hej dziewczyny
My z mężem już wróciliśmy, super było, niby 2 dni, a całkiem inaczej się czułam, zmiana otoczenia i tak dalej. Ale rano miałam akcję, panika jak nie wiem. Budzę się i tak jakoś mi dziwnie... mokro! Macam tyłek... tyłek cały mokry i kawałek prześcieradła, panika, wstaję natychmiast i do wc prędko biegnę, całą w stresie, że to wody mi zaczęły odchodzić. No i siadam na ten kibel rękę wkładam sprawdzam, ale nie to śluz... Majtki mi się obsunęły, a do tego przykleiłam wkładkę za wysoko na śpiąco i po prostu pociekło mi... Ale stres... Tak się bałam no szok. Od razu myśli w głowie, że to przez to, że wczoraj z mężem weszliśmy na Śnieżkę i pewnie się przeciążyłam. Ufff. -
Zkręcona, tez płacę 250 zł i tez bardzo licze na tę fotkę, chociaz wiadomo najbardziej chce usłyszec że wszytsko jest w porządku, jesli nie da sobie zrobic zdjęcia to przeżyję, ale fajnie by było
ja wczoraj miałam bóle jak na @, ale to przez to że w momecie cisnienie mi skoczyło przez jeden głupi (no może nie taki głupi, ale w tej sytuacji głupi) telefon od ojca;/ Zestresowałam sie w sekundę do takiego poziomu że i niedobrze i brzuch i głowa i wszystko.21.10.2015 Leon -
agania wrote:Hej dziewczyny
My z mężem już wróciliśmy, super było, niby 2 dni, a całkiem inaczej się czułam, zmiana otoczenia i tak dalej. Ale rano miałam akcję, panika jak nie wiem. Budzę się i tak jakoś mi dziwnie... mokro! Macam tyłek... tyłek cały mokry i kawałek prześcieradła, panika, wstaję natychmiast i do wc prędko biegnę, całą w stresie, że to wody mi zaczęły odchodzić. No i siadam na ten kibel rękę wkładam sprawdzam, ale nie to śluz... Majtki mi się obsunęły, a do tego przykleiłam wkładkę za wysoko na śpiąco i po prostu pociekło mi... Ale stres... Tak się bałam no szok. Od razu myśli w głowie, że to przez to, że wczoraj z mężem weszliśmy na Śnieżkę i pewnie się przeciążyłam. Ufff.
Wspolczuje bo stresu tyle mialas pewnie , ze szok
Na szczęście to nie to jeszcze ! -
madu wrote:Zkręcona, tez płacę 250 zł i tez bardzo licze na tę fotkę, chociaz wiadomo najbardziej chce usłyszec że wszytsko jest w porządku, jesli nie da sobie zrobic zdjęcia to przeżyję, ale fajnie by było
ja wczoraj miałam bóle jak na @, ale to przez to że w momecie cisnienie mi skoczyło przez jeden głupi (no może nie taki głupi, ale w tej sytuacji głupi) telefon od ojca;/ Zestresowałam sie w sekundę do takiego poziomu że i niedobrze i brzuch i głowa i wszystko.
No ale co my biedne ciężarne mamy zrobić jak kuzwa przyjmujemy się wszystkim podwójnie teraz czasami ...
No kochana oczywiście ze najważniejsze wiadomosci dobre ale fotka za taka kasę nie pogardze -
To było straszne, nikomu nie życzę... chyba na chwilę z tego stresu oddychać przestałam nawet. Dobrze, że to fałszywy alarm. Mała nawet po takim spacerze się nie przekręciła. Może już się nie przekręci, bo wie, że lepiej dla niej będzie jakby było cc.
-
polkosia wrote:Dziewczyny, a od którego tygodnia mniej więcej dziecka już do inkubatora się nie wkłada, jak wcześniak? Nie wiecie może? 34, 36?
Ale nic więcej Ci nie powiem bo w sumie to nie mam pojęcia wiesz , musialabys się w SR ( o ile tam ci powiedza ) zapytać lub lekarza ale pewnie jest określone jakoś do danych cm wzrostowych , myślę ze dziecko więcej niż 56 cm nie wsadza ale co do tygodni nie wiem -
A z przyjemnych informacji to w sobotę kupiliśmy wózek używany, o taki:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c86b450c45c0.jpg
CAMARELO CARERA
Jest piękny, praktycznie niezniszczony, tylko trzeba przeprać niektóre częścimadu, polkosia, Magnosia, jaroszka, Natka88, Lexie, Lexie, szczesliwa_mamusia21, Blondik, agaton, ewwiel, lili_madlen, nat_alia, paula1, Nynusia lubią tę wiadomość
-
No waśnie sie zdenerwowałam potem jescze wtórnie, po tych bólach, że na prawdę móg mi dziś zadzwonić, jak mu emocje zejdą i powiedziec to jakoś spokojnie co miał do powiedzenia, bo naprawdę teraz jest taki czas że nie duzo trzeba żeby się skonczyło w szpitalu. Tym bardziej ze sprawa dodtyuczyła mojej siostry, i ona do mnie specjalnie nie zadzwoniła z tym zeby mnie nie denerwować, a on musiał nosz kurde!21.10.2015 Leon
-
jaroszka wrote:Zakręcona u Ciebie to juz sprawa rozwiązana
Brzuch opadł i chłopak zjechal jeszcze bardziej główka w dół i stad uczucie rozciągania w szyjce i klucia w pochwie.
Na 99% -
No coś na pewno się wydarzyło, bo na razie kopniaki w boki, a nie pęcherz. Chociaż jak dziewczyny tu piszą, że jest główkowo, a dzieci walą we wszystkie części ciała, to nie wiem
Poczekam do obiadu, jak się najem dobrze to może się rozrusza i coś lepiej wyczuję.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn