Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiedzma dokładnie,po co się przejmować głupimi rozstępami.. przynajmniej na plaży będzie widać,ze my Matki Polki!
A tak w ogóle to uroczą masz siostrzyczke,pewnie to rodzinne
Natalia,dobrze będzie,zdrowy chłopak rośniechociaż szkoda,że opuścisz naszą magiczną liczbę 5.10.15.. swoją drogą ciekawe czy któraś z tym terminem wstrzeli się równiutko w ten dzień
WiedźmaMaKota, nat_alia lubią tę wiadomość
-
jaroszka wrote:sorry wiem, ze nie powinnam sie z tego śmiać, ale dziewczyno doprowadziłaś mnie do łez
Odbiegajac od tematu niechanyvh kumpli, zrobilam dzis 3 prania, no trzeba bylo wykorzystac piekna pogode, zmienilam poscielmam na jakis czas spokoj, dwa prania poprasowane ide ostatnie zciagnac wyprasowac i finito
)))
szczesliwa_mamusia21, Nynusia lubią tę wiadomość
-
polkosia wrote:Muszę kupić jutro farbę i... Nie wiem jaką. Mam orzechowe podłogi i białe meble. Myślałam nad kawą z mlekiem, ale pokój za mały i ciemno może być. Mama ma pełną puszkę ecru, ale chyba będzie się gryzło to... Czy białe ściany będą spoko?
-
Hej!
Wybaczcie, ostatnio mało pisałam, robię prania i prasowania i powiem Wam, że wyjść z tego nie mogę...
Widzę, że pojawił się temat rozstępów... u mnie jest parę na udach i dwa na lewym biodrze, ciekawe ile jeszcze wyskoczy, jeszcze 6 tygodni, więc dużo się może zdarzyć. Waga też nie pomaga, leci w górę jak posrana
Za dwa dni idę do położnej, zmierzy mi brzuszek. Ja Wam tak zazdroszczę, że wiecie ile Wasze pociechy ważą, u mnie niestety nie będzie już badania, bo prowadzi mnie położna. Będę miała niespodziankę. -
Dobry wieczór !
Nadrobilam Was chociaż łatwo nie było .skrobiecie
Kochane jakie Wasze maluszki duże juz , super:)
Ja jutro wizyta na 15 , ciekawe ile mały mój w 8 dni przybrał !
Podróż minęła super !Ja lubię latać wiec sama przyjemność .
Oczywiście płacz był na pożegnanie bo ciężko mi bez D ale jakoś damy rade , silni dla Oskara będziemy , on teraz jest naszym priorytetem życiowym !
Teraz sobie z Mama siedzimy przed TV , popijamy zimna herbatke zielona i czekam aż zmrozi nam się tonic bo goracoooooo !!!!jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Muffinka1019, onka, Lexie, Nynusia, lojkalojka, stokrotka25, lili_madlen lubią tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jaroszka zakrecona wspominała ze da znać w środę chyba wieczorem bo będzie miała wtedy dostęp do Neta, z tego co pamiętam
Kurcze ile tu prasowania dzisiajtylko ja taki len i jeszcze nie zaczelam
szczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
hej Dziewczynki
ja większość dnia dziś byłam na zakupach szukająć ciuszków dla małego i mogę powiedzieć że na 56 mam tyle ile potrzeba (zobaczymy jak wyjdzie w praniu), na 62 trochę mnie ale też troszkę jest. Tym sposobem na start mam
A ja mam "kolegę", a uśmiecham się bo na tą porę mnie nie boli i daję radę ale w I trymestrze to była katastrofa i bałam się chodzić do WC
.
Mam nadzieję że sobie będzie ale nieszkodliwy.
gratuluję udanych wizytale maluszki już duże!!!
jaroszka - no powiem Ci że zgrabniocha z Ciebie, a celulit zniknie
PauLLA - bardzo ładnie wyglądasz
Ja jutro zaczynam praćszczesliwa_mamusia21, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny a jak już wypierzecie i wyprasujecie pościel dla Maleństwa, to od razu ubieracie w to kołderkę i podusię? Zastanawiam się czy ma to sens.
Ola gratuluję 35 tygodnia, ja zaczynam już jutroWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 21:49
ola.321 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMuffinka1019 wrote:Dziewczyny a jak już wypierzecie i wyprasujecie pościel dla Maleństwa, to od razu ubieracie w to kołderkę i podusię? Zastanawiam się czy ma to sens.
Ola gratuluję 35 tygodnia, ja zaczynam już jutro
Ja nie ubieralam, wypralam i pościel i poszewki i włożyłam do szafyMuffinka1019 lubi tę wiadomość