X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • annggela Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiedzma super siostrzyczka sie prezentuje, lezka Ci pocieknie jak za chwile Twoje dzieciatko pojdzie do szkoly :)
    Mezusia masz super !

WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oj tak dziś siedziałam i patrzyłam na Bogusię jak idzie z panią do klasy i pomyślałam, no to za 4/5 lat będę płakać jak bóbr jak będe musiała Hanie posłać do szkoły... echhhh a ten czas tak szybko zleci...

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • agaton Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Laski:) mi tez dupsko uroslo do wymiarów prawie murzyńskich,ale niestety z celulitem tez;) ale tez to pierniczę,ja przytylam tylko 10 kg do tej pory,wiec mysle,ze większość zniknie po porodzie i w trakcie karmienia:)
    Ja mam super sposób na celulit,kiedys stosowalam. To jest dieta owocowo warzywna dr Ewy Dąbrowskiej,to jest cos typu glodowka,tylko je sie same warzywa i kilka owoców jest dozwolonych. Ja po tym to mialam takie ciało gladkie i jędrne,ze się celulotem nie przejmuje,bo mam sprawdzony sposób hihi:)

Wiedzma, urocza siostrzyczka:) Bogusia sie nazywa?
    Faceci wasi tez kochani:) mój tez jest kochany,mówi do mnie bambarylo, grubasie albo wielorybie haha szczególnie jak sie w nocy z boku na bok przekręcam;) śmiejemy się,ze niedługo trzeba będzie greenoeace wzywać,żeby mnie przerzucić albo podnieść:D

Nynusia, ss, soraya, Bąbelek lubią tę wiadomość

relge6ydp4bm8i03.png
    8p3os65gqclgcd9i.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    WiedźmaMaKota wrote:
    A mój mówi do mnie pączusiu :) ale mnie kocha, nawet moje rozstępy na brzuszku zaakceptował, on w ogóle bardziej mnie akceptuje niż ja sama i cały czas powtarza: "przecież jesteś mamą nie możesz mieć figury szesnastki."

Mój mąż też w ogóle nie zwraca uwagi na rozstępy czy dodatkowe kilogramy. Zawsze mówi, że to pamiątka po córci będzie ;)

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Same laski na tym forum :D Cellulitu żadnego nie widzę!

Wiedźma - siostra przesłodka!

Zdecydowałam się wreszcie na wózek - w czwartek go odbieramy (mam nadzieję). I kupiłam zawieszkę do wózka - jest urocza, szeleści i dzwoni <3

2nm38rb.jpg

Idę oglądać Czarodziejkę z Księżyca :D

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:25

agaton, polkosia, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eee jaroszka wiec,tak jak mój adwokat anggella pisze poprostu taki typ. Wszystko bardzo dobrze opisane. Dopóki mogła mnie pojeżdżać i obrażać a ja siedziałam cicho to było ok ale odkąd walcze o swoje to ona wieczbie ma wąty. No i taki typ,że musi się z kimś kłócić i być w stanie wojny. Ahhh i zazdrość,że my z R(jej własnym synem) potrafimy sb wszystko zrobić sami a jej nie zrobimy...jak R coś jej robił (rury od wody,centralnego,podłogowki,)ja pomagałam mimo początku ciąży..jak mój tata przywiózł wielką betoniare swoją przyczepą i dziura sie zrobiła w podłodze to nawet symbolicznego piwa nie dała...ona na nic kasy nie ma i wgl biedna sierotka co nic nie ma i nic nie pptrafi ale kłóci się jak za stu...

Nynusia pięknie przybiera <3 widok napewno niezapomniany:*

Wiedźma no no no już szkoła...jak to leci :)

Jaroszka tyś cellluuuulituuu nie widziała:D

Laski kocik po kastracjo spi a my robimy taras...bede wieczorem...poZnym

annggela, Nynusia lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka, superowa :D Ja kupiłam żabę w tym stylu :)

Wredotka lubi tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Muszę kupić jutro farbę i... Nie wiem jaką. Mam orzechowe podłogi i białe meble. Myślałam nad kawą z mlekiem, ale pokój za mały i ciemno może być. Mama ma pełną puszkę ecru, ale chyba będzie się gryzło to... Czy białe ściany będą spoko?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczesliwa_mamusia21 wrote:
    Też lubie muzyczke jak sprzątam ! :D
    Własnie miałam dopisać wino ale w obecnym stanie nie chcialam robic ochoty na nie :D
    Ale mega zazdroszcze zawsze chcialam miec dom z kominkiem , moze kiedys sie to spelni <3

ja też, mi się poszczęściło poprostu, dziadek mi przepisał domek, jest kupe rzeczy do remontu, ale nie narzekam, bo to grzech!

agaton, annggela, szczesliwa_mamusia21, Lexie, polkosia lubią tę wiadomość

relgh371crdcdbv2.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka fajnie ze sie zdecydowalas na wozek , daj znac w czwartek czy juz u was stoi :)

Jaroszka o faktycznie, grzech by mowic cos ale malymi kroczkami sobie spokojnie wyremontujecie :)

Znow jestem głodna :D Cos za mna dziś chodzi mały głodek :P

Wredotka lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka a kiedy idziesz na wizytę do ordynatora? Idziesz w ogole?

l22nhdgeccid541p.png
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polkosia, wszystkie te zabawki są tak urocze, że nie mogłam się zdecydować :P

Nynusia - Twoja dziewczyna już sporo waży! :) Do ordynatora nie idę, zrezygnowałam. Wykupuję opiekę położnej. I tak nie wiem jak to do końca będzie, bo jeśli będzie ciąża przenoszona albo dziecko będzie ważyło ponad 3,5 kg to będę mieć cc w szpitalu mojej ginekolog. Więc stwierdziłam, że nie warto płacić więcej, tym bardziej że z mojej jestem bardzo zadowolona :)

Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • Lexie Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla jaka Ty pięknotka jesteś i brzuszek słodki :*
    A Jaroszka jaka lasencja.. cellulit?Jaki cellulit? ;)
    Ja odkryłam wczoraj rozstępy na brzuchu i hemoroida ale cóż.. taki urok :)

Nynusia-super!Uwielbiam dobre wiadomości!!

PauLLa, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość

3i493e5e1qmnt4m5.png
  • WiedźmaMaKota Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lexie wrote:
    Paulla jaka Ty pięknotka jesteś i brzuszek słodki :*
    A Jaroszka jaka lasencja.. cellulit?Jaki cellulit? ;)
    Ja odkryłam wczoraj rozstępy na brzuchu i hemoroida ale cóż.. taki urok :)

Nynusia-super!Uwielbiam dobre wiadomości!!
    Rozstępy mają to do siebie, że później wcale tak źle nie wyglądają ;) i wczoraj jak się kąpałam to tak na moje patrzyłam i doszłam do wniosku, że ja głupia jestem, że się przejmuję rozstępami bo od początku ciąży nastawiałam się na pajączki w dużej ilości (moja mama ma) i wyszło mi tylko kilka sztuk, no a ja jakimiś rozstępami się przejmuję? Lepiej mieć rozstępy niż pajączki w końcu pajączki to już problem zdrowotny a rozstępy raczej estetyczny. Dobrze myślę?

Robimy drugiego Dziedzica ;)
    3i496iye8v37prd8.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja rozstępy miałam a teraz co swędzenie to wiem,że tam wyskoczy rozstep kolejny...

Coś źle się czuje...Mały straszy bo często robi drzemki...jak R skończy część tarasu na dziś to przyjdzie pilnować kotka...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez kupilam zawieszke do wozeczka;))
    Strasznie mnie mdli dzisiaj, tak jak do 6miesiaca ciazy potem zelżalo a dziś znow masakra:/

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 19:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny ja juz tez po wizycie
    mój maluszek waży 2039g, wszystkie przepływy w normie ale ma lekką asymetrie - brzuszek ciut mniejszy w stosunku do główki... napinania ciągle są, mój brzuchol ciągle twardy :/ dalej mam brac luteine 100 2 razy dziennie i nospe forte 2razy dziennie ale tylko 2 tyg pozniej powiedział że mam przestać brać i szykowac się do porodu... czyli mam duże prawdopodobieństwo, że urodze wcześniej... nic teraz musze się sprężyć z wyprawką :)

ss, PauLLa, soraya, Natka88, lili_madlen, onka, Wredotka, polkosia, annggela, paula1, Bąbelek, Lexie, ewwiel, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, Magnosia lubią tę wiadomość

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny duże te wasze pociechy same dwójki z przodu sie posypały super !:)

Taki cellulit to ewidentnie ten od zatrzymywania sie wody w organiźmie ja mam go nawet na policzkach i podbródku :D :P

wiedzma przesłodka jest i te wdzianko rozbrajace <3

Ja też odkryłam jakis miesiąc u siebie hemoroida pojawił sie kiedy miałam mega zaparcia i krwawi sobie od czasu do czasu ale nie boli przy siadaniu itd wiec olewam na razie :)

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • annggela Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tyle piszecie o tych hemoroidach wiec dzisiaj poszukam swojego :| nie chce zadnego kolegi wiec oby go nie bylo

jaroszka lubi tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 20:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    annggela wrote:
    Tyle piszecie o tych hemoroidach wiec dzisiaj poszukam swojego :| nie chce zadnego kolegi wiec oby go nie bylo

sorry wiem, ze nie powinnam sie z tego śmiać, ale dziewczyno doprowadziłaś mnie do łez :D

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1798 1799 1800 1801 1802 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko, niepłodność? - jak powiedzieć o tym innym?

Często bywa tak, że temat kłopotów z zajściem w ciążę jest owiany tajemnicą. Jak powiedzieć rodzinie i przyjaciołom o Waszych trudnych doświadczeniach związanych z przedłużającymi się staraniami o dziecko? Doświadczony psycholog, który na co dzień pracuje z parami zmagającymi się z niepłodnością - Justyna Kuczmierowska - proponuje napisanie listu. Sprawdź, co powinno znaleźć się w liście do bliskich osób. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ