Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej Laski:) mi tez dupsko uroslo do wymiarów prawie murzyńskich,ale niestety z celulitem tez;) ale tez to pierniczę,ja przytylam tylko 10 kg do tej pory,wiec mysle,ze większość zniknie po porodzie i w trakcie karmienia:)
Ja mam super sposób na celulit,kiedys stosowalam. To jest dieta owocowo warzywna dr Ewy Dąbrowskiej,to jest cos typu glodowka,tylko je sie same warzywa i kilka owoców jest dozwolonych. Ja po tym to mialam takie ciało gladkie i jędrne,ze się celulotem nie przejmuje,bo mam sprawdzony sposób hihi:)
Wiedzma, urocza siostrzyczka:) Bogusia sie nazywa?
Faceci wasi tez kochani:) mój tez jest kochany,mówi do mnie bambarylo, grubasie albo wielorybie haha szczególnie jak sie w nocy z boku na bok przekręcam;) śmiejemy się,ze niedługo trzeba będzie greenoeace wzywać,żeby mnie przerzucić albo podnieśćNynusia, ss, soraya, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
WiedźmaMaKota wrote:A mój mówi do mnie pączusiu
ale mnie kocha, nawet moje rozstępy na brzuszku zaakceptował, on w ogóle bardziej mnie akceptuje niż ja sama i cały czas powtarza: "przecież jesteś mamą nie możesz mieć figury szesnastki."
Mój mąż też w ogóle nie zwraca uwagi na rozstępy czy dodatkowe kilogramy. Zawsze mówi, że to pamiątka po córci będzieKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Same laski na tym forum
Cellulitu żadnego nie widzę!
Wiedźma - siostra przesłodka!
Zdecydowałam się wreszcie na wózek - w czwartek go odbieramy (mam nadzieję). I kupiłam zawieszkę do wózka - jest urocza, szeleści i dzwoni
Idę oglądać Czarodziejkę z KsiężycaWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 18:25
agaton, polkosia, jaroszka, szczesliwa_mamusia21, Lexie lubią tę wiadomość
-
Eee jaroszka wiec,tak jak mój adwokat anggella pisze poprostu taki typ. Wszystko bardzo dobrze opisane. Dopóki mogła mnie pojeżdżać i obrażać a ja siedziałam cicho to było ok ale odkąd walcze o swoje to ona wieczbie ma wąty. No i taki typ,że musi się z kimś kłócić i być w stanie wojny. Ahhh i zazdrość,że my z R(jej własnym synem) potrafimy sb wszystko zrobić sami a jej nie zrobimy...jak R coś jej robił (rury od wody,centralnego,podłogowki,)ja pomagałam mimo początku ciąży..jak mój tata przywiózł wielką betoniare swoją przyczepą i dziura sie zrobiła w podłodze to nawet symbolicznego piwa nie dała...ona na nic kasy nie ma i wgl biedna sierotka co nic nie ma i nic nie pptrafi ale kłóci się jak za stu...
Nynusia pięknie przybierawidok napewno niezapomniany:*
Wiedźma no no no już szkoła...jak to leci
Jaroszka tyś cellluuuulituuu nie widziała:D
Laski kocik po kastracjo spi a my robimy taras...bede wieczorem...poZnymannggela, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Muszę kupić jutro farbę i... Nie wiem jaką. Mam orzechowe podłogi i białe meble. Myślałam nad kawą z mlekiem, ale pokój za mały i ciemno może być. Mama ma pełną puszkę ecru, ale chyba będzie się gryzło to... Czy białe ściany będą spoko?Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
szczesliwa_mamusia21 wrote:Też lubie muzyczke jak sprzątam !
Własnie miałam dopisać wino ale w obecnym stanie nie chcialam robic ochoty na nie
Ale mega zazdroszcze zawsze chcialam miec dom z kominkiem , moze kiedys sie to spelni
ja też, mi się poszczęściło poprostu, dziadek mi przepisał domek, jest kupe rzeczy do remontu, ale nie narzekam, bo to grzech!agaton, annggela, szczesliwa_mamusia21, Lexie, polkosia lubią tę wiadomość
-
Wredotka fajnie ze sie zdecydowalas na wozek , daj znac w czwartek czy juz u was stoi
Jaroszka o faktycznie, grzech by mowic cos ale malymi kroczkami sobie spokojnie wyremontujecie
Znow jestem głodnaCos za mna dziś chodzi mały głodek
Wredotka lubi tę wiadomość
-
Polkosia, wszystkie te zabawki są tak urocze, że nie mogłam się zdecydować
Nynusia - Twoja dziewczyna już sporo waży!Do ordynatora nie idę, zrezygnowałam. Wykupuję opiekę położnej. I tak nie wiem jak to do końca będzie, bo jeśli będzie ciąża przenoszona albo dziecko będzie ważyło ponad 3,5 kg to będę mieć cc w szpitalu mojej ginekolog. Więc stwierdziłam, że nie warto płacić więcej, tym bardziej że z mojej jestem bardzo zadowolona
Nynusia, polkosia lubią tę wiadomość
-
Paulla jaka Ty pięknotka jesteś i brzuszek słodki :*
A Jaroszka jaka lasencja.. cellulit?Jaki cellulit?
Ja odkryłam wczoraj rozstępy na brzuchu i hemoroida ale cóż.. taki urok
Nynusia-super!Uwielbiam dobre wiadomości!!PauLLa, jaroszka, Nynusia lubią tę wiadomość
-
Lexie wrote:Paulla jaka Ty pięknotka jesteś i brzuszek słodki :*
A Jaroszka jaka lasencja.. cellulit?Jaki cellulit?
Ja odkryłam wczoraj rozstępy na brzuchu i hemoroida ale cóż.. taki urok
Nynusia-super!Uwielbiam dobre wiadomości!!i wczoraj jak się kąpałam to tak na moje patrzyłam i doszłam do wniosku, że ja głupia jestem, że się przejmuję rozstępami bo od początku ciąży nastawiałam się na pajączki w dużej ilości (moja mama ma) i wyszło mi tylko kilka sztuk, no a ja jakimiś rozstępami się przejmuję? Lepiej mieć rozstępy niż pajączki w końcu pajączki to już problem zdrowotny a rozstępy raczej estetyczny. Dobrze myślę?
Robimy drugiego Dziedzica
-
dziewczyny ja juz tez po wizycie
mój maluszek waży 2039g, wszystkie przepływy w normie ale ma lekką asymetrie - brzuszek ciut mniejszy w stosunku do główki... napinania ciągle są, mój brzuchol ciągle twardydalej mam brac luteine 100 2 razy dziennie i nospe forte 2razy dziennie ale tylko 2 tyg pozniej powiedział że mam przestać brać i szykowac się do porodu... czyli mam duże prawdopodobieństwo, że urodze wcześniej... nic teraz musze się sprężyć z wyprawką
ss, PauLLa, soraya, Natka88, lili_madlen, onka, Wredotka, polkosia, annggela, paula1, Bąbelek, Lexie, ewwiel, Nynusia, jaroszka, lojkalojka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny duże te wasze pociechy same dwójki z przodu sie posypały super !
Taki cellulit to ewidentnie ten od zatrzymywania sie wody w organiźmie ja mam go nawet na policzkach i podbródku
wiedzma przesłodka jest i te wdzianko rozbrajace
Ja też odkryłam jakis miesiąc u siebie hemoroida pojawił sie kiedy miałam mega zaparcia i krwawi sobie od czasu do czasu ale nie boli przy siadaniu itd wiec olewam na razie