Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, ale Wy będziecie używać pościeli ? Ja tez, ale to dopiero pózniej.
Wlasnie sprawdzam pocztę, a tam mail ze szkoły rodzenia
Z przypomnieniem o zajęciach, ktore sie zaczynaja w ten czwartek, co należy zabrać, a w załączeniu plan zajęć!
Normalnie profeskajestem zachwycona!
Dobra idę spać, bo padam na cycki ,...
Buziaxy :* -
Dziewczyny a ja juz rozłożyłam ochraniacze na łóżeczko (pościeli jeszcze nie) ale jak mam urodzić w połowie września wg mojego gin to nie ma zbyt dużo czasu;)
Ochraniacze są naprawdę przydatne,pamiętam moją córkę jak była większa i jak spala to tak się przekręcała w łóżeczku ze i w poprzek spala i nóżki między szczebelki wkładała:P wiec pamiętam ze kupiłam te ochraniacze bo też ich od początku nie miałam;)
Teraz kupiłam ale taki na cale łóżeczko na cztery strony
Polecam szczerze. -
A mnie mężu zdenerwował i spać nie mogę. Nie pali na godzien, ale jak się spotka z takim jednym kolega to zapali. Strasznie mnie to denerwuje... Co mu mam zabronić spotkań? Nie ma rozumu, wiem błahostka, ale na mnie jak plachta na byka.
Jaroszka ja sama nie wiem co z ta posciela, mam taki śpiworek wiec raczej na poczatku w spiworku będzie spala, ale jak będzie zimno to pościel będzie przygotowana. Tutaj październik juz zimny... -
Hey hey
Annggela ja bym tyle nie wytrzymała,pol godziny to by już było jakbym w drodze na ip była:D ale ważne,że wstał:*
Jaroszka super ta sr. Profeska w każdym caluzajęcia pewnie też będą ciekawe
Muffinka też mam spiworek na początek:)
A i nas już R wyprawiony do pracy. Ja leżę z kotem,ktory całą noc kręcił się po domu i trzaskał ochraniaczem we wszystko...wgl ten ochraniacz to beznadzieja bo i tak Kot po ranie się lize. W nocy budziłam się przy każdym ruchu R i kota bo ten przychodził do nas do łóżka. Normalnie spał jak zawsze. Bałam się że R go zgniecie jak położył się kocik między jego nogi. I tak potem przed zaśnięciem myslalam jak absorbujący jest dzidziuś...jak dzień ucieka między palcami kiedy się nim zajmuje....jaroszka lubi tę wiadomość