Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jaroszka piekny celulitek
Tak jak mowisz dystans najwazniejszy , reszta sie nie liczy , wszystko dla tych naszych lokatorow brzuszkowych
Jednak chcialabym zwrocic uwage na drugi plan , kominek , kanapaMatko juz sobie wyobrazam jak tam siedzisz pod kocykiem swieczuszki sie pala w kominku sie pali ah miodziooo
jaroszka lubi tę wiadomość
-
szczesliwa_mamusia21 wrote:Jaroszka piekny celulitek
Tak jak mowisz dystans najwazniejszy , reszta sie nie liczy , wszystko dla tych naszych lokatorow brzuszkowych
Jednak chcialabym zwrocic uwage na drugi plan , kominek , kanapaMatko juz sobie wyobrazam jak tam siedzisz pod kocykiem swieczuszki sie pala w kominku sie pali ah miodziooo
szczesliwa dokladnie opisałaś to co się dzieje u nas w sezonie jesien/zimaaaa i jeszcze winko!
a ja oglądam/słucham dzisiaj caly dzień VH1, włączyłam sobie do prasowania, a teraz tak zostało...wiecie ja to bez muzyki nie potrfię żyć
ooo teraz leci moj ulubiony kawalek SAM SMITH come and gei it -
Heeeeeeejjjjj laski
wczoraj przyszła do mnie pościel i rożek
a dziś moja siostra poszła pierwszy raz do szkoły, łezka się w oku zakręciła
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 14:20
Nynusia, nat_alia, annggela, agaton, polkosia, jaroszka, Lexie, Natka88, ~Rewianka~, lojkalojka, Magnosia lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica
-
WiedźmaMaKota wrote:Heeeeeeejjjjj laski
wczoraj przyszła do mnie pościel i rożek
a dziś moja siostra poszła pierwszy raz do szkoły, łezka się w oku zakręciła
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c3101529ae70.jpg)
WiedźmaMaKota lubi tę wiadomość
-
Dobra ja po wizycie wieści mam takie
Mała waży 2400gram. Z szyjka ok długa nie skraca się także wizyta kolejna za 4tyg
Młoda pcha się dupka bo akrat gin ja złapał jak fikala
Włączył mi 4d a ona najpierw ssala kciuka a.pozniej tulila rączki do Buzki
Zdj nie mam ale ten widok na pewno mi w pamięci zostanieszczesliwa_mamusia21, onka, aanaa, nat_alia, ss, annggela, Lexie, agaton, PauLLa, paula1, jaroszka, Natka88, lili_madlen, Bąbelek, ~Rewianka~, lojkalojka, Magnosia lubią tę wiadomość
-
A mój mówi do mnie pączusiu
ale mnie kocha, nawet moje rozstępy na brzuszku zaakceptował, on w ogóle bardziej mnie akceptuje niż ja sama i cały czas powtarza: "przecież jesteś mamą nie możesz mieć figury szesnastki."
ss, annggela, agaton, polkosia, lojkalojka lubią tę wiadomość
Robimy drugiego Dziedzica