Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agaton moje leciutka nie byla ale wierze ze jefnak nie miala 21kg:p
Paulla ja bardzo lubie zapachy z avonu i dlugo je uzywalam ale kurna mam na nie uczulenie i ekoncu zrezygnowalam.tylko po tych perfumach kichalam i skora mnie swędziala a po zadnych innych sie mi tak nie dzieje. -
nick nieaktualnyDziewczyny, wpadam tylko dać znać tym, które będą się zaopatrywać w monitory oddechu/ruchu, że URPL wstrzymał obrót monitorami, które nie mają certyfikatu wyrobu medycznego (czyli praktycznie wszystkimi). Powód - brak tego certyfikatu (co nie oznacza że monitory są niebezpieczne).
Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:12
-
Ja używam z Avon Blue Rush, którego od lat nie ma w produkcji
Ale ze dwa lata temu jakaś babeczka sprzedawała zaległości i miała 3 butelki, więc wzięłam i teraz używam oszczędnie raz na miesiąc
Ale niestety krótko trzymają.
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ufff podczytalam was, ja mam 2 koszule do karmienia uzywane i tak watpie ze bede ich uzywac ogolnie to zawsze lubialam spac bez majcioch w szerokiej koszuli lub bez niczego.
Po lekarzu poszlam sprobowac sie dostac do poloznej bo ostatnio jak dzwonilam to mi powiedziala ze za pozno juz na pierwsze wizyty. Jednak osobiscie mozna wiele zalatwictakze mam tez wizyty, dobry dzien dzis mam. Juz drugie pranie sie suszy, maz posprzatal ( prowizorka bo kibelek beeeeee ) i robie rosolek, chcialam lazienke dzis ogarnac ale dosc duzo skurczy dzis mam wiec dam sobie spokoj
Edit: bym zapomniala wam poslodzic
Paulla piekna mamusia z Ciebie mordka cod miod i malinki, odciaga uwage od brzuszka :**
Jaroszka ty zgrabna piczo celulit to w uszach masz i nogi do niebapiekny brzunio
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:31
PauLLa, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Paulla mialam mnostwo z avonu bo bylam nawet jakis czas liderem sprzedazy u nich i czesto nawet dostawalam perfumy i ze wszystkimi bylo to samo,ale ja mam naprawde uczuleniowa skore wiec na podstawie tego ze ja mialam uczulenie bym nie osądzała, ze ty tez bedziesz mieć.a nie masz mozliwosci dostac od jakiejs konsultantki probki?
-
ja używam avon little black dress lub incadessense - jak dla mnie sa super, ale rzeczywiście długo nie trzymia sie na skórze - przynajmniej ja ich nie czuje po paru godzinach
-
Ok, dodzwoniłam się do położnej. Te z was, które chcą rodzić w DN i mają mieć położne wykupione, nie muszą się umawiać na rozmowę kwalifikacyjną do DN osobno, bo położna na spotkaniu kwalifikuje
I spotkanie z położną jest po 35tyg, więc ja się będę umwiała w 1. tyg września. -
Ohh nie Ss
nie mam na szczęście uczulenia ale pewnie Tobie z taką skórą jest ciężko. Ja mam uczulenie na sztuczną biżuterie,więc podroby nikt mi nie wciśnie
a celebre kocham
tylko czas zmienić
Polkosia hehe oszczędności się nauczylaś
Anggeela dziękuję bardzo za takiż komplement :* i co do osobistego załatwiania też uważam,że zawsze lepiej się wychodzi na tym
Agania z fm mój R miał piekny zapach ale wycofali już dawno...szkoda no ale trwałe mają nie powiem że niepolkosia, annggela lubią tę wiadomość
-
Widziałam, że była rozmowa nt. biustonoszy. Mnie 75 nie ciśnie pod biustem, ale miseczkę będę musiała za jakiś czas zmienić na H lub I, bo powoli robi się za ciasna. Sama nie wiem, która będzie lepsza - H czy I. Jeszcze chwilę poczekam, bo po pierwszym porodzie biust mi urósł jeszcze o jakieś dwie miski podczas karmienia. Dziewczyny, tylko nie kupujcie za szerokich staników, bo to one mają podtrzymywać piersi, a nie ramiączka.
Ja mam inny kłopot. Chciałam kupić sobie jakieś staniki bez fiszbin, żebym w razie czego mogła w pierwszych tygodniach w nich spać. Przy małej miałam taki nawał pokarmu, że musiałam spać w miękkim staniku, bo ciągle mi leciało mleko, a podczas karmienia tryskało z dwóch piersi jednocześnie. Tylko nie wiem czy uda mi się taki miękki stanik bez fiszbin dostać w rozmiarze 75 H lub I. Największe bez fiszbiny widziałam 75 G, a ten na pewno będzie za mały. A może Wam rzuciły się w oczy biustonosze w tym rozmiarze?