X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lili madlen czy miałaś avon femme lub avon femme icon? Chciałam sb zamówić w końcu jakiś zapach ale te oba są ładne i nie wiem który lepszy :D który trzyma dłużej i wgl...

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla Avon femme jak dla mnie. I długo się trzyma.

PauLLa lubi tę wiadomość

l22nhdgeccid541p.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też tak wącham i już wytarte kartki mam w katalogu ale ten femme ładniejszy :) najwyżej kiedyś ten drugi kupię ;) dzięki Nynusia :)

Nynusia lubi tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • szczesliwa_mamusia21 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pauula , potwierdzam ! Tez uwazam ze Avon femme, zapach piekny i dlugo sie trzyma :)

PauLLa lubi tę wiadomość

qb3c3e5ejhan89se.png

km5sroeq3icra2rc.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lojka wyslalam ci zaproszenie na priv bo kolezanka prosilaby o nazwy tych lekow jesli to nie problem?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agaton moje leciutka nie byla ale wierze ze jefnak nie miala 21kg:p
    Paulla ja bardzo lubie zapachy z avonu i dlugo je uzywalam ale kurna mam na nie uczulenie i ekoncu zrezygnowalam.tylko po tych perfumach kichalam i skora mnie swędziala a po zadnych innych sie mi tak nie dzieje.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, wpadam tylko dać znać tym, które będą się zaopatrywać w monitory oddechu/ruchu, że URPL wstrzymał obrót monitorami, które nie mają certyfikatu wyrobu medycznego (czyli praktycznie wszystkimi). Powód - brak tego certyfikatu (co nie oznacza że monitory są niebezpieczne).

Trzymam kciuki za dzisiejsze wizyty!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:12

• PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ss kurcze mają coś w składzie beznadziejnego i uczulają...ale każde?te droższe i te tańsze???

Onka ważne,że nie ma nic o tym,że są niebezpieczne ;)

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja używam z Avon Blue Rush, którego od lat nie ma w produkcji ;) Ale ze dwa lata temu jakaś babeczka sprzedawała zaległości i miała 3 butelki, więc wzięłam i teraz używam oszczędnie raz na miesiąc :P Ale niestety krótko trzymają.

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • annggela Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ufff podczytalam was, ja mam 2 koszule do karmienia uzywane i tak watpie ze bede ich uzywac ogolnie to zawsze lubialam spac bez majcioch w szerokiej koszuli lub bez niczego.
    Po lekarzu poszlam sprobowac sie dostac do poloznej bo ostatnio jak dzwonilam to mi powiedziala ze za pozno juz na pierwsze wizyty. Jednak osobiscie mozna wiele zalatwic ;) takze mam tez wizyty, dobry dzien dzis mam. Juz drugie pranie sie suszy, maz posprzatal ( prowizorka bo kibelek beeeeee ) i robie rosolek, chcialam lazienke dzis ogarnac ale dosc duzo skurczy dzis mam wiec dam sobie spokoj ;)

Edit: bym zapomniala wam poslodzic ;)
    Paulla piekna mamusia z Ciebie mordka cod miod i malinki, odciaga uwage od brzuszka :**
    Jaroszka ty zgrabna piczo celulit to w uszach masz i nogi do nieba <3 piekny brzunio

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 14:31

PauLLa, jaroszka lubią tę wiadomość

qdkkjw4zfn9a9o9i.png

mhsv9vvj4dj4thic.png
  • agania Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja używam perfum z FM, są według mnie bardzo trwałe.

n59y3e5ef47vpcg5.png
    l22ncwa1igcivb04.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paulla mialam mnostwo z avonu bo bylam nawet jakis czas liderem sprzedazy u nich i czesto nawet dostawalam perfumy i ze wszystkimi bylo to samo,ale ja mam naprawde uczuleniowa skore wiec na podstawie tego ze ja mialam uczulenie bym nie osądzała, ze ty tez bedziesz mieć.a nie masz mozliwosci dostac od jakiejs konsultantki probki?

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • nat_alia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja używam avon little black dress lub incadessense - jak dla mnie sa super, ale rzeczywiście długo nie trzymia sie na skórze - przynajmniej ja ich nie czuje po paru godzinach :)

faa5c06194854123428158bb63edca04.png
    Kalendarz ciąży BellyBestFriend
    SYN :)
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Incadessense i celebre to byly moje ulubione;)

nat_alia lubi tę wiadomość

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok, dodzwoniłam się do położnej. Te z was, które chcą rodzić w DN i mają mieć położne wykupione, nie muszą się umawiać na rozmowę kwalifikacyjną do DN osobno, bo położna na spotkaniu kwalifikuje :)

I spotkanie z położną jest po 35tyg, więc ja się będę umwiała w 1. tyg września.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • PauLLa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ohh nie Ss :) nie mam na szczęście uczulenia ale pewnie Tobie z taką skórą jest ciężko. Ja mam uczulenie na sztuczną biżuterie,więc podroby nikt mi nie wciśnie ;) a celebre kocham <3 tylko czas zmienić:)

Polkosia hehe oszczędności się nauczylaś :D

Anggeela dziękuję bardzo za takiż komplement :* i co do osobistego załatwiania też uważam,że zawsze lepiej się wychodzi na tym :)

Agania z fm mój R miał piekny zapach ale wycofali już dawno...szkoda no ale trwałe mają nie powiem że nie :)

polkosia, annggela lubią tę wiadomość

bi7y7ddlfmn3ut49.png

74dii09kdzbtm8xb.png
  • Kasia82 Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Widziałam, że była rozmowa nt. biustonoszy. Mnie 75 nie ciśnie pod biustem, ale miseczkę będę musiała za jakiś czas zmienić na H lub I, bo powoli robi się za ciasna. Sama nie wiem, która będzie lepsza - H czy I. Jeszcze chwilę poczekam, bo po pierwszym porodzie biust mi urósł jeszcze o jakieś dwie miski podczas karmienia. Dziewczyny, tylko nie kupujcie za szerokich staników, bo to one mają podtrzymywać piersi, a nie ramiączka.
    Ja mam inny kłopot. Chciałam kupić sobie jakieś staniki bez fiszbin, żebym w razie czego mogła w pierwszych tygodniach w nich spać. Przy małej miałam taki nawał pokarmu, że musiałam spać w miękkim staniku, bo ciągle mi leciało mleko, a podczas karmienia tryskało z dwóch piersi jednocześnie. Tylko nie wiem czy uda mi się taki miękki stanik bez fiszbin dostać w rozmiarze 75 H lub I. Największe bez fiszbiny widziałam 75 G, a ten na pewno będzie za mały. A może Wam rzuciły się w oczy biustonosze w tym rozmiarze?

w5wq8ribpvtivstd.png
  • Nynusia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    LBD uwielbiam Far Avay tez a teraz królują u mnie Pur Blanki mam wszystkie kolory i używam na przemian ;)

l22nhdgeccid541p.png
  • zetaaa Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny kiedy mozna pic ta herbatke z lisci malin?

f2w39n73ppbyifp9.png[/url]
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zetaa, różnie kobiety piją, ale na szkoleniu z porodu miałam info, że od 37tyg, kiedy ciąża jest donoszona.

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
‹‹ 1795 1796 1797 1798 1799 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zagnieżdżenie zarodka - ile dni po stosunku? Jakie mogą być objawy zagnieżdżenia?

Czym jest i kiedy następuje zagnieżdżenie zarodka w macicy, ile dni po stosunku dochodzi do implantacji? Czy zagnieżdżenie zarodka można zaobserwować? Jakie objawy mogą towarzyszyć implantacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ