Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem....i padam na mordke....ale wszystko uprasowane
no i krokietów już nie zrobię! piernicze, teraz ze dwie godziny leze, bo brzuch się spina...
Na szczęście nie było wiele do nadrabianiaBardzo mi się miło zrobiło jak przeczytałam tyle komentarzy o mnie! Dziękuję Wam :*:*:*:* i zapewniam, że cellulit jest! po prostu z boku go nie widać
Avon ma ładne te zapachy, ale zupełnie nietrwałe, ja jednak wole wydać raz więcej kasy, ale mieć perfumy na dłużejszczesliwa_mamusia21 lubi tę wiadomość
-
Jaroszka a mnie się wydaje ze jeśli chodzi o perfumy z Avon to zależy of skóry.
Ja długo od siebie czuje i ludzie obok mnie też a znów moja koleżanka co.miala ten sam zapach co ja mówiła ze są nietrwałe i faktycznie ulatnialy się bardzo szybko i nie było u niej ich czuc -
jaroszka wrote:Paulla już wczoraj miałam zadać Ci to pytanie, ale jakoś tak wyszło, że nie zadałam
Dlaczego nieteściówka Cie nie lubi? co się takiego wydarzyło?
czy może poprostu sobie wymyśliła, że Cie nie lubi i tyle...niektore kobiety takie sa, wszystko ma byc jak one chca i lubia gdy wlazi sie w dupke lub zycie nie mialoby sensu gdyby nie zatruwala zycia innym... Moja babka jest takim przypadkiem, zadnych kolezanek bo nikt takiej k**** nie lubi, cale sycie czepiala sie i morde darla u mnie w domu codziennie awantury byly.. Trzymam sie zdala od takich osob
Nie jestem Paula, jestem tylko jej adwokatem to ja ! Obronca praw i zwierzat!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 15:48
jaroszka, Nynusia, Lexie, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
-
Aaaaa słuchajcie! !!
Myje się przed wizytą a mój mąż siedzi i się śmieje i mówi :
"Wiesz jaka gruba dupa Ci się zrobiła ? A wiesz ile masz na niej rozstępów ?"
Haha niech się wypcha
Ale fakt faktem rozstępy zaczynają wychodzić o mamo... a myślałam że chociaż pupke będę miała ładna i gładkanat_alia, annggela, lojkalojka lubią tę wiadomość
-
Nynusia grunt to mieć do siebie dystans
a mąż mówi co widzi i bardzo dobrze! ja wole w tą stronę niż jakby mi gadał jaka jestem zgrabna, piekna, chuda i w ogole
przynajmniej jest się z czego RAZEM pośmiać, nie?
Nynusia, Bąbelek lubią tę wiadomość
-
Wiesz ja tam stwierdziłam ze wszystko dla małej. Zachodząc w ciążę liczyłam się z kupa dodatkowych kg wiec śmieje się z tego chociaż on i tak uważa że bardziej go pociagam teraz zwłaszcza ze względu na piersi. Ale babmaryłka lubi do mnie powiedzieć
A co do nóg mam identyko tak samo jak Ty jedynie połowę grubsze niż Twoje ale walić to !!jaroszka, agaton lubią tę wiadomość
-
Nynusia, kocham takie teksty
pamiętacie może jak pisałam, że kiedyś jak przybyło mi kg to mój S mówił że mam murzyński tyłek? Od czasu ciąży cisza, jakby już większy nie mógł być. Niedawno z ciekawości zaczęłam temat, przypominając i śmiejąc się z tego. Mineła chwila i stwierdził że mam afroamerykański. Czyli że połączenie dwóch wielkich dup?
jaroszka i co się chwalisz? ja mam większyWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 16:27
soraya, jaroszka, annggela, Nynusia, agaton lubią tę wiadomość
-
Nynusia wrote:Wiesz ja tam stwierdziłam ze wszystko dla małej. Zachodząc w ciążę liczyłam się z kupa dodatkowych kg wiec śmieje się z tego chociaż on i tak uważa że bardziej go pociagam teraz zwłaszcza ze względu na piersi. Ale babmaryłka lubi do mnie powiedzieć
A co do nóg mam identyko tak samo jak Ty jedynie połowę grubsze niż Twoje ale walić to !!
Ja też to wale! bo w koncu mam dzidzie w brzuszku i naprawde reszta sie nie liczy.
Będę wracałą do formy później, a jak się nie uda nie będę płakaćNynusia lubi tę wiadomość