Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja tez pstrykam fotki co dwa tygodnie , a potem moj D zrobi filmik pamiatkowy
Co do stanikow to mam dwa i napewno beda dobre , bo teraz sa ciut przy duze . Poza tym moje cyce prawie wcale nie urosly . Sa jedynie pelniejsze i z duzego B urosly do C . Koszuli do karmienia tez nie kupuje , bo mam kilka w domu z dekoltem i takie wlasnie zabiore do szpitala .
Ja juz sprawy urzedowe zalatwilam i przed chwila zagniotlam ciasto drozdzowe i czekam , az urosnie .
Szczesliwa mama dziewiecioletniej Cariny i malego Leonka
[*] 6tc 07.01.2015
-
Dziękuję dziewczyny! :* :* :*
kilogramy poszły w zadek i udka, cellulit tez widoczny mocno, na zdjęciach również
kolejna sesja w 35 tygodniu
Jacusianka pochwalisz się? wrzucaj nam tutaj fotki szybko! ja mam sesje za nie cale 3 tygodnie - pierwszy weekend września. -
Właczylam film obejrzalam i mi sie usnelo , oczywiscie wczesniej sie najadlam
Śmiesznie mi sie czytalo teraz jak pisalyscie rano ze jestem zarloczek bo wlasnie czytalam i wcinalam płatki
Lojka , ale komplement z rana ! Dziekuje :*
Zakrecona spokojnego lotu ! :*
Jaroszka ale czadersko wygladasz
Pauula , Wredotka wy rowniez laseczki :*
anggela chyba Ty pisalas ze zjadlas rano , ale masz ochote na kebaba ? Rozwalilo mnie to
Deszczyk chetnie oddam , narazie ucichlo ale jest szaro i chlodnojaroszka lubi tę wiadomość
-
Jaroszka slicznotko :* cudny brzuszek
Zakocona rano pisałaś,że za prasowanie ciężko Ci się zabrać? Doskonale Cie rozumiem. U mas znowu gorąco.
Ogólnie nietesciowka chodzi non stop po korytarzu i mój kot chce wyjść,więc taaaak głośno miauczy a tamta coś do swojej matki,że męczę kota...ehhh jak wyszłam na dwór to psa zaczęła po cichu szczuć i sb myślę,spoko że specjalnie robi żeby kundle szczekały...mój kot na spacerze był na smyczy i jak ładnie chodziła matka R patrzyła nanie jak na poeba,no ale skąd ma wiedzieć że jedziemy do weta skoro z nami nie rozmawia...
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Paulla piękna z Ciebie kobieta i jak tu się skupić na Twoim brzuszku ?
hehe
Jaroszka jak się porównuje te twoje dwa zdjęcia to tylko w brzuszek ci poszlocellulit? Gdzie ty go tam masz? Chyba na kostkach...
cellulitu nie widziałaś
mi teraz w ciąży to się zrobił...no ale co ja mogę,siła wyższa:/
Ja gotuję obiadek a potem lecimy do męża brata na jeziorko,musze trochę pofisiowac w wodzie co by moja fasolka się przekręciła:)
A....a wy tyle nie piszcie bo potem ciężko Was nadrobić)
polkosia, PauLLa, agaton, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Hej kochane;)
Trzymajcie kciukasy za moją wizytę
Mówicie ze takie zaschniete na sutkach to siara ??ja mam tego codziennie dużo dużo
Ja kupiłam 2 koszule i jakby zostały to bym się cieszyła bo lubię spać w koszula
Paula śliczna dziewczyna z Ciebie !!!
Jaroszka ale jesteś zgrabniutka aż zazdraszczam !szczesliwa_mamusia21, PauLLa, FreshMm, annggela, jaroszka lubią tę wiadomość
-
Jaroszka mega figurka
No i cellulitu także nie widze nigdzie ja to mam cellulit gdybym nie koloryzowała i podciagała kazdego zdjecia to bym wam Dzieciatka postraszyła wstawiajac takie "sote"
Paula ja używam od lat perfum z avonujaroszka lubi tę wiadomość
-
SS,wlasnie dostałam paczke z gemini i na mojej napisane bylo tez 21 kg,a lek na jak piórka byla:) takze twoja,mam nadzieje,tez wazyla mniej,chic nawet 8 kg to dużo dla ciężarnej.
Jaroszka,laska z ciebie ze hoho,piekne cialko:)
Ja tez sobie robię takie zdjęcia,co okolo 2-3 tygodnie:) super pamiatka będzie, a do tego zdjęcie z testem ciążowym,później pod koniec zrobimy z wielkim brzuchem i juz we trójkę z Balbina:)
Ja stanik kupie po porodzie,bo mi cyce urosly i czuje ze jeszcze urosną. Tez mnie juz staniki cisną,wlasnie wczoraj kupiłam sobie takie przedłużenie stanika,żeby obwód zwiększyć i wreszcie mnie nic nie uciska:)jaroszka lubi tę wiadomość