Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
U mnie świetna pogoda! Wczoraj cały dzień sprzątałam - kuchnia błyszczy
Teraz czekam na kuriera z łóżeczkiem
Co do koszul, ja kupiłam jedną do karmienia, drugą dostałam, a do domu kupiłam piżamę do karmienia, bo koszul nie lubię. Do porodu wezmę stary podkoszulek męża, żebym mogła go od razu wyrzucić.
-
Bąbelek wrote:Cholerka nic się nie zdrzemnęłam. Poleżałam jedynie o rozmyślałam o rzeczach do kupienia dla małego.
Natalia, Madu powodzenia na wizytach. Niech maluszki się ładnie pokażą
Zakocona kurde ja też mam takie coś zaschnięte żółte na sutkach ale mało tego. I to niby siara?!
Też mam takie cośBąbelek lubi tę wiadomość
-
Ja nie mam żadnej do karmienia. Biorę te, które mam w domu, mają duże dekolty, więc chrzanię. W szpitalu i tak nie leży się tyle, żeby specjalnie koszulę kupować
Zakocona, w H&M na dziale Mama są takie przylegające mocno koszulki na ramiączka z jakby częścią stanikową - rozpina się ramiączko i można karmić. Ja w takich będę spała, wkładka raczej będzie się trzymać. Może zobacz sobie przy okazji. Kupiłam je na wyprzedaży, komplet czarna i biała z 80 na 40 zł.ss, nat_alia, stokrotka25 lubią tę wiadomość
Klementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:02
polkosia, zakocona, lili_madlen, dodinka, Bąbelek, PauLLa, madu, nat_alia, jaroszka, Lexie, stokrotka25, agaton, Natka88, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość
-
polkosia, mówisz o tym http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0325027001.html?
-
Cześć Brzuchate
Zakrecona spokojnej i bezpiecznej drogi
Paula - super wygladasz
Ja ostatnio wybierałam koszule do karmienia z moją mamą i mówie do niej " wezmę L/XL no bo przecież jeszcze dwa miesiace i bede grubsza niż teraz , brzuch mi jeszcze urośnie M bdzie za mała " . A mama patrzy na mnie jak na kosmite i mówi " no chyba jak ta koszula jest do karmienia to dziecko juz bedzie na zewnatrz to brzuszek już ci zjedzie w dużej mierze wiec M starczy skoro jest ci teraz akurat " - kalafior zamiast mózgu , ale mama czuwa
Udanych wizyt kochane i samych tylo dobrych wiadomości
Czuje chłodek już dziś lepsza temperaturaaanaa, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość
-
zakocona wrote:Ja się zaraz zabieram za zamawianie koszul do karmienia. Ależ mi się nie chce kolejnej kasy wydawać. Plus jakiś stanik sportowo-ciążowy muszę kupić, bo nie mam co nosić kompletnie
http://pieknamama.pl/ tutaj będę zamawiała, sporo mają ciekawych rzeczy.
Czesc laseczki
Zakocona dzieki za stronkę, mi sie podobają te sexi koszulki, napewno zakupie, bo mam tylko jedna od siostry, o taka z happymum: http://m.happymum.pl/u012,bielizna,-sweet_nursing_gown.html
-
polkosia, on jest gdzieś tutaj: http://www2.hm.com/pl_pl/ona/produkty/mama/bielizna-i-rajstopy.html?
U mnie problemem jest to, że ja nie lubię spać w obcisłych rzeczach, żadne tam odcięcia pod cyckami czy na ramiączka, bo to się wbija. Więc potrzebuję jakiegoś delikatnego stanika w takim razie do spania, żebym prawie go nie czuła i mogła wygodnie spać.
jaroszka, śliczna!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:20
jaroszka lubi tę wiadomość
-
Rany dziewczyny, teraz patrze na pudlo z gemini a tam 21kg!!! ( zamawiamam z kolezanka tylko na moj adres) a kurier mi to dal do reki i mowi "to nie jest ciezkie".jak to moj maz uslyszal teraz przez tel to sie tak wsciekl i powiedzial ze mam lezec do konca dnia.wydawalo mi sie ciezkie ale nie sadzilam ze az 21kg.dobrze ze tylko od bramki do drzwi domu to nioslam, ale jednak...
-
jaroszka, masz tak mały rozmiar pod biustem w ciąży
? Mi mega skoczyło, 80 mnie uciskają obecnie i nie wiem ile brać
ss, 21kg to bardzo dużo. Nie czułaś ciężaru niosąc? Kurier nie mógł ci pod drzwi przynieść? Mi do mieszkania wnoszą normalnie, nawet lekkie rzeczy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:27
-
A ja przyszalałm i kupiłam sobie koszulę do porodu... wiem, wiem, trzeba będzie wyrzucić, ale...mam silna potrzebę , żeby mieć na sobie coś ładnego
Poza tym mam 2 do karmienia, a w domu pizamy z guziczkami, dam rade:) tylko chciałabym jeszcze jakąś seksi, bo w te sprzed porodu to się raczej nie zmieszczę
co do staników to nie wiem...normalnie nie wiem kiedy kupić;/ chciałabym iść już do mojej braffiterki, żeby mi dobrała, ale boję się, że po porodzie zmieni mi się rozmiar i wydam 200 w błoto[/url]
[/url]
-
No powiem ci zakocona ze jak mi to powiedzial i wpakowal do rąk to sie rozpedzilam i prosto do drzwi:p wydawalo mi sie ciezkie ale to kawalek wiec tak nie odczulam,ale jak zobacxylam wage na pudle to mnie z nog scielo,jsk mogl taki ciezar babie w ciazy do rak wpakowac i jeszcze powiedziec ze lekkie?no panu sie brawa naleza!!
-
ss wrote:Mi troszke pod biustem skoczylo teraz w ostatnich dniach ale bardzo nie wiele.ja mysle ze temu ze macica pnie sie maksymalnie w gore, bo mam ja juz pod cyckami,a jeszcze 2,3tug temu byla nizej.
Ss ja tez mgsm macie pod cyckami, brzuch wysoko, jest to uciążliwe....nie moge siedzieć....