X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Październikowe Szczęścia 2015 ;)
Odpowiedz

Październikowe Szczęścia 2015 ;)

Oceń ten wątek:
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie świetna pogoda! Wczoraj cały dzień sprzątałam - kuchnia błyszczy :D Teraz czekam na kuriera z łóżeczkiem <3

Co do koszul, ja kupiłam jedną do karmienia, drugą dostałam, a do domu kupiłam piżamę do karmienia, bo koszul nie lubię. Do porodu wezmę stary podkoszulek męża, żebym mogła go od razu wyrzucić.

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • dodinka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bąbelek wrote:
    Cholerka nic się nie zdrzemnęłam. Poleżałam jedynie o rozmyślałam o rzeczach do kupienia dla małego.
    Natalia, Madu powodzenia na wizytach. Niech maluszki się ładnie pokażą :)

Zakocona kurde ja też mam takie coś zaschnięte żółte na sutkach ale mało tego. I to niby siara?! :O :D

Też mam takie coś

Bąbelek lubi tę wiadomość

3jvz3e5eovkng9e9.png

qb3c3e5emn8zmtdy.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No to ja juz zakocona chyba nie kupuje przed porodem stanika:p otworzylam paczke z gemini i ten co zamowilam sportowy z medeli dla mnie idealny:p nie zaluje w kazdym razie;))

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie mam żadnej do karmienia. Biorę te, które mam w domu, mają duże dekolty, więc chrzanię. W szpitalu i tak nie leży się tyle, żeby specjalnie koszulę kupować ;)

Zakocona, w H&M na dziale Mama są takie przylegające mocno koszulki na ramiączka z jakby częścią stanikową - rozpina się ramiączko i można karmić. Ja w takich będę spała, wkładka raczej będzie się trzymać. Może zobacz sobie przy okazji. Kupiłam je na wyprzedaży, komplet czarna i biała z 80 na 40 zł.

ss, nat_alia, stokrotka25 lubią tę wiadomość

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • Wredotka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 13:02

polkosia, zakocona, lili_madlen, dodinka, Bąbelek, PauLLa, madu, nat_alia, jaroszka, Lexie, stokrotka25, agaton, Natka88, lojkalojka, szczesliwa_mamusia21, Nynusia, ZakręconaOna lubią tę wiadomość

0d1y0dw4yn6q5nuq.pngmhsv9vvjs7exhbly.png
    lprkg7rfsh1vaeeq.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, mówisz o tym http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0325027001.html?

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Brzuchate :)

Zakrecona spokojnej i bezpiecznej drogi :)

Paula - super wygladasz :) :)

Ja ostatnio wybierałam koszule do karmienia z moją mamą i mówie do niej " wezmę L/XL no bo przecież jeszcze dwa miesiace i bede grubsza niż teraz , brzuch mi jeszcze urośnie M bdzie za mała " . A mama patrzy na mnie jak na kosmite i mówi " no chyba jak ta koszula jest do karmienia to dziecko juz bedzie na zewnatrz to brzuszek już ci zjedzie w dużej mierze wiec M starczy skoro jest ci teraz akurat " - kalafior zamiast mózgu , ale mama czuwa :D

Udanych wizyt kochane i samych tylo dobrych wiadomości :)

Czuje chłodek już dziś lepsza temperatura :)

aanaa, stokrotka25, agaton lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • polkosia Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie, nie, to zwykły top do pasa, ale w sumie zamysł ten sam :) Myślisz, że to się nie sprawdzi?

Klementysia 2015 psn
    Matylda 2016 cc
    Jaśmina 2018 psn
    Aurora 2021 psn
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zakocona wrote:
    Ja się zaraz zabieram za zamawianie koszul do karmienia. Ależ mi się nie chce kolejnej kasy wydawać. Plus jakiś stanik sportowo-ciążowy muszę kupić, bo nie mam co nosić kompletnie :/

http://pieknamama.pl/ tutaj będę zamawiała, sporo mają ciekawych rzeczy.

Czesc laseczki :)

Zakocona dzieki za stronkę, mi sie podobają te sexi koszulki, napewno zakupie, bo mam tylko jedna od siostry, o taka z happymum: http://m.happymum.pl/u012,bielizna,-sweet_nursing_gown.html

relgh371crdcdbv2.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wredotka ślicznie razem wygladacie :) słodko :)

polkosia ja wiem o czym piszesz ja tez własnie kupuje takie juz do domu :)

polkosia, Wredotka lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • lili_madlen Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ooo dopiero teraz zwróciłam uwagę : dzis 30 tydzien - czas. start !! :)

agaton, Magnosia lubią tę wiadomość

Nikodem <3
    85993e3kc32j88tg.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polkosia, on jest gdzieś tutaj: http://www2.hm.com/pl_pl/ona/produkty/mama/bielizna-i-rajstopy.html?

U mnie problemem jest to, że ja nie lubię spać w obcisłych rzeczach, żadne tam odcięcia pod cyckami czy na ramiączka, bo to się wbija. Więc potrzebuję jakiegoś delikatnego stanika w takim razie do spania, żebym prawie go nie czuła i mogła wygodnie spać.

jaroszka, śliczna!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:20

jaroszka lubi tę wiadomość

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Kurcze zakocona fajne i nie takie drogie te staniki na tej str co podalas, tylko jak tam rozm dobrac zeby byl ok:/

Jest tabela z rozmiarem, ale zaczyna sie dopiero od 75 pod biustem....cholerka, a ja mam 65/70.....

relgh371crdcdbv2.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rany dziewczyny, teraz patrze na pudlo z gemini a tam 21kg!!! ( zamawiamam z kolezanka tylko na moj adres) a kurier mi to dal do reki i mowi "to nie jest ciezkie".jak to moj maz uslyszal teraz przez tel to sie tak wsciekl i powiedzial ze mam lezec do konca dnia.wydawalo mi sie ciezkie ale nie sadzilam ze az 21kg.dobrze ze tylko od bramki do drzwi domu to nioslam, ale jednak...

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • zakocona Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jaroszka, masz tak mały rozmiar pod biustem w ciąży o.O? Mi mega skoczyło, 80 mnie uciskają obecnie i nie wiem ile brać :/

ss, 21kg to bardzo dużo. Nie czułaś ciężaru niosąc? Kurier nie mógł ci pod drzwi przynieść? Mi do mieszkania wnoszą normalnie, nawet lekkie rzeczy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:27

Ciąża podczas kp <3
    f2w3rjjg8mtxbbsd.png
    atdc4z175b5gir53.png
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi troszke pod biustem skoczylo teraz w ostatnich dniach ale bardzo nie wiele.ja mysle ze temu ze macica pnie sie maksymalnie w gore, bo mam ja juz pod cyckami,a jeszcze 2,3tug temu byla nizej.

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zakocona, ale przeciez to ma byc stanik na po ciazy :) wtedy wszystko wróci do normy, nie?
    Ale rzeczywiście ja wciąż chodzę w stanikach z przed ciazy :) cycki tylko troszkę urosły

relgh371crdcdbv2.png
  • jacusianka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja przyszalałm i kupiłam sobie koszulę do porodu... wiem, wiem, trzeba będzie wyrzucić, ale...mam silna potrzebę , żeby mieć na sobie coś ładnego :)
    Poza tym mam 2 do karmienia, a w domu pizamy z guziczkami, dam rade:) tylko chciałabym jeszcze jakąś seksi, bo w te sprzed porodu to się raczej nie zmieszczę:)
    co do staników to nie wiem...normalnie nie wiem kiedy kupić;/ chciałabym iść już do mojej braffiterki, żeby mi dobrała, ale boję się, że po porodzie zmieni mi się rozmiar i wydam 200 w błoto :(

f2wlanli87i35nxa.png[/url]

f2wlvfxmiletxqht.png[/url]
  • ss Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No powiem ci zakocona ze jak mi to powiedzial i wpakowal do rąk to sie rozpedzilam i prosto do drzwi:p wydawalo mi sie ciezkie ale to kawalek wiec tak nie odczulam,ale jak zobacxylam wage na pudle to mnie z nog scielo,jsk mogl taki ciezar babie w ciazy do rak wpakowac i jeszcze powiedziec ze lekkie?no panu sie brawa naleza!!

f2wl3e5evgpro1oz.png

nzjd9jcg6dvkhdf7.png
  • jaroszka Autorytet

Wysłany: 18 sierpnia 2015, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ss wrote:
    Mi troszke pod biustem skoczylo teraz w ostatnich dniach ale bardzo nie wiele.ja mysle ze temu ze macica pnie sie maksymalnie w gore, bo mam ja juz pod cyckami,a jeszcze 2,3tug temu byla nizej.

Ss ja tez mgsm macie pod cyckami, brzuch wysoko, jest to uciążliwe....nie moge siedzieć....

relgh371crdcdbv2.png
‹‹ 1792 1793 1794 1795 1796 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 faktów o karmieniu piersią, o których nie miałaś pojęcia

Czy wiesz, że karmienie piersią może zmniejszyć ryzyko zachorowania na nowotwór jajnika oraz piersi? A czy słyszałaś, że mleko matki zmienia się nawet w trakcie jednej sesji karmienia? Poznaj 7 faktów ciekawych i nieoczywistych faktów na temat karmienia piersią! 

CZYTAJ WIĘCEJ

8 rzeczy, które warto wiedzieć o diagnostyce endometriozy

Diagnoza endometriozy niekiedy trwa latami... Wszystko za sprawą niespecyficznych objawów, które daje to schorzenie. A jak wiadomo - im szybsza diagnoza, tym większa szansa na podjęcie efektywnego leczenia. Przeczytaj najważniejsze i najbardziej kluczowe rzeczy o diagnostyce endometriozy. 

CZYTAJ WIĘCEJ