Październikowe Szczęścia 2015 ;)
-
WIADOMOŚĆ
-
Mnie tez juz 85 gniecie a mialam 75 normalnie. Tak samo czuje macice zaraz pod cyckami i zaczynam rozumiec Cie Zakocona o czym mowisz ze wszystko tak uciska. Teraz tez sie zmuszam zeby chociaz z pol dnia w staniku pochodzic, ale jest masakra. A kurcze ciezko znalezc stanik 90-95 pod biustem z miseczka D...
-
Jacusianka niekoniecznie wyrzucisz, naprawde nikt z mojego otoczenia nie musial wyrzucac,a na szkole rodzenia tez sie polozna smisla ze raczej sie nie brudzi jakos mocno bo porod to nie rzeź:p wiec moze i twoja przetrwa;))
Ja sie ze stanikiem wstrzymuje;) ten sportowy bedzie ok na poczatek a po porodzie pojade do hurtowni tu u nas w miescie i kupie jakis ladny;)jacusianka lubi tę wiadomość
-
A ja mam wrażenie, że mi się brzuch obniżył.. Nie mam zgag od jakiegoś czasu, tylko wieczorami jest brzucho gigantyczne, ale to przez zasrane wzdęcia, na które nic nie działa, a brzuch ciągnie i boli bardzo przez to, aż w krzyżu wszystko czuję
jaroszka, niby po ciąży będę, ale brzuch musi jeszcze wrócić do swojego poprzedniego stanu najpierw, a ja cycki mam obecnie gigantyczne, bo D co najmniej, a przy karmieniu pewnie mi skoczy znowu do góry, a przy takim biuście to nie ma szans zbytnio na 75 pod spodem -
Ja nienawidzę koszul i śpię po prostu w majtkach i podkoszulce, więc dałam sobie spokój z zakupem. Niby to niedużo, ale założę pewnie tylko raz czy dwa, a potem mi zawalać będzie. Mam chyba ze 3 nowe koszule nocne, które dostałam na prezenty z różnych okazji i je po prostu wezmę. Jak coś, to mąż mi w bieliźnianym coś na szybko kupi.
Zakocona, nie widzę tam ich, ale też nie mam teraz za bardzo możliwości, żeby poszukać (7% baterii, a mąż przez przypadek zabrał ładowarkę), ale one nie są jakieś mocno szyte ze szwami, żeby uwierało, wręcz przeciwnie. Na zdjęciu i tak nie zobaczysz jak to wygląda za bardzo. Ja kupiłam XL i nic mnie nie ciśnie, to na Ciebie M świat i ludzie pewnie by było
Ja kupiłam większy stanik i nosiłam go cały II trymestr, ale że nic nie tyłam, to cycki poleciały i teraz mam mniejsze niż przed zajściem w ciążęKlementysia 2015 psn
Matylda 2016 cc
Jaśmina 2018 psn
Aurora 2021 psn -
Ja siedzieć to ledwo wyrabiam. Nie dość, że trzeba zawsze w rozkroku, to ciągle mi niewygodnie i marzę o tym, żeby się położyć
Spać to ja obecnie nago śpię, a tak to tylko w koszulkach L rozmiaru L. Bez gaci. ja mam manię wietrzenia cipkiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 11:39
agaton lubi tę wiadomość
-
hejka,ja zakupilam dwa staniki miekkie do karmienia takie ktore sa dla mnie teraz dobre i juz je nosze,bo te sprzed ciazy od niedawna zamale,a wiecej chyba jeszcze z dwa jakies ladne do sukienek zakupie pozniej,z doswiadczenia niedawnego mojej corki wiem ze po porodzie piersi zwiekszyly swoja objetosc u niej o dwa rozmiary i wszystko co kupila przed porodem bylo zamale...chociaz kupowala wieksze niz miala w ciazy.wiec chyba lepeij poczekac,nawet jak sie zamowi online to 2,3 dni i przysla
polkosia lubi tę wiadomość
-
25 tydzień:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/e50443daa966.jpg
30 tydzień:
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/835dace730da.jpgnat_alia, zakocona, polkosia, jacusianka, lojkalojka, annggela, PauLLa, madu, Bąbelek, Wredotka, BATTINKA, Nynusia, lili_madlen, agaton, onka, agania, ss, Lexie, paula1, Natka88, Lucy7, ZakręconaOna, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
-
ss, myślę, że 21kg to byś odczuła na pewno niosąc, więc obstawiam, że ważyła te 8kg, jak ci napisali po prostu w mailu
jaroszka, ślicznie rośniesz!Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 sierpnia 2015, 12:01
jaroszka, ss lubią tę wiadomość
-
Jaroszka, ale z Ciebie laska:)
a ja właśnie dostałam zdjęcia z naszej sesji ciążowej:) aaaaaa!!! w dodatku fotografka zrobiła nam prezent i z jednego zdjęcia zrobiła obrazpolkosia, jaroszka, ~Rewianka~, Magnosia lubią tę wiadomość
[/url]
[/url]